Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător. Este timpul să aduci mai mult dinamism în viața ta. Ia în considerare chemarea unei vechi iubiri sau a unui prieten din trecut care stârnește pasiunea în tine. Inspiră dorința interioară de emoție și aventură. Mănâncă alimente picante și împodobește-te în culori vii. Chiar și cele mai mici acțiuni te vor ajuta să aduci mai mult din această dinamică, activând energia în viața ta.

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi singurul care preia nuanțele conversațiilor și acțiunilor din jurul tău. Reacția la aceste lucruri este destul de puternică și va avea un impact mult mai mare asupra ta. Folosește această zi pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta. Este timpul să creezi agitație. Fii mai dinamic și direcționat spre exterior, astfel încât să ai șansa de a elibera o parte din acea energie interioară.

Știu că Soarele este în Berbec, că Marte este în Gemeni, adică în semn opozabil, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii impulsiv în anumite situații fără pic de gândire, mai ales când vine vorba despre relații. Venus în Berbec, sextilul cu Saturn de marți, te încurajează să vorbești cu partenera ta și să stabiliți anumite limite înainte de a-ți lua orice angajamente majore. Dacă vrei să îți atingi obiectivele, trebuie să te gândești serios cum să ajungi acolo. Reorganizează-ți gândurile și vin-o cu un plan pentru viitor.

Sâmbătă ai o mare oportunitate de a-ți exprima toate gândurile și sentimentele. Fă-o!

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător Relațional

Cred că a venit timpul să duci relația actuală la nivelul următor. Posibil că ai simțit asta de multe ori până acum. Cu toate acestea, abia influxurile astrale de astăzi sugerează că știi, în sufletul tău, că mai ai de lucru la asta și multe posibilități de urmărit. Totuși îți poți permite să zâmbești!

Există o anumită căldură reală în atmosferă și pe care o poți surprinde pe viu, cum s-ar spune, cu Soarele și Venus în Berbec. Cauți aventură și entuziasm, iar partnera perfectă este cineva care vrea să coboare de pe canapea și să exploreze lumea cu tine.

Cum Mercur este în Berbec, nu mai poți să te oprești. A spune cuiva cum te simți cu adevărat este o greutate pentru mintea și inima ta, dar abia odată spuse, te eliberezi și începe jocul iubirii.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător Profesional

S-ar putea să nu te simți în pielea ta și ceilalți vor observa repede că este ceva în neregulă cu tine. Nu te preface că totul este în regulă atunci când este clar, nu e așa. Fii sincer, astfel încât oamenii să te poată ajuta acolo unde ai nevoie de sprijin și încurajare suplimentară.

Este un moment foarte intens al săptămânii pentru tine, așa că nu te bate dacă nu te simți cel mai puternic. Este firesc să atingi un punct scăzut în acest timp. Este pur și simplu o parte a ciclului natural al lucrurilor. Fă-o cât de bine poți.

Evenimentele stresante și provocările de ultim moment dețin semințele schimbării pozitive sau cel puțin a unei mai bune înțelegeri. Sunt zile ideale pentru a colabora cu colegii la un proiect de echipă, chiar dacă lucrezi de acasă. Păstrează-ți optimismul și caută modalități de a recunoaște eforturile altor persoane. Este posibil să amâni progresul dacă tu și un client operați din ipostaze diferite. Vezi ca toată lumea să fie pe aceeași lungime de undă.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător Financiar

Ai putea avea o dispută cu rudele apropiate cu privire la o moștenire. Diferențele de opinie pot scăpa de sub control dacă frații transformă problemele mici în probleme majore. Dacă observi că o anumită irascibilitate devine tot mai puternică în familie, cel mai bine este să te retragi dacă dorești să eviți un război pentru ceva ce nici nu te va mulțumi. În loc să te bazezi doar pe moștenire, explorați și alte opțiuni.

Dacă ai investit pe piața de acțiuni așteaptă-te la câteva venituri bune în această săptămână. Firmele de construcții și agenții imobiliari vor avea clienți noi și vor câștiga și comisioane pe măsură. Dacă vrei ca afacerea să crească rapid, intrarea într-un parteneriat de afaceri în construcții sau într-un birou de arhitectură, nu este o idee rea.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător Sănătate

Dacă suferi de stres mental săptămâna aceasta te vei ușura. O problemă legată de digestie și de stomac se va ameliora și te vei simți mult mai bine. Te sfătuiesc să fii foarte atent la ceea ce mânci. De asemenea, exercițiul fizic va rezolva problemele cu creșterea în greutate. Ai avut multă energie în ultima vreme dar ai și făcut foarte multă mișcare pentru a mai face necesare și exercițiile fizice. Continuați cu aceste obiceiuri bune pe care le-ai dezvoltat și vei vedea că sănătatea va rămâne la acest nivel foarte ridicat.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top