Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni. S-ar putea să fii tentat să îți inventezi propriile reguli, pentru că într-adevăr nu ești mulțumit de cele care sunt. Ai grijă dacă faci acest lucru fără a înțelege mai întâi implicațiile pentru tine și pentru cei din jur. Cu siguranță, dacă simți că anumite lucruri nu sunt corecte, ia măsuri pentru a le schimba. Nu există niciun motiv pentru care trebuie să rămâi în limitele tradiționale.

Musafirii neașteptați ar putea veni cu posibilitatea unor noi oportunități de muncă. Acest lucru ar putea însemna o avansare la slujba actuală sau poate fi o muncă pe care o poți face pe cont propriu sau pe bază de voluntariat. Orice ar fi, probabil o vei găsi interesantă. S-ar putea să fii chiar nerăbdător să începi. Liniștește-te. Dacă obosești, nu vei mai putea continua.

De asemenea, este o perioadă norocoasă pentru probleme juridice, semnarea unor contracte și prezentări frumos concepute pentru public. Este posibil să te simți deosebit de sensibil la o problemă de lungă durată. Sunt posibile chiar colapsuri emoționale. Fă tot posibilul să înțelegi pe toată lumea. Păstrează-ți așteptările scăzute.

Fii atent la situația financiară și la modul în care îți câștigi bani atunci când Mercur face sextil cu Pluto din Capricorn. Dacă îți propui obiective pe termen lung, este posibil să ai nevoie de bani sau îți schimbi opțiunile de bugetare a situației financiare actuale.

Dar cu Mercur în Berbec, nu prea vei spune nimic. Ești mult mai interesat să obții o reacție pozitivă de la cineva de care te-ai îndrăgostit decât să te îngrijorezi cum ar putea reacționa altcineva.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni Relațional

Astrele îți aduc scuza de care ai nevoie pentru a evita să dai explicații de ce comportamentul tău față de o anumită persoană s-a schimbat. Poți aduce tot felul de motive obscure fără a recunoaște anumite sentimente pe care ai prefera să nu le ai. Cu toate acestea, vei putea scăpa de acest lucru mai repede decât crezi.
Există încă o energie permisivă care persistă în aer de luna plină din weekend, așa că, dacă ești în negocieri romantice de orice fel, acestea ar trebui să funcționeze bine.

Sextilul Lilith – Neptun din prima parte a săptămânii te trimite în căutarea iubirii, dar oare nu o cauți în locuri greșite? Încearcă să eviți să îți faci planuri exagerat de idealiste, mai ales în preajma persoanelor care nu cred că există iubirea adevărată.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni Profesional

Vei fi mult mai productiv în primele ore ale zilei, deoarece acestea sunt perioadele în care atmosfera astrologică este favorabilă pentru tine. Dacă lucrezi în vânzări de orice fel, este un lucru greu de făcut zilele acestea. Oamenii vor fi greu de convins. Majoritatea au probleme financiare și dacă vo să facă ceva cu banii care îi au, dacă îi au, atunci trebuie să fie dintr-un motiv întemeiat – pentru ceva de calitate și folositor pentru familie.

Evenimentele de acum te pot face să te simți împrăștiat. Rămâi la ceea ce este cel mai confortabil și familiar. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acesta este un moment bun pentru un interviu.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni Finanaiar

Investițiile financiare pe care încerci să le faci în acest moment ar putea fi foarte bune. Mai ales dacă te atrage ideea de imobiliare sau piața de acțiuni ca opțiuni pe care le-ai putea face destul de bine. Dar acest lucru nu înseamnă să nu încerci și alte opțiuni înainte de a face acest salt.

Gândește-te la o strategia generală de a-ți folosi banii, înainte de a te repezi să obții câștiguri pe termen scurt. Spun acest lucru, deoarece investițiile nu ar putea avea randamente bune săptămâna aceasta. Este posibil ca ce îți dorești tu să nu se poată sau să treacă printr-o criză ca mai toate activitățile independente de la noi. Dar acest lucru este temporar. Dacă intenționați să cumpărei o mașină, poți solicita un împrumut în acest moment. Nu te grîbi să vinzi un teren!

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni Sănătate

Ai putea să te angajezi în îngrijiri medicale preventive. Nu te implica în probleme controversate, altfel ar putea provoca o anumită tensiune mentală. Ar fi în interesul tău să te abții să faci lucruri care ți-ar putea strica starea de spirit. De asemenea, încearcă să nu mănânci doar de dragul de a mânca și fii conștient de tot ceea ce consumi. Persoanele în vârstă se vor bucura de o ameliorare a simptomelor dureroase după disconfortul din ultimele câteva săptămâni.

Mai ales cei care au probleme articulare vor observa îmbunătățirea stării de sănătate. Femeile însărcinate trebuie să fie foarte atente săptămâna aceasta și să nu mănânce compulsiv și să ia vitaminele prescrise. Săptămână ar putea fi dură pentru adolescenți, deoarece se confruntă cu unele griji legate de păr și de piele.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top