Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Taur. Ești mai puțin optimist și energic decât de obicei. Ai senzația că gândurile sunt prea lente iar mintea nu te mai ajută, de fapt, îți simți întreg corpul așa. Fie că ai răcit de la aerul condiționat,  fie ești descurajat și debusolat. Ar fi o săptămână bună să îți iei liber. Posibil ca unele probleme din trecut să te bântuie. Poate că ar trebui să le conștientizezi odată pentru totdeauna și să scapi de ele.

Miercuri, pe 9 septembrie, Marte devine retrograd, deci este posibil să pui la îndoială tot felul de atitudini și presupuneri. Poate că una dintre problemele cele mai mari cu care trebuie să te confrunți este ceva legat de credința care s-a înrădăcinat de-a lungul anilor. Noroc că sâmbătă Jupiter, stăpânul credinței, revine în mers direct și s-ar putea să îți regăsești aplombul și să constați că ești provocat continuu, ceea ce poate fi un lucru bun, dar și inconfortabil.

Venus este în Casa a 4-a a familiei și face un trigon cu Chiron, aflat în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute și ai putea să înțelegi că anumite atitudini te-au despărțit de persoanele la care ții. Lucrând pentru a le înlocui, poți fi deschis la relații cu o varietate de oameni, în special cu cei din medii diferite.

Cum Mercur este în Balanță și în Casa a 6-a a stilului de viață, s-ar putea să fii gata să îți simplifici rutinele cotidiene.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Taur Relațional

Probabil că vei petrece cea mai mare parte a săptămânii binedispus. Indiferent dacă ești sau nu într-o relație permanentă, astresugerează un moment în care totul pare însorit, indiferent de vreme. S-ar putea să începi să comunici cu cineva foarte interesant, dar factorul cheie va fi simțul umorului și, de asemenea, capacitatea acesteia/acestuia de a vorbi despre chestiuni filosofice cu zâmbetul pe buze.

Știi intuitiv dacă cineva se gândește sau nu la tine, la începutul săptămânii. Latura ta sensibilă poate rănii ușor sentimentele cuiva așa că nu te mai juca pentru că ai putea să pierzi. 

Sextilul dintre conjuncția Nodul Nord – Lună cu Marte, aduce știri care par că spulberă pământul, și s-ar putea să nu știi să faci față acestora. Fă-ți timp și gândește-te înainte de a reacționa.

Mercur este în Balanță, de luni, la fel Venus în Leu, astfel încât ai putea face un compromis legat de prima alegere. 

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Taur Profesional

Păstrează-ți simțul umorului săptămâna aceasta! Poate că va trebui să navighezii printr-o rețea complexă de opinii diferite și, eventual, de probleme emoționale ascunse. Locul săptămânii aduce contacte pozitive în orice domeniu de interes. Vei face treabă în orice poziție de conducere., chiar dacă energia de la sfârșitul săptămânii a adus critici și probleme din direcții neașteptate. Dacă vrei neapărat să ai dreptate, poți crea probleme inutile. Spune mai puțin și observă mai mult.

Ești pe val și a sosit momentul să dovedești ce poți. Ai în continuare, încredere în cei care te-au ajutat pe parcurs. Asigură-te că recunoști munca celorlalți și sfaturile bune, care te-au ajutat să ajungi acolo unde ești astăzi.

Orice supărare pe care ați simțit-o în ultimele două zile a dispărut și ești gata să mergi mai departe. Joi poate fi o zi în care să avansezi rapid în noile proiecte. Fă pașii necesari. Ai ajuns într-un nou punct de plecare.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Taur Financiar

 În această săptămână lucrurile bune plutesc în aer! Este vital să găsești oameni – agenți bancari sau brokeri – care te pot ajuta să transformi unele dintre noile tale idei în realitate. Acesta este un moment ideal pentru inițiative sau proiecte care îți pun în valoare creativitatea și ce este mai important, aduc bani.

De aceea, cred că a sosit momentul să alegi o nouă direcție în viață. O schimbare poate fi mai mult decât benefică. Ai grijă la comunicare. Fii cinstit în tot ceea ce spui și faci, în așa fel încât nimic să nu fie interpretat greșit. Pot apărea conflicte juridice sau de afaceri, dar ar trebui să le poți rezolva.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Taur Sănătate

Ai fost jucător de echipă, muncitor sârguincios sau un membru al familiei care nu se plânge de nimic, în ultima vreme? Ei bine, astăzi, acea recunoaștere pe care ai încercat să o elimini poate să năpădească brusc peste tine, așa că ia-o mai încet și nu te lăsa dominat de autosuficiență! De fapt, probabil că nu îți acorzi suficientă încredere. Care este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine săptămâna aceasta? Cred că puțină mișcare este cel mai recomandat. 

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top