Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – PEȘTI

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Pești. Poate că ai așteptat cu nerăbdare să comunici sau să petreci timpul cu oamenii cărora le porți de grijă, dar circumstanțele dincolo de controlul tău ridică unele obstacole neașteptate în calea ta. Nu te panica, dacă ești concentrat și obiectiv, poți găsi o modalitate de a evita obstacolele și de a face ceea ce dorești. Dacă ești implicat în proiecte creative, s-ar putea să te împiedici în oarecare blocaje, lucru care s-ar putea rezolva spre sfârșitul săptămânii. 

S-ar putea să existe o ciocnire între ceea ce dorești tu și ceea ce dorește familia ta și, dacă nu veți găsi o modalitate de a rezolva acest lucru, prima parte a săptămânii ar putea evidenția tensiuni serioase. Energia Soarelui și a lui Venus retrogradă te-ar putea salva.

În plus, pe măsură ce Mercur face sextilul cu Uranus, o discuție plină de viață, vineri, ți-ar putea capta atenția. Ceva spus este posibil să te încurajeze să iei notă de ce auzi. Îți poate revoluționa într-un fel viața.

Soarele în Pești sugerează că poți folosi această oportunitate pentru a împărtășii un mesaj cu cineva, pentru a-ți promova munca sau afacerea sau pentru a face ceva mai public, ceva mai la vedere. Totuși, vrei ca acțiunile tale să se prezinte în cea mai bună lumină.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Pești Relațional

Este posibil să trăiești o experiență sentimentală unică, cu energii astrale intense săptămâna aceasta. Dacă vei vorbi sau te vei vedea cu iubita/ul tău, atunci asigură-te că știi să flirtezi. O persoană care te contactează prin mail sau SMS se poate dovedi a fii cea care speri. Cu siguranță vei dori să descoperi câteva dintre secretele ei/lui.

Soarele este în Gemeni așa că nu este cel mai bun moment să cauți ceva serios. O poți face întâmplător, dacă nu, petrece-ți timpul făcând lucrurile pe cont propriu. Dragostea poate aștepta.

Pătratul Soare-Marte din weekend, poate aduce mângâiere și gelozie și te poate face să pierzi o parte din compasiune și înțelegere. Sentimentele tale contează, dar la fel și ale celorlalți. 

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Pești Profesional

Cineva cu o voință foarte puternică preia controlul și încearcă să eticheteze fiecare aspect al carierei tale. Ceea ce este bine pentru acea persoană nu este neapărat bun pentru tine. Nu te lăsa dominat de voința de fier a acestei persoane. Fă lucrurile așa cum le faci mereu.

Există un element de mister pe care pur și simplu nu știi de unde să îl apuci. Harta pe care o privești nu are nicio asemănare cu peisajul din fața ta, dar nici nu este momentul să apeși pe accelerație, ci mai de grabă să fii reținut și prudent.

Așteaptă-te ca lucrurile să meargă bine. Ar fi înțelept să lași iritările și să faci un pas înapoi. Un incident nefericit nu îți scufundă corăbiile. Cere feedback pentru cele mai bune rezultate. Asigură-te că ești pe aceeași lungime de undă cu ceilalți. Petrecerea timpului într-un loc care apreciază farmecul și umorul, îți reîncarcă bateriile. Munca și Jocul nu te vor echilibra. Ți-aș recomanda un weekend prelungit. 

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Pești Financiar

Foarte multă activitate în sectorul carierei, ceea ce cu siguranță ar putea aduce mai mulți bani în portofel. S-ar putea să primești un mesaj de la un șef sau un coleg care îți schimbă viața pentru totdeauna sau poți primi un mesaj de la Univers că este timpul să îți schimbi cariera în ceva mai semnificativ pentru tine. Banii vin atunci când îți urmezi inima.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Pești Sănătate

Încearcă să acorzi o atenție specială sănătății plămânilor, în acest moment. Evită fumul de țigară și gândește-te la alimente cum este mazărea, bogată în tiamină – vitamina B1 – exact ceea ce ai nevoie pentru a regla sănătatea plămânilor. Pe de altă parte, comunicarea cu colegii de muncă și alte relații de zi cu zi, va fi dificilă săptămâna aceasta. S-ar putea să simți că tolerant, dar unii, pur și simplu nu par să înțeleagă asta! Dacă te simți sub presiune datorită frustrărilor tale, încearcă să te vizualizezi în lumea pe care dorești să o creezi și nu te descuraja de ingratitudinea unor din jurul tău.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top