Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Berbec. Comunicarea ar putea fi o problemă cheie în această săptămână, întrucât Soarele și Venus retrogradă își continuă tranzitul prin Casa a 3-a, sectorul comunicării și al gândirii. Multe din evenimentele care are loc sugerează mesaje amestecate și o oarecare stare de confuzie.

Dacă vrei să ajungi la un acord sau să discuți un acord, sentimentele ar putea interfera cu discuția liniștită care o purtați. Vei putea duce negocierile, știind că undeva, cineva se gândește la tine. Ai putea să sabotezi rezultatul, dacă transformi totul în obsesie. Dacă te simți incapabil să te confrunți cu cineva direct, mai bine amână discuția.

Eclipsa parțială de lună de vineri din Casa a 9-a, în sectorul drumurilor lungi și a afacerilor la distanță, poate aduce gura de aer de care ai nevoie. Și, cu dualitatea semnului în care a avut loc, poți spune lucruri pe care apoi să le regreți. Dacă apreciați prietenia cuiva, ai grijă cum îți exprimi criticile.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Berbec Relațional

Există o atmosferă mult mai calmă și mult mai degajată, în special cu aspectele aflate  în joc. Sub această influență cosmică foarte sensibilă, nu trebuie să localizezi un eventual partener și apoi să te grăbești și să te arunci u ochii închiși într-o relație, poți să o abordezi pe îndelete, online sau printr-un SMS și să te preocupe cum să îi câștigi încrederea fără să renunți la punctul tău de vedere. 

Soarele este în Gemeni și o vorbă spusă, la momentul potrivit, te ajută să flirtezi în această săptămână. Dacă în ultimul timp ai avut probleme să vorbești cu cineva, acum ar trebui să schimbi tactica, și să nu vorbești mai deloc. 

Se desface pătratul Uranus – saturn și îți duce încrederea în sine într-o notă superficială, care însă ar putea provoca un semn de foc ca tine să dea prea mult. A fi sigur de tine este minunat dar nu încerca să impui acest lucru și celorlalți.

La sfârșitul săptămânii, trigonul dintre conjuncția Marte – Neptun și Mercur, te face un competitor și mai puternic decât de obicei, dar ar trebui să-ți modulezi tonul și atitudinea când vine vorba de cineva care îți place cu adevărat. A fi bun este mai impresionant decât a domina total.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Berbec Profesional

Activitățile sentimentale nu te vor împiedica să îți vezi de carieră. În schimb, te vor ajuta destul de mult. Bucură-te de momente intime care acum îți oferă calm și liniște interioară când munca devine intensă, săptămâna viitoare. Singurul lucru la care să fii atent, este să nu amesteci afacerile cu plăcerea.

Pe de altă parte, este un moment de renaștere pentru tine. Ieși din întunericul unei faze profesionale care nu a făcut decât să îți dea bătăi de cap și care se va transforma într-o fază complet nouă. Se luminează o problemă căreia nu îi dădeai de cap. Permite-ți să te schimbi odată cu vremurile.

Este un moment bun pentru a te simți bine și a te bucura de relațiile tale. Rămâi cât mai organizat pentru că vei fi mai agitat decât te aștepți. Discută cu clienții pentru a vedea cât de mulțumiți sunt de ceea ce le oferi. Acest lucru te poate ajuta să faci o treabă mai bună. Dacă nu ești împlinit cu privire la munca ta, gândește-te la îmbunătățirea acesteia, deoarece perioada aduce potențialul unui nou început. Ești responsabil pentru îmbunătățirea situației tale.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Berbec Financiar

Cu aspectul pe care îl ai și te susține, este important să spui ce vrei să spui și să spui ce trebuie spus, mai ales dacă este vorba de muncă și bani. Adevărat, aspectul favorizează casa a 9-a, a învățământului academic și a studiului, așa că abordeză atent fiecare situație – chiar și una prin care ai trecut de mai multe ori – ca și cum ai avea ceva nou de învățat. Este posibil să fi trecut cu vederea o modalitate de a câștiga și mai mulți bani.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Berbec Sănătate

Fii atent ce mănânci astăzi. Nu este o zi bună pentru a încerca ceva nou în materie de alimentație și nici nu este o zi bună pentru a schimba dieta. Cu toate acestea, este un moment bun pentru a introduce cu blândețe o anumită disciplină în ceea ce mănânci. Ți-ai dorit să renunți treptat la lapte sau să începi să elimini zahărul procesat din dietă? Foarte bine. O altă recomandare ar fi să stai departe de mâncarea grea sau picantă. Deocamdată.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top