Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Rac. Banii pe care îi aștepți de mult timp s-ar putea să vină săptămâna aceasta, dar așteaptă-te să alergi ceva pentru a-i obține. Planurile pentru viitoarele proiecte financiare ar putea fi bătute în cuie, deși este important să iei în considerare toate aspectele cu atenție și să nu te grăbești.  

Venus, părăsește semnul tău, pe 6 septembrie în timp ce se opune lui Saturn și ai putea fii puțin îngrijorat față de cineva și nesigur de motivele acestei persoane. Tranzitul este însă temporar, iar lucrurile ar putea fi diferite câteva zile mai târziu. Este posibil să nu fie un moment potrivit pentru a cere favoruri, deoarece este posibil să nu le primești.

Trigonul Soare – Uranus ar putea coincide cu o întâlnire care pare să te trezească la realitate. Discuțiile cu această persoană te pot face să te simți revigorat și optimist.

În cele din urmă, Mercur în Casa a 4-a, a familiei, poate fi un apel pentru a scăpa de dezordine și a te organiza.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Rac Relațional

Multe amintiri aparent uitate, pot fi evocate săptămâna aceasta. Ai ocazia să te întoarci în trecut și, probabil, să contactezi oameni pe care îi cunoști sau să te familiarizezi cu ideea de romantism. S-ar putea să dai peste un chip aproape uitat, dar familiar, și clic, amintirea relației revine în forță. Nu ignora acest lucru, deoarece ți-ar putea fi de folos.

Luna în Taur de marți, aduce o energie emoțională familiară, care te sensibilizează mai mult decât ai crede. Nu faptul că nu vrei să îți urmezi intuiția, ci faptul că nu te poți abține să ghicești ce va urma te reține. 

Prima jumătate a săptămânii este dominata de trigonul Soare – Uranus, dar odată cu entuziasmul necunoscutului vin și o mulțime de lucruri greu de anticipat și cu incertitudine. Nu vei cunoaște toate răspunsurile imediat și asta te neliniștește!

Mercur în Balanță îmbunătățește abilitățile de comunicare. Acordarea de atenției la ceea ce face celălalt este o modalitate excelentă de a-ți arăta grija.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Rac Profesional

Singurul lucru pe care ți-l dorești este să fie liniște și armonie la birou. Dacă te confrunți cu o situație stresantă aici, decide cât și cum vrei să-ți menți status quo-ul. Dacă superiorii nu te susțin, ar putea fi timpul să te gândești să faci o schimbare. Situația ar putea necesita o flexibilitate mai mare decât de obicei. Atenția sporită la ceea ce a început deja este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Explorarea opțiunilor te va ajuta să te simți mai echilibrat în acest weekend.

Revizuiește acțiunile la care ai participat recent. Este necesar să îți demonstrezi eficiența cuiva important. Arsenalul de informații devine brusc mult mai valoros. Nu îți fie teamă să îl folosești în avantajul tău.

Trebuie să fii mai practic cu ideile tale în momentul acesta. Nu te lăsa pe tânjeală. Anticiparea faptelor înainte de a se petrece, este folositoare, dar numai dacă există o bază solidă de construit în primele etape ale jocului.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Rac Financiar

 Îngrijorările legate de finanțe sunt excelente în această fază, deoarece primești fie compensațiile pe care le aștepți sau ești recompensat cu o altă poziție financiară la locul de muncă. Dacă nu ai un loc de muncă este posibil să descoperi munca de acasă, normal online sau să îți găsește în sfârșit ceva de lucru, chiar și cu jumătate de normă. Folosește acest lucru ca pe o șansă de a te conecta la rețea și de a-ți îmbunătăți contactele profesionale. Ești plin de carismă și comunicarea vine natural. Prezentările de vânzări sau întâlnirile scurte sunt lucruri eficiente în această săptămână. Din punct de vedere social, este indicat să ieși cât mai mult și să te întâlnești cu  oameni cu noi care au oportunități interesante de oferit.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Rac Sănătate

Fă-ți timp, mai mult decât suficient, pentru a face cele mai banale lucruri. A fi grăbit de alții nu este ceva la care să reacționezi prea bine. Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de așteptările celorlalți este să-ți setezi limitele și să rămâi la ele cu toată nebunia din jur. Fă mișcare măcar o oră în plus, ca o nouă formă de antrenament pe lângă rutina obișnuită. Nu vreau să spun că ar trebui să te forțezi prea tare, dar ai energia suplimentară necesară săptămâna aceasta și cel mai bine este să o folosești în scopurile tale proprii, nu ale altcuiva.

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top