Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Capricorn. Starea ta de spirit poate fi puțin detașată și împrăștiată săptămâna aceasta. Această atitudine îți poate creea probleme dacă nu ești atent. Asigură-te că ești cel puțin un picior pe pământ dacă nu cu amândouă. Este important să rămâi ancorat în realitate sau te-ai putea trezi într-un ocean fără colac de salvare. Simte-te liber și implică-te mai profund într-un proiect pe care altfel l-ai putea lăsa altora.

Luna în Gemeni, în Casa stilului de viață, poate deschide calea unei discuții vindecătoare. Este posibil să apară probleme demult uitate. Această lunație aduce și ocazia de a purifica atmosfera și încurajează o atitudine compătimitoare.

În același timp, Mercur a ajuns în Casa a 10-a, a carierei și a obiectivelor profesionale și face un trigon cu Pluto din semnul tău și cu Saturn. Noi oportunități ar putea fi ale tale dacă ești dispus să te gândești și să explorați alte posibilități. Nu îți fie teamă să renunți la ce ai încercat și nu a ieșit și să pășești în necunoscut. A face acest lucru ar putea fi extrem de benefic. 

Pe 9 septembrie, deși unii astrologii printre care și eu susțin că pe 11 septembrie intră în retroradare. Dinamica lucrurilor încetinește. Jupiter revine în mers normal în noaptea de 12 spre 13 septembrie și beneficiile muncii tale se vor vedea. 

În cele din urmă, Mercur și-a început tranzitul prin Balanță, așa că este timpul să îți prezenți cunoștințele, mai ales dacă ești o autoritate în domeniu.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Capricorn Relațional

Angajamentul pasional are o calitate minunată prin grija profundă unul pentru celălalt. Ai ajuns la un stadiu în care simțiți că ați dori să faceți aranjamentul final, permanent și să renunțați la starea de incertitudine. Procedează cu încredere și cum îți dictează inima! Poate că o lună de miere sau chiar a doua lună de miere nu ar strica.

Trigonul Mercur-Pluto, apoi Mercur – Saturn de la începutul săptămânii te ajută să vezi unele lucruri în perspectivă. Cu cât te gândești mai mult la o anumită situație romantică, cu atât are mai mult sens.

Intrarea lui Mercur în Balanță te ajută să devii un negociator cu experiență. Dacă un prieten are nevoie de ajutor sau sfaturi în ce privește sentimentele sau relația, tu ești cel mai indicat să îl dai, din cauza atitudinii tale corecte și obiective.

Venus este și ea în Leu și schimbă dinamica în interiorul unei relații dintre  tine și cineva pe care îl cunoști de foarte multă vreme. Arată-i partea ta îndrăzneață, afirmativă și dramatică!

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Capricorn Profesional

Nu te grăbi să dai informații despre o lucrare dacă nu ești sigur că sunt ceea ce ai nevoie. Este un moment foarte bun pentru instruire sau delegații profesionale. Este posibil să trebuiască să te confrunți public cu comportamentul dificil al unui coleg sau a aunui șef. Sinceritatea și discursul diplomatic vor funcționa mai bine decât sarcasmul sau resentimentele reprimate. Săptămânile următoare implică muncă grea și posibile încetiniri. Păstrează-ți simțul umorului și fă tot posibilul să ții lucurile sub control.

Dacă trebuie să faci impresie cuiva, nu-ți face griji. Comunicările inițiate vor merge extrem de bine. Ceilalți nu vor avea probleme să remarce că deși ești tăcut, îți place să te distrezi, ești inteligent și cu mintea deschisă. 

Comunicarea cu unii dintre colegi însă, va fi dificilă. Poate că va trebui să precizezi lucrurile punct cu punct. Nu lua nimic ca pe un afront personal. Unii oameni nu înțeleg conceptele abstracte pe care le prezenți. Ai răbdare și fii practic și concis în comunicare.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Capricorn Financiar

Fii atent la economiile tale. Aspectele din această săptămână pot arunca o scânteie de incertitudine în planurile tale legate de bani. Verifică toate proprietățile și investițiile comune. Semnarea, sigilarea și depunerea acestor documente, acolo unde trebuie – o cutie de valori, de exemplu, oferă spațiu pentru alte strategii de achiziție. În același timp, ia în considerare depune banii în bănci cunoscute pentru siguranța lor. A merge pe un nou tip de economisire, mai puțin verificat,  nu este o mișcare potrivită în acest moment.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Capricorn Sănătate

S-ar putea să te simți mai sociabil săptămâna aceasta, o schimbare pozitivă față de acele zile contradictorii pe care le-ai trăit. Asigură-te că aduci în viața ta ceea ce vrei să păstrezi cu adevărat. Există încă tendința de a fi  prea sensibil, iar marile surprize așteaptă pe la colțuri. Continuă cu precauție! Orice imprevizibilitate poate fi diminuată prin creșterea aportului de alimente bogate în iod: salata de alge și castraveții, printre altele. 

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top