Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Gemeni. S-ar putea să fii îngrijorat în legătură cu banii săptămâna aceasta. Poate că nu este creșterea la care sperai. Poate că un proiect profesional nu a funcționat așa cum trebuia. Acum este momentul pui în prasctică ingeniozitatea ta proverbială și să găsești o modalitate de a câștiga banii de care ai nevoie. Ai încredere în tine! Ai cunoștințele și instrumentele necesare pentru a o face. Te așteaptă o bună oportunitate te așteaptă.

Luna în Taur la început de săptămână și în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, sugerează faptul că ai putea fi gata să distribui un mesaj nou sau să promovezi o idee. Această lunație susține pe deoparte Nodul Nord, iar pe de alta pe Neptun și mai face și un trigon cu Pluto și cu Saturn, așa că ai grijă la orice îți spune intuitive. Aceste aspecte îți pot spori creativitatea și îți pot permite să te distingi de restul.

Mercur din Balanță face un trigon cu Pluto, miercuri, semn că procesele profunde ale inconștientului te încurajează să rezolvi blocajele cu care te confrunți. Dacă ai cu cine vorbi despre astfel de probleme, acest lucru ar putea fi un act de vindecare. Cu toate acestea, Venus se opune lui Saturn, astfel încât acel element numit încredere îți poate lipsi o vreme. Anumite probleme sau experiențe sunt prea sensibile pentru a fii comentate cu alții, sau cel puțin așa pare. 

În cele din urmă, Mercur este în Leu, în Casa a 5-a a iubirii și creativității așa că ai putea să constați că rezonezi cu cineva neașteptat.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Gemeni Relațional

Gata cu hărnicia și responsabilitatea, săptămâna aceasta. Este timpul să te relaxezi. Influxurile astrale sugerează o ușurare a problemelor și probabil vei sfârși săptămâna cu veselie și amuzament și acest lucru se poate datora și faptului că ești într-o companie deosebit de plăcută. O persoană dragă sufletului tău, poate descoperi subiectul care te face să chicotești înveselit și să nu încetezi să glumești pe seama asta.

Mă gândesc dacă dispoziția bună se datorează toamnei care tocmai a debutat sau faptului că simți că inima ta bate iar cu putere pentru cineva aparte. Ai putea încerca să reziști pentru că sentimentalismul sporește în jur iar iubirea nu este un lucru de joacă. Așa că mai bine nu rezista. 

Trigonul din mijlocul săptămânii dintre Soare și Uranus îți amintește că nu cunoști toate necunoscutele situației ceea ce nu este chiar un lucru rău. Curiozitatea naturală poate fi satisfăcută făcând puțină mai multe gesturi de apropiere. 

La sfârșit de săptămână, Venus în Leu, aduce pasiune și emoție. Cât timp crezi că poți nega pasiunea evidentă dintre tine și cealaltă persoană? Nu pentru mult mai mult timp!

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Gemeni Profesional

Luni este o zi norocoasă. Te poți aștepta la feedback prin sprijin. Fii doar tu cel care ești, obișnuit. Atenție că energia este mai degrabă împrăștiată. Ai putea petrece mai mult decât ar trebui, online sau în rețea. Proiectele de echipă sunt favorizate în timpul săptămânii. Ceva îți atrage atenția sunt problemele de lungă durată cu unele persoane. Nu este momentul să începi ceva nou. Fă tot posibilul și revizuiește vechiul teren.

De asemenea, dacă nu ești atent, vei intra în conflict cu cineva din conducere. Redu tensiunea acestei întâlniri adoptând un punct de vedere mai înșelegător și mai exhaustiv, nu de alta dar ai o perspectivă foarte limitată a adevărului și acest lucru provoacă fricțiuni cu ceilalți.

Financiar. Săptămâna aceasta este bine să profiți de oportunitățile care apar. Tot ceea ce scrii și spui este mai credibil decât de obicei. Comunici cu mulți oameni care doresc, de fapt, să te ajute să îți rezolvi problemele. Exprimarea recunoștinței poate deveni o slujbă cu normă întreagă.

Un sentiment de calm acasă te ajută să fii propulsat, la fel ca și deciziile financiare pe care le iei. Unii observă succesul și sunt impresionați. Ferește-te de invidioși, care nu îți doresc binele. Viața de acasă necesită multă atenție acum, deși nu este neapărat un lucru rău.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Gemeni Sănătate

Ai putea fi incredibil de stresat săptămâna aceasta, de parcă ai fi doctorul tuturor? Vin oamenii și își aruncă durerile și îngrijorările, în cârca ta, doar ești prea bun ca să-i respingi atunci când au nevoie. Dacă așa stau lucrurile, trebuie să devii indisponibil cât mai repede! Fă ceva și pentru tine. Lucrurile mici pe care le faci ca să te simțiț bine, nu este un lux, ci mai degrabă o necesitate, având în vedere săptămână pe care o ai. 

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top