Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Săgetător. Săptămâna aceasta ar trebui să te simți deosebit de sexy și relațiile cu partenerii indiferent dacă sunt de afaceri, de serviciu sau sentimental și care ar trebui să meargă bine. Pasiunile voastre tale intense, liniile de comunicare sunt deschise și aprecierea unul față de celălalt este foarte mare. Am putea vorbi chiar despre o călătorie lungă împreună în viitor. Planifică o seară de neuitat în doi. Veți avea despre ce să discutați!

Săptămâna începe cu Luna în Casa a 6-a, a stilului de viață și care ar putea scoate la lumină o serie de probleme. Ar putea fi doar chestiuni minore care te irită, pe tine sau pe alții și fac să fii puțin nervos. Cu toate acestea, simplificarea programului pentru o zi te poate ajuta să faci față oricăror urcușuri și coborâșuri. De fapt, angajarea într-o discuție față în față poate avea un efect surprinzător de pozitiv, rezultând soluții inovatoare.

În cele din urmă, Mercur a trecut și el în Balanță în casa a 11-a, sectorul social al prietenilor și a mediului în care trăiești și muncești, iar această influență poate îmbunătăți conexiunile cu ceilalți și îți poate aduce oportunități de aur.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Săgetător Relațional

S-ar putea să simți o atracție intensă față de cineva pe care poate că l-ai observat doar în trecere până acum. Vă simțiți atrași în moduri inexplicabile, poate și pentru aerul de mister pe care îl arborați amândoi și pentru că nu vă cunașteți atât de bine. Cu toate acestea, la un alt nivel o/îl cunoaști extrem de bine dar n știi de unde și acest sentiment vă atrage unul către celălalt ca un magnet, din ce în ce mai aproape.

Ai câteva zile în care ești foarte concentrat pe detalii datorită lui Mercur, care tocmai a ieșit de sub influența Fecioarei și care de luni, începe tranzitul prin Balanță din 6 septembrie. Această energie este în bună pentru a susține relațiile de moment și te aduce în dispoziția de a te cupla cu cineva nou. Nu este atât de atrăgător ceea ce spui, ci modul în care o spui.

Luna în Taur te încurajează să conexezi anumite informații și să controlezi sectorul relațional, în general. Într-un moment de noi începuturi, este important ca terenul pe care te angajezi să fie curat înainte de a încerca să mergi mai departe.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Săgetător Profesional

Sprijinul colegilor de serviciu la realizarea proiectelor de echipă îți va aduce cea mai mare satisfacție. Fă tot posibilul să intri în ritm la începutul acestei săptămâni. S-ar putea să te simți destul de împrăștiat pe la mijlocul săptămânii. Un șef neatent poate fi deosebit de iritant. Vineri susține o planificare cât mai bună a unor comunicări. Cea mai bună muncă pe care o faci va fi atingerea unor obiective specifice, ușor măsurabile. Pot exista frustrări și întârzieri. Pur și simplu fă-ți treaba obișnuită și totul va fi bine.

 Vei avea energie pentru a face față proiectelor, dar din păcate, energia ta nu funcționează foarte bine. Există planuri la serviciu care trebuie rezolvate înainte de a face un alt pas înainte. Amintește-ți care este principalul lucru pe care îl ai de făcut.

Atenție la conflictul cu cineva care este foarte încăpățânat în ceea ce face. Nu totul este de simplu și rațional pe cât lasă să se înțeleagă persoana respectivă. Există factori neștiuți și neașteptați pe care trebuie să-i luați în considerare amândoi.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Săgetător Financiar

Recompense materiale reale. După munca grea din ultimele luni, poți savura un pic de prestigiu și putere. În sfârșit ești recunoscut pentru efortul depus. Investește cu înțelepciune; nu paria pe câștigurile recente. A te îmbogăți rapid nu este o posibilitate reală. Mai bine previi o pierdere majoră analizând toate probabilitățile. Nu urmări emoțiile ieftine. O atitudine pașnică la locul de muncă te va ajuta la rezolvarea conflictelor de la muncă și de la domiciliu. Contează să fii calm într-o săptămână turbulentă, dar plină de satisfacții.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Săgetător Sănătate

Vestea bună este că vei arăta cel mai bine săptămâna asta! Strălucirea de pe fața ta vine dintr-o sursă interioară misterioasă sau cel puțin așa pot crede ceilalți. Este posibil să nu te simți echilibrat interior, dar te ppți bucura cu siguranță că ți se spune că arăți grozav. Mergi mai departe și îmbunătățește-ți look-ul, cu o altă tunoase, rade-te în cap și lasă-ți barbă sau petrecând mai mult timp în baie. Nu singur/ă!

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top