Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Fecioară. În această săptămână probabil că vei lucra din greu în culise, mai mult ca sigur pregătești un proiect pe care alții să-l facă public sau instruiești oamenii pentru un fel de performanță virtuală. Vei cheltui multă energie în cursul finalizării acestei corvoade, dar probabil vei simți că a meritat totul. 

Săptămâna începe cu o lună conjunctă cu Uranus în Taur în Casa a 9-a, sectorul drumurilor lungi, ale studiului academic și a credinței, care ar putea evidenția orice probleme dintre tine și conceoțiile învechite. Deoarece intervine și Uranus, ar putea ieși la iveală o oportunitate care va aduce beneficii cuplurilor. Totuși, sentimentele pot fi foarte evidente, așa că evită să faci sau să spui ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Mercur face un trigon atât cu Pluto, cât și cu Saturn, deci este posibil să ai anumite idei. Încearcă să nu complici prea mult lucrurile. Dacă este ceva, fă ceva pentru a le simplifica.

Vineri, cu Marte în Casa a 8-a, inat deja în retrogradare, într-un sector mai pasional, te-ai putea simți atras de cineva care are calități diferite de ale tale. Chiar dacă este posibil să fiți în conflict cu privire la anumite chestiuni, acest lucru vă poate atrage și mai mult.

Cu Mercur în Balanță și în Casa a 2-a a banilor roveniți din muncă proprie, ar putea fi timpul să arunci o privire mai atentă asupra finanțelor tale. 

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Fecioară Relațional

În această săptămână originalitatea este esențială și nu vei dori să rămâi acasă unde te vei plictisi. Nici nu vei dori să fii alături de colegii  blocați în rutină. Poate că este spațiul de care ai nevoie și timpul să ieși și să-ți pui în practică propriile idei. Fie asta, fie o stimulare intelectuală cu adevărat pozitivă. Doar fii tu insuți.

Te poți baza pe intuiție. Luarea deciziilor sentimentale nu este niciodată ușoară, dar subconștientul tău este cel mai bun instrument acum. Folosește-l cu înțelepciune.

Miercuri, stăpânul tău, Mercur, face o opoziție cu Chiron și, în același timp, un pătrat cu Jupiter, ceea ce te-ar putea face să ghicești ce va urma cu câteva dintre alegerile tale. Sfatul meu ar fi să mergi pe prima. 

Mercur lasă confortul semnului tău logic pentru Balanță, pe 6 septembrie, făcând comunicările mult mai intense însă și mai deschise. 

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Fecioară Profesional

Dacă lucrurile par plictisitoare în această săptămână, poate că ar trebui să fii tu cel care să intensifice și să agite lucrurile. Împărtășește-ți ideile și fii cât mai optimist și detașat posibil. Nu crede în zvonuri sau informații șoptite parșiv la ureche. Stai detașat, fă-ți treaba și termină cât mai repede posibil. Sfârșitul de săptămână vine cu provocări de a lua măsuri în ciuda oricăror temeri sau îngrijorări. Fă tot posibilul pentru a te face util superiorilor.

Fii deschis la idei și oportunități neașteptate. Chiar și cele mai planificate planuri vor avea succes numai dacă ești dispus să îmbrățișezi ceea ce nu ai planificat. Menține-ți mintea deschisă în timp ce rămâi fidel adevărului. Aceasta este calea către succes.

Cineva cu o viziune mai tradițională despre cum ar trebui să funcționeze lucrurile îți va creea câteva dificultăți. Vrei să preia conducerea și să te extinzi și să mergi înainte în mod creativ, în timp ce această persoană dorește să pui frâna. Găsiți un compromis.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Fecioară Financiar

O nouă inițiativă îți poate permite transformarea în carieră pe care o cauți. Fii deschis la ideile șefilor sau superiorilor și caută momentul potrivit pentru a avea propria perspectivă. S-ar putea să fii nevoit să te întorci pe băncile școlii, la o clasă în învățământul superior sau să faci unele cercetări cu privire la o chestiune juridică. Cheltuie cu prudență, deoarece s-ar putea să te afli în așteptarea compensației pentru muncă efectuată.

Redu dorința de a te supra-analiza. Caută punctele forte ale personalității tale și valorifică-le.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Fecioară Sănătate

Săptămâna aceasta este vorba despre dieta ta și nu mă refer la greutate! Oferă-ți ceea ce poftești; deseori poftim ce are nevoie corpul noastru. Este important să îți asculți corpul, mai ales când ești motivat la fel de tare ca și el. Fierul, calciul și vitamina A sau D3 ar putea fi bune pentru acum. La orice te-ai gândit este probabil un mesaj pe care ți-l trimt oasele sau pielea. Dacă nu te poți gândi la nimic, ai în vedere acest pic de înțelepciune și începe să asculți șoaptele dietetice ale corpului tău!

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top