Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec. Poate că va trebui să renunți în mod conștient la unele dintre planuri și, pur și simplu, să lași lucrurile la voia întâmplării. Elementul surpriză te poate ajuta destul de mult, așa că lucrează cu el în loc să încerci să-l ții la distanță. Curgerea evenimentelor ar trebui să te conducă către mai multă libertate. Folosește-ți imaginația în loc să te bazezi complet pe procese mentale precum logica.

O oportunitate de a face unele lucruri suplimentare în afara muncii propriu-zise ar putea fi la ordinea zilei. Nu doar că ai putea câștiga niște bani în plus, dar ai putea deschide și noi uși care să îți extindă orizonturile profesionale. Singurul pericol este că s-ar putea să lucrezi prea mult și să obosești.

Apoi, pregătește-te pentru mometul când Soarele din semnul tău face și el un sextil cu Jupiter, miercuri, transformând aceasta o zi într-una excelentă pentru descoperirea de sine, mai ales când vine vorba de rolul tău în grupurile sociale în care te învârți. Dacă trebuie să fii cel matur printre prieteni, deci ia-o pas cu pas.

În cele din urmă, pregătește-te să faci o primă impresie excelentă cu Mercur în semnul tău. Fiecare cuvânt pe care îl spui în următoarele câteva săptămâni va aduce încredere, entuziasm și pasiune. Încercați doar să nu sari calul.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec Relațional

Posibil să ai probleme în a decide dacă să îți asculți inima sau rațiunea. În ceea ce privește o anumită relație, acest lucru s-ar putea dovedi o dilemă capitală, deoarece gândurile sunt în opoziție clară cu sentimentele. Deoarece sentimentele pot fi, la rândul lor tulburi, poate ar fi mai bine să găsești un punct de sprijin înainte de a lua orice decizie.

Soarele și Venusul tranzitează semnul tău, toată săptămâna, așa că ar trebui să te simți extrem de încrezător. Prietenii tăi invidiază modul în care știi să te apropii de cineva străin!

Începutul săptămânii aduce șanse pentru romantism cu un sextil între Venus și Jupiter în Vărsător. O nouă prietenie s-ar putea transforma foarte repede în ceva mult mai serios. Fii îndrăzneț și fă prima mișcare. Ar putea duce la o călătorie interioară interesantă.

Mercur este și el de luni în semnul tău, și te aduce în starea de spirit necesarî să vorbești tare și cu mândrie despre reușitele tale. Unii oameni ar putea spune că ești arogant, dar probabil că sunt doar invidioși.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec Profesional

Ți-ai asumat riscuri în deciziile privind cariera, ceea ce a dat roade de cele mai multe ori. Probabil că îți dorești să îți lași amprenta asupra locului de muncă și eforturile tale nu vor trece neobservate. Munca în echipă ar fi crucială pentru succes. Prin urmare, încearcă să te înțelegi cu colegii.

Simțiți că lucrurile din jur se schimbă mai repede decât poți ține pasul. S-ar putea să îți fie un pic dificil să faci față tuturor acestor schimbări. Fă-ți timp să te obișnuiești cu numeroasele schimbări care au avut loc în domeniul tău, astfel încât să nu devii anacronic.

A te simți confortabil la locul de muncă este un lucru, dar a deveni satisfăcător nu va fac ecât să-ți submineze siguranța locului de muncă. Oamenii vor fi reticenți în a-ți da informațiile pe care le ceri. Cu cât vei încerca să inspiri sau să îi ajuți în problemele care le au, cu atât se vor închide în ei și mai mult. Fii secretos și cu ideile tale.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec Financiar

S-ar putea să fii cam frivol și să-ți cheltui banii pe lucruri inutile săptămâna aceasta. Este posibil să cumperi bunuri de care nu ai nevoie. Posibil ca aspectul financiar să cunoască unle îmbunătățiri spre sfârșitul săptămânii. Nu lua nicio decizie pe negândite și investește înțelept. Clasele de certificare profesională pot aduce mai mulți bani și pot constitui o forță în industria sau instituția în care lucrezi.

Între timp, ești îndemnat să te concentrezi mai mult asupra modalităților prin care să îți poți extinde plaja de clienți. Vânzările de bunuri și servicii depind de acest lucru.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec Sănătate

Cu energia astrală în joc, vei fi cu siguranță martor la ocazii în care judecata îți va fi testată. Este un moment determinant pentru tine și în niciun alt domeniu nu este mai important să iei decizii bune ca cele legate de sănătate. Nu se știe ce rezervă viitorul, dar te poți pregăti luând măsuri pentru a-ți îmbunătăți starea: de la modul de alimentație și alimente la odihna și la mișcare.

Ai nevoie de echilibru și armonie între lumea ta interioară și cea exterioară. Dacă ai intenționat să schimbi ceva în casă sau garderobă, pentru mai mult confort sau liniște sufletească, continuă și fă asta.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top