Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Balanță. Prietenii ar putea să te ademenească să li te alături într-o scurtă excursie, de o zi, undev în țară. Este o zi minunată pentru a face o astfel de ieșire, așa că dacă este posibil, fă-o. Probabil că ai lucrat din greu și trebuie să te relaxezi puțin. 

Luna în Gemeni poate evidenția nevoia de relaxare și poate șansa unei retrageri, mai ales dacă ai fost ocupat. Mai mult decât orice, acesta poate fi un mesaj cosmic pentru a-ți simplifica programul, mai ales dacă anumite activități au devenit atât de înrădăcinate încât sunt aproape automate.

Chiar și așa, dacă te relaționezi cu oamenii sau persoana potrivită ar putea să se petreacă ceva interesant. S-ar putea să ți se ofere informații sau idei care te ajută să mergi mai departe, mai ales dacă îți pune la dispoziție și resurse.

Ia-o ușor la începutul săptămânii, totuși, deoarece Venus face opoziție cu Saturn, aflat în Casa a 4-a a familiei. S-ar putea să îți fie greu să ajungi la cineva din familie chiar dacă dorești foarte mult. Orice bariere se pot topi până la sfârșitul săptămânii cu Mercur în semnul tău. Această influență poate spori diplomația și tactul și poate încuraja găsirea unei soluții de compromis.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Balanță Relațional

 Dorința de a relaționa și de a fi în armonie unul cu celălalt este săptămâna aceasta foarte puternică. S-ar putea să descoperi că disputa care-și ridică capul vă îndeamnă, în esență, pe amândoi într-o direcție prin care să vă apropiați și mai mult. Evoluția care va avea loc îți permite să te concentrezi și să iei o decizie. O schimbare plăcută este pe drum.

 În timp ce luna este în Taur, marți, negarea sentimentelor nu este o opțiune. Nu trebuie să le admiți dar nici să nu le resping. 

Trigonul Soare-Uranus îți scoate în cale pe cineva și îți vei da seama ce simți cu adevărat despre ralția care o ai pentru că s-ar putea să simți ceva mai profund pentru persoana nou întâlnită. Deși s-ar putea să nu fie așa cum ți-ai dorit să fie, îți oferă totuși o mică emoție așa ca de început.

Pe măsură ce Venus își începe tranzitul prin Leu, devii îndrăzneț când vine vorba despre dragoste. De ce să aștepți în fundal când poți fi pe scenă? Bucură-te de lumina reflectoarelor!

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Balanță Profesional

 Luni promite relații bune cu clienții sau colegii de muncă. Fă cât mai mult să păstrezi aceste lucruri toată săptămâna. Sunt zile bune pentru marketing, instruire și orice muncă care te ține pe picioare. Din păcate, unor oameni dificili pur și simplu nu le pasă. Sunt posibile confruntări. Este important să ajungi la un acord cu privire la modalitățile de a merge mai departe. Va trebui să reiei un material pe care l-ai considerat complet.

Lucrurile vor decurge destul de ușor dacă ai acest atuu. Nu înseamnă că ar trebui să devii leneș. De fapt, este exact opusul. Profită de acest timp. Vei fi mult mai productiv decât ai crezut vreodată că este posibil.

Planul tău este bun, dar nu poți face ca gadgeturile electronice și computerele să lucreze deodată. Te simți ca și cum toate formele de tehnologie ar fi împotriva ta. Nu fii dezamăgit. Abordează o lucrurile metodic, pas cu pas. Ești mai inteligent decât computerul.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Balanță Financiar

 Acum este mai important ca niciodată să îți păstrezi echilibrul interior. De asemenea, echilibrul vieții cotidiene și financiar. Ține-te departe de problemele altora. Fii atent ce spui și fă-o cu tact, mai ales dacă trebuie să transmiți vreo opinie nepopulară. Fă-ți viața mai ușoară, dar lucrând pentru a păstra liniștea acasă și la locul de muncă. Obiectivele personale trebuie să fie obiectivul principal. Modificările pe care le inițiezi acum vor fi benefice pe termen lung. Este un moment potrivit să te implici în activități de caritate sau voluntariat comunitar. 

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Balanță Sănătate

 În mod normal, lucrurile nu ți se mai par atât neclare ca și săptămâna trecută. Este o săptămână neobișnuit de emoțională și s-ar putea să te simți deosebit de apreciat de prietenii tăi. Împărtășește acest sentiment, dar include și nevoile tale. Invită-ți un prieten la o plimbare plină de viață sau să faceți împreună o salată pe care să o savurați după aceea. Drămuiește această energie și rezistă consumului de alimente grele sau de alcool. Este important să simți dragostea prietenilor tăi în contextul în care faci tot ce este potrivit pentru tine.

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top