Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BALANȚĂ

07.06.2020
Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Balanță. O mică pierdere financiară ar putea să te pună pe gânduri despre cum să cheltui. Ai putea avea o factură pe care vei dori să o plătești în mod special, ca să pui capăt unui lux inutil.

O persoană aflată la distanță, poate avea nevoie de puțină atenție în această săptămână, când un program încărcat ar putea îngreuna păstrarea legăturii. 

În plus, cu Venus retrogradă, o poziție mai obiectivă ar putea duce la luarea unor decizii importante. Poate că trebuie să se schimbe ceva și, dacă da, Soarele în Pești te poate încuraja să fii deschis în privința sentimentelor tale. Ai putea experimenta o schimbare de dispoziție și, dacă iei o decizie, este posibil să pui punct. Din această motiv, te ajută să te gândești la consecințele a ceea ce ai de gând să spui, în special dacă vrei să rămâi în relații bune cu persoana respectivă.

În plus, pot exista oportunități de extindere sau de asumare a unei provocări, dar acest lucru ar putea însemna activități de reevaluare care ar putea să îți aducă succes. Dacă ceva nu mai funcționează, s-ar putea să fie nevoie să amâni pentru zile mai bune. 

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Balanță Relațional

Nu puteți fi sigur de nimic, cu energia astrală de săptămâna aceasta. Dacă ești în cuplu, atunci persoana iubită poate afișa un anumit comportament sau poate are brusc o idee care pare complet lipsită de caracter. Cu toate acestea, ai ocazia să faci ceva pentru a-ți condimenta viața sentimentală și să faci lucruri cu adevărat grozave.

Soarele în Gemeni, aduce o energie ușoară care face să plutească pe deasupra voastră, dragostea. Când ai să-ți dai seama că îți place, ai vrea să nu mai cobori zile întregi din pat. Luna din Pești, de la sfârșitul săptămânii, te invită să privești în viitor. Dacă vrei să îți duci viața sentimentală într-o direcție nouă, începe să vă faci planuri de pe acum.

Pătratul dintre Soare și Marte ar putea face să pierzi o oportunitate romantică. Lucrează la a spune ceea ce gândești fără a folosi sarcasmul sau brutalitatea.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Balanță Profesional

Ții la suma de proiecte legate de muncă. Trebuie să continui să fii disciplinat pentru a produce rezultatele pe care le speri. Respectă programul și nu te abate de la planul tău. Cu cât ești mai stabil, cu atât vei realiza mai mult.

 Cimentezi o relație cu cineva, ar putea fi un colaborator sau chiar un vechi prieten. Oricum, această legătură te ajută să atingi înălțimi noi în ceea ce privește cariera. 

Emoțional, s-ar putea să te simți mai de grabă, centrat. Acest lucru te aduce într-o poziție mai bună pentru a rezista oricărei critici din partea oamenilor cu sau pentru care lucrezi.  Această perioadă te poate aduce în atenția unor persoane cu autoritate. Stai calm și fă-ți treaba ca până acum. Evenimentele te aduc la o răscruce. Cere sfatul celor mai conștincioși oameni pe care îi cunoști. Ai să vezi că acele tensiuni, care nu îți dădeau pace, încep să se atenueze.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Balanță Financiar

Sunt câteva aspecte care semnalează sosirea unui suflet pereche. S-ar putea să întâlnești pe cineva perfect pentru întâlniri acum sau perfect pentru a te relaxa într-un parteneriat de afaceri puternic și de durată. Vibrațiile armonioase vin dinspre sectorul familiei, Casa a 4-a. Energia dintre voi este uimitoare și incontestabilă. Întrebarea este de încotro și cu ce cheltuieli?

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Balanță Sănătate

Dorința care te împinge să acționezi poate fi deosebit de puternică astăzi. Aceasta înseamnă nivel mental și emoțional, precum și fizic. Încearcă să nu renunți la acest sentiment, în schimb, poți face un pas înapoi și observă ce se petrece în jurul său: tendința este de a-ți fi greu cu tine însuți, atunci când lucrurile par confuze sau copleșitoare. Ceea ce trebuie să faci, este să bei o ceașcă de ceai sau să faci câteva exerciții fizice revigorante și multă odihnă.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI