Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021. Vine o săptămână dificilă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie. O săptămâna cu puternic impact pentru zodii

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie – ce se întâmplă cu zodiile în următoarea săptămână. Mercur face sextil cu Pluton, iar Venus se află în Berbec. Aceste două evenimente astrale au un puternic impact pentru toate zodiile.

Horoscop săptămânal cu Minerva!

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec

Poate că va trebui să renunți în mod conștient la unele dintre planuri și, pur și simplu, să lași lucrurile la voia întâmplării. Elementul surpriză te poate ajuta destul de mult, așa că lucrează cu el în loc să încerci să-l ții la distanță. Curgerea evenimentelor ar trebui să te conducă către mai multă libertate. Folosește-ți imaginația în loc să te bazezi complet pe procese mentale precum logica.

O oportunitate de a face unele lucruri suplimentare în afara muncii propriu-zise ar putea fi la ordinea zilei. Nu doar că ai putea câștiga niște bani în plus, dar ai putea deschide și noi uși care să îți extindă orizonturile profesionale. Singurul pericol este că s-ar putea să lucrezi prea mult și să obosești.

Apoi, pregătește-te pentru mometul când Soarele din semnul tău face și el un sextil cu Jupiter, miercuri, transformând aceasta o zi într-una excelentă pentru descoperirea de sine, mai ales când vine vorba de rolul tău în grupurile sociale în care te învârți. Dacă trebuie să fii cel matur printre prieteni, deci ia-o pas cu pas.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur

Nu risipi energia care o ai! O poți folosi mai bine decât majoritatea, așa că nu ezita să începi devreme și să continui până târziu. Nu mai contempla problema ci acționează. Ia cele mai bune aspecte ale fiecărei părți, în loc să simți că ești limitat de o parte sau alta.

S-ar putea să fii extrem de ocupat acum. S-ar putea să ai întâlniri restrânse cu prieteni apropiați sau seri intime cu parteneri romantici. Alege-i pe cei care să îi accepți. Concentrează-te să găsești oameni care îți împărtășesc interesele. Acest lucru poate aduce noi prieteni, precum și oportunități de a-ți extinde orizonturile.
Dacă dorești să avansezi în carieră, folosește toate instrumentele pe care le ai la dispoziție.

Venus în Berbec, sextilul cu Jupiter din Vărsător, marți, care te încurajează să îți folosești conexiunile pentru a obține un impuls. Cu toate acestea, păstrează-ți expresia de poker. Unii dintre colegii tăi de muncă ar putea să nu fie fericiți dacă vor afla că ai vorbit în favoarea ta.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni

S-ar putea să fii tentat să îți inventezi propriile reguli, pentru că într-adevăr nu ești mulțumit de cele care sunt. Ai grijă dacă faci acest lucru fără a înțelege mai întâi implicațiile pentru tine și pentru cei din jur. Cu siguranță, dacă simți că anumite lucruri nu sunt corecte, ia măsuri pentru a le schimba. Nu există niciun motiv pentru care trebuie să rămâi în limitele tradiționale.

Musafirii neașteptați ar putea veni cu posibilitatea unor noi oportunități de muncă. Acest lucru ar putea însemna o avansare la slujba actuală sau poate fi o muncă pe care o poți face pe cont propriu sau pe bază de voluntariat. Orice ar fi, probabil o vei găsi interesantă. S-ar putea să fii chiar nerăbdător să începi. Liniștește-te. Dacă obosești, nu vei mai putea continua.

De asemenea, este o perioadă norocoasă pentru probleme juridice, semnarea unor contracte și prezentări frumos concepute pentru public. Este posibil să te simți deosebit de sensibil la o problemă de lungă durată. Sunt posibile chiar colapsuri emoționale. Fă tot posibilul să înțelegi pe toată lumea. Păstrează-ți așteptările scăzute.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac

Dacă nu ești implicat romantic, o ședință sau un drum în cartier ar putea aduce o nouă persoană interesantă în viața ta. Chiar dacă această întâlnire nu duce la ceva durabil, te vei bucura de întâlnire. Și cum seara nu se mai iese din casă, ai putea avea cu partenera/ul conversații intime interesante care vă vor apropia și mai mult.

Lucrurile pot să vină mai ușor decât de obicei săptămâna aceasta. Este un semn că ești pe drumul cel bun și faci lucrurile corect. Viața nu ar trebui să fie plină de stres și bătăi de cap. Dacă ceva nu curge lin, ar trebui să iei în considerare o nouă abordare. Păstrează-ți zâmbetul și fii respectuos cu oamenii din jurul tău.

