Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară. Când faci comisioane săptămâna acasta, verifică panourile de anunțuri ale companiile și instituțiilor locale. S-ar putea să tânjești după aventură și să visezi că te îndepărtezi de toate, însă săptămâna aceasta, ai putea găsi emoția pe care o vrei chiar în comunitatea ta. Ai putea descoperi un grup care îți împărtășește interesele și de aici întâlnirile online care te vor destinde.

Vei ajunge mult mai departe decât crezi, săptămâna aceasta, și cu un efort minim. Există o mulțime de căi de urmat, așa că, chiar dacă una este blocată, există întotdeauna o alta pe care să o urmezi cu ușurință. Curând vei ajunge la destinație. Trucul este să te miști în continuare. Nu te bloca într-un singur loc cu motorul pornit.

Începutul săptămânii scoate la iveală romantismul fără speranță din tine, când Mercur se alătură luni lui Saturn din Vărsător și zona stilului de viață. Acest aspect te poate determina să nu mai visezi cu ochii deschiși.

Dacă tot petreci săptămâna visând, folosește weekendul pentru a-ți îndeplini visele. Sextilul dintre Neptun și Pluto, creză oportunități pentru a transforma relațiilor prin intimitate. Sentimentele profunde pot crea un puternic cadru intim, așa că vineri este o zi bună pentru a începe o relație de dragoste sau a te reconecta cu partenera/ul.

În cele din urmă, mentalitatea se transformă cu Mercur în Berbec și în sectorul intimității. În următoarele câteva săptămâni, s-ar putea să te simți mai pasional atunci când vine vorba despre relațiile intime, creând și consolidând legături profunde. Cu toate acestea, fii atent să nu sari în ceva fără să te gândești în ce.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară Relațional

Ești convins că ai mari dificultăți în a decide ce simți cu adevărat despre cineva de care ai dori să te apropii. Astrele sugerează că ai șansa de a lămuri emoțiile interioare și chiar ai putea fi surprins să descoperi că sunt profunde și pasionale – ceva ce probabil ai sperat să nu te confrunți.

Ai o atitudine foarte de eu primul, în timp ce Soarele și Venus trec prin Berbec, primul semn al zodiacului, în această săptămână. Este timpul să îți urmărești dorințele sufletului, iar dacă nu ești sigur de ele, este timpul să afli!

Mercur, stăpânul tău planetar, conjunct cu Chiron, este în sextil cu Saturn la începutul săptămânii, permițându-ți să meditezi și să visezi la situația romantică ideală. Și odată ce faci acest lucru, ești cu un pas mai aproape de transformarea ei în realitate.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară Profesional

Atmosfera din jurul muncii s-a stabilizat, dându-ți timp pentru a te pune la curent cu listele de sarcini care s-au acumulat pe birou. Sunt multe, dar nu îți face griji. Vei cuceri acel munte, pas cu pas. Te simți destul de conservator și asta este bine. O atitudine prudentă îți va servi de minune. Fii conducătorul defensiv la locul de muncă. Nu știi niciodată când cineva va face o manevră neașteptată și îți va tăia drumul, în fața ta.

Energia este disipată așa că rezumă-te la lucrurile simple. Acesta este un moment ideal pentru a face brainstorming cu oamenii care acceptă inovația. Fii precaut și nu-ți asuma vina pentru o greșeaă care nu este a ta. Ai putea avea întâlniri stresante cu clienții sau provocări din partea superiorilor cu privire la modul obișnuit de a face lucrurile. Ai răbdare și evită să duci un război mental. Finalizează tot ce poți înainte de sfârșitul fiecărei zile.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară Financiar

Astăzi va trebui să pui în aplicare strategia financiară și despre cum să vă bazați pe ea, astfel încât viitoarele cheltuieli să nu topească câștigurile pe care le-ai obținut. Fii înțelept cu investițiile tale. Munca și noua viziune asupra acesteia, îți vor deschide din nou căi financiare care păreau până nu demult, închise.
Cheltuielile nu vor mai fi la fel de mari. Cu toate acestea, vei fi extrem de ocupat să rezolvi problemele legate de împrumuturi și investiții, în același timp. Este posibil ca problemele de gestionare a timpului să îți afecteze planurile. Încearcă tot posibilul pentru a obține un echilibru și a finaliza proiectele la timp. Acest lucru te va ajuta să îți păstrezi finanțele în ordine. De beneficiile bănești se vor bucura cei care lucrează într-un domeniu creativ.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară Sănătate

Vei simți multă ușurare în ceea ce privește sănătatea. Mialgiile și durerile de cap nu te vor mai tulbura. O alimentație bună și câteva exerciții fizice ușoare încep să dea roade pentru tine. Cei care au suferit de afecțiuni fizice, în special dureri musculare și de articulații, vor vedea că simptomele scad și se simt din nou bine. Săptămâna aceasta este vorba despre măsuri preventive din partea ta. Gândirea pozitivă te va ajuta să rezolvi aceste probleme.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top