Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SCORPION

07.06.2020
Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Scorpion. Comunicarea cu cei mai apropiați s-ar putea dovedi dificilă, săptămâna aceasta. S-ar putea să sfârșești prin a da exlicații interminabile, la telefon. Acest lucru poate fi un pic deranjant, pentru că acum te simți deosebit îndrăgostit de ea/el. S-ar putea să îți fai griji că probabil este supărat și nu va dori să mai aibă de a face cu tine. Nu este cazul. Continuă să încerci. În cele din urmă, vei ajunge la ele și vei primi răspunsul dorit.

Concentrarea energiilor astrale pe Casa a 5-a, în sector emoțional, te încurajează să nu-ți ignori sentimentele, în special cele care par să intre în viața ta, zi cu zi. Tendința ta este să le suprimi și să le ții sub control, însă acest lucru ar putea funcționa împotriva ta, săptămâna aceasta.

În plus, Marte este și el în Casa a 5-a și face un pătrat cu Soarele în tranzit prin Casa a 8-a, a intimității și ar putea fi dificil să știi ce să faci mai întâi, în ce privește romantismul. Indiferent de decizia pe care o iei acum, este posibil ca sentimentele tale să se schimbe din nou, așa că poate cel mai bine este să iei lucrurile pe rând.

Luna în Pești, vineri, ți-ar putea atrage atenția asupra problemelor, nu doar financiare, și care au nevoie de o atenție specială. Evită să iei decizii rapide și, dacă nu te descurci, cere sfatul unei persoane avizate. 

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Scorpion Relațional

În ce privește partea romantică, este mai degrabă vorba despre lucrurile potrivite cu cineva, decât să ai sentimentul potrivit pentru el/ea – adică dacă dorești să impresionezi. Energiile planetare indică faptul că dacă poți pune piciorul în prag, arătând că împărtășești interesul pasional, atunci veți reuși să depășiți orice obstacol.

Luna în Pești, de la sfârșitul săptămânii face să pui cap la cap, anumite elemente.  De obicei, nu vă este frică de repercusiuni, de ce eziți?

Unele dintre cele mai proaste reacții pot ieși brusc la lumină pe pătratul Soare-Marte în weekend, ceea ce poate schimba pentru totdeauna o relație abia pornită. Gândește-te cu atenție înainte de a face ceva ce ai putea regreta.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Scorpion Profesional

Chiar dacă stai singur, trebuie să fii în siguranță. De multe ori, te simți stabil doar atunci când există și alții în jurul tău, care te pot susține. Trebuie să lucrezi pe cont propriu, în loc să cauți în ceilalți sprijinul de care ai nevoie.

Este momentul pentru a face lucrurile bine. În carieră, ai mai mult decât crezi că poți face. Oamenii te respectă și cred în ideile tale. Împinge prioritățile în capul listei în agendă. Se va vedea și vei avea succes.

Săptămâna începe cu o notă puternică și distinctă. S-ar putea să te simți mai agresiv decât de obicei. Acum sunt bune întâlnirile cu oamenii. Ar trebui să te bucuri de un feedback mai bun din partea clienților și a colaboratorilor. Acest lucru nu garantează însă și cumulul de bile albe și nici nu garantează o perioadă norocoasă pentru comunicare. Dificultățile de abordare a comunicării, rămâne problema de rezolvat. Poți evita conflictele mărunte. Evenimentele aduc potențialul unui nou început care îți îmbunătățesc perspectivele de angajare.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Scorpion Financiar

Uneori, a vorbi mult poate fi un lucru rău. Săptămâna aceasta poți afla exact unde se află această limită. Influxurile astrale pot umbri unele lucruri sau poate distruge  mesajele primite. Vestea bună este că activitatea din Casa a 11-a a activităților sociale, grupurilor și activității independente poate fi canalizată prin eliminarea oricărei neînțelegeri cu cuvinte amabile și gesturi liniștitoare. Astfel, îți va fi mai ușor să atragi tipurile de oferte și, mai ales, ofertele dorite.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Scorpion Sănătate

Ai grijă să-ți menții rutina fizică pentru a avea beneficiul complet al acestui tranzit. Influențele planetare de astăzi ar putea fi motivul sentimentului de creștere a capacității mentale și a capacității sporite de a comunica cu ceilalți. Poți să-i faci pe oameni să se simtă mai bine doar făcându-le un compliment. Bucură-te de acest tranzit și sărbătorește printr-un antrenament cu adevărat relaxant!

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI