Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător. Adu mai mult din sentimentele tale ca să creezi atmosferă în jur. Nu fi atât de paranoic cu privire la ce cred alții despre tine. Uneori s-ar putea să te simți ca și cum ai juca într-un film de spionaj, tu cu tine, jucând rolul principal. Oamenii din jurul tău sunt alți jucători și este posibil să simți că uneori nu poți avea încredere în ei. Poate lucrează pentru dușman, mai știi!? Este timpul să respingi aceste gânduri.

Un prieten ar putea să te abordeze cu ideea de a forma un parteneriat și chiar să îți propună să închei un acord provizoriu. Acest lucru este cu siguranță ceva ce merită analizat, deși ar trebui să iei în considerare toate faptele înainte de a trece la acțiune. Aștepți un apel important de la o persoană la care ții.

Păstrează-ți calmul pentru a-ți salva sănătatea. Venus în Berbec, în sextil cu Saturn din semnul tău, marți, creează tensiune în relații atunci când pur și simplu nu-ți poți transmite punctul de vedere celeilalte persoane. Înainte de a exploda, respiră adânc și concentrează-te. Vorbirea clară și calmă va rezolva problema.

Trebuie să ai în minte, propriile interese când Soarele face și el sextil cu Saturn, miercuri, încurajându-te să faci o primă impresie bună asupra celorlalți. Vei creea oportunități pentru viitor. Fii îndrăzneț și vorbește când este momentul potrivit. Ar putea duce la noi începuturi pentru tine. Cuvintele tale vor avea multă putere în următoarele câteva săptămâni. Folosește acest plus de încredere și entuziasm pentru a-ți susține punctul de vedere.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător Relațional

Astrele îți aduc ocazia de a întâlni persoane care împărtășesc abordarea ta aventuroasă de căutător într-ale vieții. Dacă participi la un eveniment în care ai șansa să cunoști oameni noi, s-ar putea să fii surprins câți prieteni îți vei face până la sfârșitul evenimentului și poți găsi chiar pe cineva care are un sex-apel foarte special.

Există o tensiune aproape tangibilă în aer, datorită Soarelui și a lui Venus care tranzitează Berbecul săpămâna aceasta. S-ar putea să te chinui să păstrezi lucrurile la nivel profesional cu cineva care te atrage cu adevărat.

Sextilul Mercur-Pluto scoate la iveală fanteziile și creativitatea în ce privește intimitatea și romantismul și este bine să le împărtășeșt cât mai mult posibil. Dacă vrei să rămâni anonim, fă-ți un cont de socializare separat.

Mercur în Berbecului ar putea să te facă să spui lucruri pe care le gândești doar în acel moment. Nu fi surprins dacă cineva nu este pregătit să te ierte imediat. Cuvintele sunt arme cu dublu tăiș.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător Profesional

Adoptarea unei atitudini mai flexibile îți va permite să deschizi mai multe uși care anterior erau blocate. Ascultă-i pe ceilalți și fii dispus să-ți schimbi punctul de vedere. Acest lucru îți va oferi oportunități mai mari în toate domeniile de activitate. Ia o lecție învățată în timpul săptămânii și aplic-o în viața de familie. Cineva din familie are nevoie de puțină disciplină sau sfaturi practice simple. Conversațiile vor decurge ușor, oferindu-ți subiecte de discuție productive.

Este o perioadă norocoasă pentru a găsi clienți și a lua legătura cu cei care te susțin financiar. Evită să dictezi ce vrei. Poți fi atras de planuri mari, unice dar nu neapărat realiste. Va fi util să soliciți feedback de la persoane mai conservatoare. Sunt zile bune pentru a îmbunătăți sistemul din propriile domenii de interes și control. Explorează modalități de exprimare a recunoștinței sincere. Acum sunt favorizate, eforturile de marketing.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta simți aversiune față de riscuri, atunci când vine vorba despre finanțe și investiții. Nu ești dispus să îți riști banii câștigați din greu. Ești înclina către investiții sigure și căutați să simțiți că ai o sursă stabilă și sigură de venit. Nu luați decizii financiare pripite; este o săptămână pentru a continua cursul actual.

Pe de altă parte, este probabil să ai mai multe ocazii să îți crești veniturile. Trebuie să profiți de acestea cu orice preț și să nu o lași să ți se strecoare printre degete. Cu toate acestea, nu este un moment bun pentru a semna contracte noi. Posibil să suferi pierderi dacă iei decizii pripite. Prioritatea ta ar trebui să fie planificarea bugetului și eliminarea cheltuielilor inutile.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător Sănătate

Nu este o săptămână bună pentru tine în ceea ce privește sănătatea, deoarece poți fi răcit, faci febră și te doare capul. Ia-ți niște măsuri generale de precauție. Dacă simți un disconfort prelungit, nu îl neglija, mergi imediat la medic. Nu este Covid, este o răceală!

Pe de altă parte, în această săptămână nu ar strica să fii mai hotărât în ceea ce privește decizia de a evita consumul de alimente care nu provin din propria bucătărie ci sunt comandate online.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top