Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac. Dacă nu ești implicat romantic, o ședință sau un drum în cartier ar putea aduce o nouă persoană interesantă în viața ta. Chiar dacă această întâlnire nu duce la ceva durabil, te vei bucura de întâlnire. Și cum seara nu se mai iese din casă, ai putea avea cu partenera/ul conversații intime interesante care vă vor apropia și mai mult.

Lucrurile pot să vină mai ușor decât de obicei săptămâna aceasta. Este un semn că ești pe drumul cel bun și faci lucrurile corect. Viața nu ar trebui să fie plină de stres și bătăi de cap. Dacă ceva nu curge lin, ar trebui să iei în considerare o nouă abordare. Păstrează-ți zâmbetul și fii respectuos cu oamenii din jurul tău.

Săptămâna începe cu o aventură, chiar dacă este doar în mintea ta. Mercur din Berbec face un sextil cu Nodul Nord din Gemeni și în sectorul abilităților psihice luni. Aceasta este o bună oportunitate de a explora lumea prin documentare, cărți, televiziune și alte mijloace pentru a descoperi ceva nou și interesant. Este un moment creativ, în timp ce îți lași imaginația să zburde.

Folosește empatia și înțelegerea atunci când vine vorba despre relațiile personale, atunci când Mercur se confruntă cu Saturn din Vărsător, marți. Adoptarea unui nou punct de vedere te poate ajuta să transformi relațiile în ceva benefic pentru tine.

Sâmbătă, concentrează-te asupra obiectivelor carierei. Mercur este în sectorul carierei, punând sub lupă, obiectivele și ambițiile pe termen lung. Ai curaj și cere ce vrei de la munca ta. Cu toate acestea, fii atent. Dacă ești prea direct, ți-ai putea știrbi reputația.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac Relațional

Infuxurile astrale te inspiră să ajungi la noi experiențe în ceea ce privește relațiile tale. Dacă ai ieșit recent dintr-un moment dificil, nu vei dori să te grăbești să intri în alta prea repede și, cu siguranță, nu dorești să te cuprindă frenezia recuperării. Cu toate acestea, o nouă prietenie te poate tenta în ideea de a înțelege unde ai greșit în trecut.

Acum, că Soarele și Venus sunt în Berbec săptămâna aceasta, poți face, în cele din urmă, acele mișcări îndrăznețe pe care doar le-ai visat. Chiar dacă ești respins, te simți bine în legătură cu decizia ta de a alege!

Sextilul Venus-Jupiter de la începutul săptămânii face ca obiectivele tale sentimentale pe termen lung să devină prioritatea ta și te încurajează să te gândești la ce poți face pentru a duce lucrurile într-o direcție bună.

Mercur este și el în Berbec în weekend și te ajută să vorbești pentru tine. Spune tot ce îți trece prin minte și nu lăsa pe nimeni să te întrerupă sau să îți distragă atenția.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac Profesional

Posibil să descoperi că profilul de muncă s-a schimbat sau că vei prelua un nou loc de muncă. Această schimbare de carieră este una deliberată din partea ta și este exact ceea ce ai sperat. Pentru tine este un moment interesant, dar este posibil să vezi și o revoltă în sectorul de muncă.

Nu te stresa; aceste schimbări sunt o binecuvântare și, în cele din urmă, te vor apropia de obiectivele carierei tale. Dacă ești șomer, ai putea găsi un loc de muncă bun.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac Finanaciar

Banii pe care îi câștigi nu vin fără acel efort suplimentar. Ai depus multă muncă și ai câștigat respect. Acum este momentul să încasezi banii. Fii mândru de ceea ce ai realizat. Respectă-ți obiceiul verificat de a fi atent la fiecare cheltuială și de economisi bani, cum sunt cei din sursele regulate de venit și acumulare care câștigă valoare prin dobândă. Va trebui să depui un efort suplimentar în problemele financiare pentru a avea câștigurile dorite.

Pe de altă parte, vei fi avantajat săptămâna aceasta și dacă investești bani în fonduri mutuale. Există șanse mari ca acestea să ajute în îndeplinirea obiectivelor financiare. Nu uita că aceasta este cea mai bună investiție pentru tine, deoarece oferă oportunitatea de a investi în valori mobiliare diversificate administrate profesional. Și vei avea și un venit regulat și constant.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac Sănătate

Este o săptămână pentru a elimina obiceiurile rele și nesănătoase din stilul tău de viață. Dacă fumezi, posibil să decizi să renunți. Te concentrezi pe alimentația sănătoasă și mișcare. Perspectiva de a face câteva exerciții de gimnastică, ușoare, în fiecare dimineață îți deschide gustul de aștii mai multe despre sănătate!

Vei fi în legătură cu sinele tău interior și vei căuta refugiul în lucrurile spirituale. Te vei ușura de stresul săptămânii trecute și te vei bucura și de o sănătate bună. Meditația te va ajuta foarte mult. Atenție, persoanele în vârstă vor fi predispuse la tuse și la febră.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top