Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Pești

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Pești. Ai grijă să fii întotdeauna profesionist și politicos. Aspectul și un comportament docil te vor duce departe. Evită comentariile grosolane sau glumele proaste atunci când te afli în grupuri mari de oameni. S-ar putea să râzi cu cei din jur, dar îți dai seama că acest tip de comportament nu este întotdeauna privit cu amabilitate.

Poți aștepta cu nerăbdare să deprinzi un alt simț al scopului și un moral mai înalt. Ambiția, diligența și multă muncă grea ar putea da roade acum. S-ar putea să culegi, în curând, beneficiile. Te simți puternic, în formă și sănătos din punct de vedere fizic, de parcă ai putea apuca lumea în cele două mâini ale tale. Este un moment minunat pentru a face următorul pas în relația personală.

Când Mercur face sextil cu Pluto, luni, folosește-ți natura plină de compasiune, ospitalieră pentru a-ți crea noi oportunități și a cunoaște oameni noi. Cu toate acestea, asigură-te că oamenii se încadrează în adevăr și nu într-o versiune idealizată. Dacă simți că ai nevoie de o schimbare sau să o iei de la capăt, acest aspect te încurajează să te reinventezi. Caută o nouă relație și fă-ți noi prieteni. Cu toate acestea, fii atent. Există o diferență între a o lua de la capăt și a trăi o minciună. Sâmbătă, el te încurajează să vorbești pentru tine și să îți cunoști propria valoarea. În următoarele săptămâni, trebuie să fii încrezător și să ai un discurs bun înainte de a începe ziua.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Pești Relațional

Dacă te-ai îndrăgostit recent, felicitări! Cu toate acestea, poate că îți place să profiți de mișcarea astrelor săptămâna aceasta. Nu de alta dar te încurajează să te retragi și să evaluaezi situația. Deși acest lucru poate suna oarecum cinic, te va ajuta să recunoști ceea ce vrei cu adevărat. Poți să mergi mai departe sau să te retragi, în siguranță, știind că ce vrei să faci.

Cu Soarele și cu Venus în Berbec, săptămâna aceasta, dragostea ia o viață proprie. Ești cel mai fericit când ești urmărit, dar a face prima mișcare are și avantajele sale.

Sextilul Mercur – Pluto, din prima parte a săptămânii, îți oferă intuiție la un nivel aproape palpabil. Dă atenție deosebită semnelor pe care le primești. Acum nu există coincidențe.

Vocea ta este mai puternică cu Mercur în Berbec în weekend. Așa că nu le va fi la fel de ușor oamenilor să te întrerupă. Cum te simți să fii auzit cu adevărat? Bucură-te de putere atât timp cât o ai!

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Pești Profesional

De regulă, mintea ta este destul de împrăștiată și indecisă. Astăzi cu atât mai mult. Vestea bună este că te vei putea detașa emoțional de o anumită situație, astfel încât să o poți vedea cu ochi mai raționali și imparțial. Cel mai bun mod de a drege busuiocul este să vorbești cu ceilalți. Împărtășirea experienței, conversațiile și relațiile cu alte persoane va fi extrem de benefică. Îți va ușura povara și va face ca săptămâna să treacă mult mai ușor.

Fă cât mai mult acum. Ți-ar prinde bine o listă de sarcini. Energia este deosebit de bună pentru întâlniri de echipă și proiecte de colaborare. De asemenea, sunt cele mai bune zile pentru a purta o discuție cu un superior. Poți face treabă bună chiar dacă ai parte de responsabilități serioase. Obligațiile de familie sau sarcinile neașteptate pot necesita mai mult timp și atenție.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Pești Financiar

Efortul neobosit deschide ușa prosperității. Este o perioadă ar trebui să nu ai probleme financiare. Aportul crescut de fonduri te va ajuta să achiți unele împrumuturi pe care probabil le-ai făcut recent. Păstrează relațiile cu persoanele care te-au împrumutat atunci când ai avut nevoie. Nu încerca să te speli pe mâini de responsabilități. Economiile cresc.

În a doua parte a săptămânii treci printr-o criză financiară din cauza acestor cheltuieli neașteptate. S-ar putea să ai de a face cu probleme legate de împrumuturi și investiții în același timp. Posibil însă, ca problemele de gestionare a timpului să îți afecteze planurile. O abordare relaxată cu siguranță nu va ajuta. Fă tot posibilul pentru a obține un echilibru și a-ți finaliza proiectele financiare la timp. Acest lucru te va ajuta să îți păstrezi finanțele în ordine.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Pești Sănătate

Te simți în formă, așa că nu există prea multe vești proaste din sectorul sănătății. Nivelul de energie este și săptămâna aceasta ridicat! Dacă ai fost îngrijorat de apetitul scăzut și insomnie, gata cu ele, ambele probleme vor fi rezolvate săptămâna aceasta. Ți-ar prinde bine o discuție cu un nutriționist.

Persoanele în vârstă și femeile îngrijorate de obicei cu privire la tensiunea arterială, ar putea face un control de rutină. Redu puțin aportul de sare și va fi mai bine.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top