Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Vărsător. Experiențe neobișnuite pot da naștere unui interes puternic pentru științe sau practici oculte precum astrologia sau alchimia. Acesta este un moment excelent pentru a începe să apelezi la astefel de practici sau pentru a începe un studiu de astrologie. Săptămâna îți poate aduce bani, posibil salariul sau dintr-o altă resursă. Ar putea fi un cadou sau un împrumut rambursat. Înclinația ta ar putea fi să ieși și să-i cheltui pe toți, așa că ai grjă! 

 Gândul la o mică terapie cum este masajul ar putea fi binevenită, mai ales marți. Cu sentimentele care irump, ai putea să constata că cumpărăturile sunt ca un bandaj care acoperă unele dificultăți.

Răsfață-te, dar ia în considerare și întâlnirea cu un prieten sau un confident de încredere și vezi ce discuți. Chiar dacă problema este relativ minoră, dacă te neiniștește, împărtășește-o. Tensiunea poate fi redusă la jumătate.

Soarele face un trigon cu Uranus și s-ar putea să primești un mic cadou sau poate o răsplată care vine, așa din senin. S-ar putea să ți se întâmple ceva care să te surprindă, dar și să te și facă să te simți bine interior.

Mercur este în Balanță în Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și aventurilor, sporind dorința de a ieși și de a te face remarcat. 

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Vărsător Relațional

Îți poți arăta aprecierea față de acea persoană specială din viața ta cumpărând ceva frumos pentru casă. Indiferent dacă locuiți împreună sau nu, fă-i acest cadou, posibil o piesă de artă de bun gust, o sculptură sau ceva din altă țară. Acest lucru nu numai că îi va înmuia inima dar o/îl va face să te iubească și mai mult. 

Luna în Taur nu este, de luni, nu este tocmai ceea ce dorești pentru perspectiva intelectuală pe care o ai, asupra iubirii. Este posibil ca oamenii din jur să nu înțeleagă gesturile de afecțiune cneașteptată, considerându-te inconstant. 

Totuși trigonul Mercur-Saturn din a doua parte a săptămânii, te încurajează să iei lucrurile cu mai multă seriozitate ăn ce privește problemele de comunicare. Dacă promiți că trimiți mail sau un SMS ori că suni pe cineva, atunci fă-o.

Mercur este deja în Balanță, conducându-te la decizii echitabile și echilibrate. Dacă e musai să te desparți de cineva, acum este momentul să o faci.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Vărsător Profesional

Este posibil să vă simțiți deosebit de empatic. Este posibil să duci problemele familiale la serviciu. Fii atent ce negociezi mai degrabă, decât să aplici ceva cu forța. Relațiile bune cu colegii de muncă ar trebui să fie o prioritate. Caută oportunități pentru a face oamenii să râdă. Există un mare sprijin pentru deciziile de management. Sfârșitul de săptămână oferă ocazia de a analiza cu atenție ceea ce ai realizat deja și de a găsi ajutoare pentru a îmbunătăți performanța.

Vei întâlni situații în care stabilirea liniștii nu este cea mai bună alegere pentru cei implicați. Dacă simți că așa trebuie să acționezi, atunci ia o poziție agresivă și să încearcă să nu dai înapoi. Vei fi recompensat pentru pasiunea ta profesională și pentru opiniile pe care le ai.

Unii vor fi atrași de personalitatea ta datorită naturii tale de încredere și muncitoare. Vor fi foarte apreciate. Din această cauză, poți exercita o mare putere la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Vărsător Financiar

În această săptămână ajungi la un public mult mai mare cu munca ta, ceea ce va aduce mai mulți bani, în timp. Este posibil să te auzi cu persoane din trecut și să fii prezentat noilor fani. Indiferent de ceea ce faci pentru a trăi, ești împins pe scenă pentru a transmite un mesaj unic. Aspectele îți oferă sprijinul și forța de care ai nevoie în relații. Nu îți pot face niciun rău acum. Profită de această situație, personal și financiar.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Vărsător Sănătate

Încearcă să dai o atenție specială sănătății plămânilor în acest moment. Îți recomand să eviți fumul de țigară și să consumi mazăre. Mazărea este bogată în tiamină (vitamina B1) – exact de ce ai nevoie pentru a regla sănătatea plămânilor. De asemenea, comunicarea cu colegii de muncă și alte relații de zi cu zi vor fi dificile astăzi. S-ar putea să simți că ești perfect clar și chiar tolerant, dar unii pur și simplu nu par să înțeleagă! Dacă te frustrările aminință să dea pe dinafară, încearcă să te vezi în lumea pe care dorești să o creezi și nu te lăsa descurajat de răutatea celor din jur.

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top