Săptămâna începe cu o aventură, chiar dacă este doar în mintea ta. Mercur din Berbec face un sextil cu Nodul Nord din Gemeni și în sectorul abilităților psihice luni. Aceasta este o bună oportunitate de a explora lumea prin documentare, cărți, televiziune și alte mijloace pentru a descoperi ceva nou și interesant. Este un moment creativ, în timp ce îți lași imaginația să zburde.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu. Bani pe care probabil ai sperat să-i folosești pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață sau de muncă ar putea ajunge brusc pe card. Idei despre cum să-i faci să lucreze pentru tine în cel mai eficient mod, vin grămadă. Vei dori să le notezi pe toate, să iei în considerare opțiunile cu atenție și apoi să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Este timpul să înveți și să crești! Venus conjunct cu Soarele, în Berbec, face sextil cu Saturn, din Vărsător, marți. Sunt încurajate unele îmbunătățiri de sine. Nu numai că acest lucru îți va face viața mai bună, dar îți va îmbunătăți și relațiile. Puțină maturitate este bună și pentru tine. Ai încredere în tine!

Mențineți această maturitate atunci când Mercur conjunct cu Chiron, în Berbec, face sextil cu Saturn, miercuri. În loc să te maturizeze relațiile externe, sufletul va trece prin unele dureri de creștere. Autodisciplina este cheia succesului.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară

Când faci comisioane săptămâna acasta, verifică panourile de anunțuri ale companiile și instituțiilor locale. S-ar putea să tânjești după aventură și să visezi că te îndepărtezi de toate, însă săptămâna aceasta, ai putea găsi emoția pe care o vrei chiar în comunitatea ta. Ai putea descoperi un grup care îți împărtășește interesele și de aici întâlnirile online care te vor destinde.

Vei ajunge mult mai departe decât crezi, săptămâna aceasta, și cu un efort minim. Există o mulțime de căi de urmat, așa că, chiar dacă una este blocată, există întotdeauna o alta pe care să o urmezi cu ușurință. Curând vei ajunge la destinație. Trucul este să te miști în continuare. Nu te bloca într-un singur loc cu motorul pornit.

Începutul săptămânii scoate la iveală romantismul fără speranță din tine, când Mercur se alătură luni lui Saturn din Vărsător și zona stilului de viață. Acest aspect te poate determina să nu mai visezi cu ochii deschiși.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Fecioară

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță

Nu te lăsa prea prins de latura emoțională a vieții. Păstrează lucrurile ușoare și mențineți-le în mișcare. Piatra care se rostogolește nu înțepenește. Din păcate, destule locuri din tine sunt anchilozate. Ridică-te și pune-te în mișcare. Fă exerciții de adaptare. Un pic de efort va face să scapi de multe dintre ele. Nu ezita. Ești gata să faci pasul.

Săptămâna începe cu oportunități de dragoste și pasiune, când Venus din Berbec face sextil cu Saturn din Vărsător și face ca toate partenerele tale să fie senzuale și foarte cochete. Deși ar trebui să fii discret, ar putea fi o zi pasională dacă ești isteț și știi cum să pui problema în legătură cu asta.

Cu toate acestea, nu uita să ai grijă de tine când Soarele și el în Berbec face sextil cu același Saturn din Vărsător, miercuri. Ești încurajat să stabilești limitele în relațiile de orice fel, dar mai ales în relațiile amoroase. Nu te lăsa amăgit de plăcere încât uiți de tine și de prioritățile tale. Echilibrul este cheia.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion. Încearcă să nu fii copleșit de activitatea frenetică din jurul tău. Apar variabile neașteptate peste tot, iar prima ta reacție poate fi să renunți. Acum trebuie să acționezi exact invers. Calmează-te și gândește-te. Nu încerca să mănânci cât zece într-o ședință de cinci minute.

Ești apt să te deplasezi în stilul tău și să nu te sincronizezi cu ceilalți. La început poate părea natural și ușor să fii în situația ta, dar în minutul următor te simți singur și inconfortabil. Înțelege că este normal să ai sentimente contradictorii. Învață să te raportezi și să le îmbrățișezi pe ambele. Recunoaște-le ca fiind părți importante ale personalității tale.

În timp ce săptămâna poate începe puțin mai dur, weekendul are o notă amuzantă, atunci când Mercur face sextil cu Saturn din Vărsător. Vinerea este o zi minunată pentru a-ți descoperi talentele și pasiunile ascunse. Fii deschis să înveți lucruri noi despre tine. S-ar putea să te bucuri de ele mai repede decât crezi!

