Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Berbec. S-ar putea să te simți plictisit și frustrat în ce privește direcția pe care o ia viața ta. Te simți bombardat cu responsabilități, fără să mai ai timp să faci ceea ce ai vrea să faci cu adevărat. Ai alte interese de urmărit, dar nu ai timp să le urmărești. Este frustrant. S-ar putea să dorești să îți regândești prioritățile. 

Pe 9 septembrie stăpânul tău planetar intră în retrogradare, după 28 de ani în semnul tău. De luni, Mercur este în Balanță, iar Venus a trecut și ea în Leu. Viața va avea o altă dinamică. Este bine să îți simplifici rutinele și să reduci acele activități care nu te mai ajută. Pe măsură ce un Soarele se îndreaptă spre Pluto, marți, este posibil să simți cum se amplifică ambiția, dar oare chiar dorești o responsabilitatea suplimentară? Gândește-te la acest lucru înainte de a fi de acord cu orice.

Pe de altă parte, este o săptămână pentru idei și oportunități inovatoare. O atracție romantică ar putea apărea din nicăieri doar prin faptul că ești fidel ție însăți. Ai putea fi atras de cineva care este diferit de tine și acest lucru să facă acea persoana specială în ochii tăi.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Berbec Relațional

Săptămâna este ideală să mergi undeva într-adevăr cool, dacă este posibil, și să întâlnești pe cineva la fel de binedispus ca și tine. Sau ai putea opta pentru o abordare filosofică a vieții și atunci să descoperi virtuțile terapeutice ale gimnasticii spirituale și a meditației.  Oricum ar fi, nu vei fi dezamăgit și, probabil, vei ajunge să întâlnești pe cineva care te va putea face să râzi pentru un timp.

Latura romantică lasă de dorit în sensul că nu ești diplomat, dimpotrivă ești ca ursul care duce un cofraj cu ouă, cu toate că apreciezi florile și poezia mai mult decât de obicei.

Trigoanele Soare-Saturn  și Soare – Pluto de miercuri și joi, sugerează să fii mai serios, dar la fel de carismatic, mai ales că se pune problema de comunicare. Nu este momentul să tachinezi sau să glumești cu cineva pe care nu îl cunoști prea bine.

Venus este și ea în Leu, iar dacă ești singur, îți poate transforma viața sentimentală în ceva  mult mai pasional acum. Ai o mulțime de îndemnuri specifice care nu pot fi refuzate!

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Berbec Profesional

Adună informații, cercetează ofertele și analizează cererile pentru a-ți oferi avantajul celui cultivat dar și a celui dintâi. Această săptămână aduce oportunități de a lega relații folositoare de la distanță. Responsabilitățile familiale însă, îți pot distrage atenția. Fă tot posibilul pentru a ține pe toată lumea la curent cu ceea ce faci. Colegii de muncă, în special femeile, pot fi deosebit de performante și te pot ajuta, dar pentru asta trebuie să ceri ajutor. Sfârșitul de săptămână oferă ocazia de a revizuiești toate acele lucruri care nu produc rezultatele dorite sau așteptate.

Într-o atmosferă în care oamenii sunt rigizi și blocați în drumul lor, atitudinea ta ușoară și adaptarea vor fi o ușurare binevenită pentru oamenii din jurul tău. Nu subestima beneficiile minunate ale naturii tale deschise și generoase.

 Ai motivația de care este nevoie pentru a începe o nouă etapă a muncii. Nu este momentul să te scuzi, ci unul pentru a lua măsuri. Nu îți fă griji cu privire la ce cred alții despre tine sau despre munca ta. Ține-o pe a ta.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Berbec Financiar

În această săptămână accentul se mută pe siguranța de sine și pe modul de a face bani. Familia, partenera/ul și copiii doresc ceva mai mult de la tine iar acest lucru implică și o serie de cheltuieli. Vestea bună este că unele dintre acestea nu pot fi cumpărate neapărat cu bani. Te bucuri de o viață bună datorită oamenilor importanți din viața ta. Ei înțeleg dacă trebuie să cheltui ceva mai mult pentru educația lor și chiar și a ta, acum.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Berbec Sănătate

S-ar putea să te surprinzi săptămâna aceasta. Este momentul acela când brusc ești remarcat și lumea să descopere ce fel de om ești. Totuși atenție la momentul când Marte retrogradează. Te-ar putea face impulsiv și generator de bârfă. Mai bine simte-te bine, poate te delectezi și cu niște cumărături online sau la propriu, mers în magazine. O nouă cremă hidratantă pentru corp ar fi o idee bună, sau poate noul instrument de ras ori un nou șampon. Ceva care să îți accentueze charmul, ca să radiezi în continuare sănătate. 

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top