Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn. Săptămâna aceasta ai să fii un pic emoțional. O conversație cu cineva va declanșa brusc o discuție care se dovedește extrem de valoroasă pentru tine, pe termen lung. Mărește-ți capacitatea mentală prin exerciții de meditație. Conectarea cu ceilalți te va ajuta să îți deschizi portițe către propriul succes.

Beneficiile financiare pot veni prin canale la care nu te-ai gândit niciodată. Acest lucru ar putea avea legătură cu investițiile, decontările sau beneficii venite din vari asigurări. Visele recurente pot reveni în calea ta, aducând informații din trecut și dând naștere unei noi conștiințe de sine. Cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp poate reapărea brusc. Aceasta ar trebui să fie o surpriză plăcută.

Relațiile voastre au câteva argumente pro și contra în această săptămână, când Venus va face sextil cu Saturn din Vărsător. Deși un partener stabil care să locuiască cu tine ar putea ușura un anumit stres financiar, este important să stabilești niște limite, astfel încât niciunul dintre voi să nu devină posesiv. Menținerea echilibrului este cheia fericirii aici.

Amintește-ți de propria valoare atunci când Soarele din Berbec face și el sextil cu Saturn, miercuri. În cazul în care problemele de familie te trag în jos, ia-ți un moment de respiro și practică îngrijirea de sine. De asemenea, este o zi bună pentru a arunca o privire asupra finanțelor personale și pentru a găsi modalități de a fi mai independent din acest punct de vedere.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn Relațional

Uneori procesul de gândire poate aduce o rază de lumină într-o situație care părea imposibil de vindecat. Astrele te încurajează ca alături de cineva drag să profiți de această influența lor pentru a vedea situația dintr-un punct de vedere diferit, mai ales dacă ai făcut-o lată.

Poți încerca să îți abați atenția cu alte lucruri, dar nu poți ignora atracția care plutește în aer și care vine atât de la Soare, cât și de la Venus din Berbec săptămâna aceasta. Sincer, te vei simți mult mai bine odată ce te vei supune propriilor dorințe!

Sextilul dintre Venus și stăpânul tău, Saturn, la începutul săptămânii, sugerează că s-ar putea să cauți pe cineva care are un anumit statut. Te-ai născut pentru a face parte dintr-un cuplu de putere!

Mercur, în weekend, își susură că nu vei putea controla totul, mai ales poveștile de alcov pe seama ta. Ești total surprins când auzi despre o fostă, dar nu lăsa pe nimeni să-ți vadă durerea sau dezamăgirea.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn Profesional

Continui să te confrunți cu o transformare majoră. Dedicarea la locul de muncă aduce recunoaștere. Acum însă ai putea fi în conflict cu alte persoane. Problemele legate de putere și de control trebuie să fie confruntate cu sinceritate. Caută să faci acest lucru în limitele profesionale și structurale.

Socializarea cu oamenii de la locul de muncă trebuie amânată pentru momentu când restricțiile se vor mai relaxa. Nu lua totul prea în serios. Devin-o conștient de ce faci și astfel îndepărtezi stresul muncii. Vei fi mult mai productiv dacă poți să zâmbești și să te simți în largul tău, în loc să fii în competiție cu toți cei din jur.

În schimb, nu relaționezi prea bine cu prietenii și cu familia. Acest lucru se datorează în principal faptului că mintea ta este încă plină de întâmplările de peste săptămână. Ia parte la activități care te ajută să îți cureți mintea și să o iei de la capăt.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn Finanaciar

Săptămâna aceasta vei simți cum binele pe care l-ai făcut altora se întoarce în moduri financiare. Donațiile, acel 2% îți va aduce reduceri fiscale, iar unele favoruri pe care le-ai făcut unora îți vor aduce la rându-ți, favoruri utile. Săptămâna aceasta vi învăța lecția despre ceea ce dai aia primești, care se aplică și acțiunilor pozitive!

Deci, o săptămână frumoasă pare să fie pe cărți. Totul va fi perfect și stabil. Este probabil ca cei care au mici afaceri, în nile neexploatate, să se descurce bine și să obțină un profit bun. Dacă te gândești la opțiuni pentru investiții ia în calcul proprietatea, că e teren, că e casă, că e mașină, pare a fi cel mai bun pariu în acest moment. Este un moment bun pentru a fructifica proprietatea pe care o ai. Poți să și vinzi. Cu toate acestea, nu investi în acțiuni de anvergură.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn Sănătate

În această săptămână trebuie să te odihnești corespunzător. Durerile articulare își fac de cap, așa că trebuie să fii stoic și să nu vă pui prea multă presiune. De asemenea, în această săptămână există șanse mari să ai probleme cu somnul. Stresul legat de muncă ar putea duce la unele probleme de sănătate. Mulți dintre Caoricorni s-ar putea plânge de dureri corporale – mialgii, osteopatii, în cea mai mare parte a săptămânii.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top