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător. Este timpul să aduci mai mult dinamism în viața ta. Ia în considerare chemarea unei vechi iubiri sau a unui prieten din trecut care stârnește pasiunea în tine. Inspiră dorința interioară de emoție și aventură. Mănâncă alimente picante și împodobește-te în culori vii. Chiar și cele mai mici acțiuni te vor ajuta să aduci mai mult din această dinamică, activând energia în viața ta.

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi singurul care preia nuanțele conversațiilor și acțiunilor din jurul tău. Reacția la aceste lucruri este destul de puternică și va avea un impact mult mai mare asupra ta. Folosește această zi pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta. Este timpul să creezi agitație. Fii mai dinamic și direcționat spre exterior, astfel încât să ai șansa de a elibera o parte din acea energie interioară.

Știu că Soarele este în Berbec, că Marte este în Gemeni, adică în semn opozabil, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii impulsiv în anumite situații fără pic de gândire, mai ales când vine vorba despre relații. Venus în Berbec, sextilul cu Saturn de marți, te încurajează să vorbești cu partenera ta și să stabiliți anumite limite înainte de a-ți lua orice angajamente majore. Dacă vrei să îți atingi obiectivele, trebuie să te gândești serios cum să ajungi acolo. Reorganizează-ți gândurile și vin-o cu un plan pentru viitor.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Săgetător

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn. Săptămâna aceasta ai să fii un pic emoțional. O conversație cu cineva va declanșa brusc o discuție care se dovedește extrem de valoroasă pentru tine, pe termen lung. Mărește-ți capacitatea mentală prin exerciții de meditație. Conectarea cu ceilalți te va ajuta să îți deschizi portițe către propriul succes.

Beneficiile financiare pot veni prin canale la care nu te-ai gândit niciodată. Acest lucru ar putea avea legătură cu investițiile, decontările sau beneficii venite din vari asigurări. Visele recurente pot reveni în calea ta, aducând informații din trecut și dând naștere unei noi conștiințe de sine. Cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp poate reapărea brusc. Aceasta ar trebui să fie o surpriză plăcută.

Relațiile voastre au câteva argumente pro și contra în această săptămână, când Venus va face sextil cu Saturn din Vărsător. Deși un partener stabil care să locuiască cu tine ar putea ușura un anumit stres financiar, este important să stabilești niște limite, astfel încât niciunul dintre voi să nu devină posesiv. Menținerea echilibrului este cheia fericirii aici.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Capricorn

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător. Adu mai mult din sentimentele tale ca să creezi atmosferă în jur. Nu fi atât de paranoic cu privire la ce cred alții despre tine. Uneori s-ar putea să te simți ca și cum ai juca într-un film de spionaj, tu cu tine, jucând rolul principal. Oamenii din jurul tău sunt alți jucători și este posibil să simți că uneori nu poți avea încredere în ei. Poate lucrează pentru dușman, mai știi!? Este timpul să respingi aceste gânduri.

Un prieten ar putea să te abordeze cu ideea de a forma un parteneriat și chiar să îți propună să închei un acord provizoriu. Acest lucru este cu siguranță ceva ce merită analizat, deși ar trebui să iei în considerare toate faptele înainte de a trece la acțiune. Aștepți un apel important de la o persoană la care ții.

Păstrează-ți calmul pentru a-ți salva sănătatea. Venus în Berbec, în sextil cu Saturn din semnul tău, marți, creează tensiune în relații atunci când pur și simplu nu-ți poți transmite punctul de vedere celeilalte persoane. Înainte de a exploda, respiră adânc și concentrează-te. Vorbirea clară și calmă va rezolva problema.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Pești. Ai grijă să fii întotdeauna profesionist și politicos. Aspectul și un comportament docil te vor duce departe. Evită comentariile grosolane sau glumele proaste atunci când te afli în grupuri mari de oameni. S-ar putea să râzi cu cei din jur, dar îți dai seama că acest tip de comportament nu este întotdeauna privit cu amabilitate.

Poți aștepta cu nerăbdare să deprinzi un alt simț al scopului și un moral mai înalt. Ambiția, diligența și multă muncă grea ar putea da roade acum. S-ar putea să culegi, în curând, beneficiile. Te simți puternic, în formă și sănătos din punct de vedere fizic, de parcă ai putea apuca lumea în cele două mâini ale tale. Este un moment minunat pentru a face următorul pas în relația personală.

Când Mercur face sextil cu Pluto, luni, folosește-ți natura plină de compasiune, ospitalieră pentru a-ți crea noi oportunități și a cunoaște oameni noi. Cu toate acestea, asigură-te că oamenii se încadrează în adevăr și nu într-o versiune idealizată. Dacă simți că ai nevoie de o schimbare sau să o iei de la capăt, acest aspect te încurajează să te reinventezi.

Citește integral: Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Vărsător

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top