Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – GEMENI

07.06.2020
Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Gemeni. Ce vrei și încotro mergi? Influența astrelor din această săptămână te-ar putea face să te gândești la fel de fel de lucruri, și în speranța că ceva sau cineva va veni cu câteva răspunsuri. Marte se află în Pești, în Casa a 10-a, a carierei și a obiectivelor personale, așa că s-ar putea să fii motivat de altruism sau de planuri creative sau imaginative, mai ales dacă munca ta implică grija pentru alții sau în mass-media.

Și totuși, săptămâna aceasta te-ai putea întreba dacă ceea ce faci reprezintă cu adevărat misiunea sau scopul tău, dacă asta ți-ai dorit, iar acest lucru ar putea duce la o căutare dar încă nu ești pregătit să ali ce anume cauți. S-ar putea să iei în considerare schimbarea locului de muncă sau de vocație profesională, sau poate te reține, ceea ce ar putea crede alții despre tine.

Încă de luni ai observat, o exaltare a sentimentelor și asta ar putea coincide cu dorința de a limpezi lucrurile cu privire la o relație. Ar putea fii și ispita de a fi foarte cinstit, însă ai putea supăra pe cineva cu franchețea ta, așa că ia-o ușor. Ai nevoie de sfaturi de la cineva? Asigură-te că știi foarte bine despre ce vorbești înainte de a cere sfatul.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Gemeni Relațional

Nu îți face griji dacă nu te simți prea sigur seara. Fă efortul pentru a comunica cel puțin cu persoana de care ești atras sau cu partenerul de viață, deoarece cu siguranță va merita. Influxurile astrale implică faptul că vei avea timp de vorbă și vei afla că aveți mai multe în comun decât ți-ai imaginat vreodată. Dacă regăsești și chimia de altă dată va ca un bonus  suplimentar!

Pe măsură ce Soarele tranzitează semnul tău versatil în această săptămână, ești atras de o mulțime de tipuri diferite de oameni. Dacă poți reuși să discutați măcarcu unul pe zi, fă-o pentru că merită.

Conjuncția Marte – Venus în trigon cu Mercur care este în Pești, face ca discuțiile să fie  ușoare și distractive. Dacă cineva al cărui profil l-ai citit online nu este ceea ce te-ai așteptat când vorbiți, în sfârșit, profită și distrează-te.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Gemeni Profesional

O mare temă pentru tine săptămân aceasta, va fi „spațiul personal”. Este important ca atunci când lucrezii, să ai granițe bine definite – atât fizice, cât și psihice. Asigură-te că oamenii respectă aceste granițe. Spațiul tău de lucru este important.

Ești un judecător bun pentru ceea ce este bine și ceea ce este rău. Ai un puternic sens al adevărului, așa că nu îți fie frică să împărtășești aceste cunoștințe cu oamenii cu care lucrezi. În timpul dimineții eforturile tale vor fi cele mai folositoare și aplicabile.

Emoțiile pot fi foarte mari. Prietenii de la locul de muncă îți pot fi de ajutor. Ești deosebit de norocos în ce privește munca, familia, dezvoltarea comunității sau nevoile femeilor din casă. Tensiunea poate aduce întârzieri care îți blochează capacitatea de concentrare și nu îți poți desfășura munca în condiții cu un randament crescut. Poate fi dificil ca oameni să găsească un teren comun de discuții cu tine. Unii s-ar putea teme de rezultate dacă spun ce cred. 

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Gemeni Financiar

Accentul trece de la bani, la relații de tot felul. S-ar putea să vă gândești cum să atragi tipurile de clienți cu care ți-ai dori să lucrezi, cum să fie locul de muncă dorit, ce pași trebuie făcuți ca să îl ocupi sau decâți bani este nevoie pentru a porni ceva e cont propriu. Oricare ar fi situația, faci pași spre concretizare în această săptămână, deoarece combinația de energii schimbă complet peisajul în care te miști, tu și ceilalți oameni. Ai putea fi surprins de cine se dovedește a fi de mare ajutor.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Gemeni Sănătate

Nu va fi neapărat una dintre acele săptămâni mai bune. Există prea multă energie dezorganizată pentru gustul tău. Ce poti face? Gândește-te la întrebările care te chinuie, suflecă-ți mânecile și fă măcar o oră pe zi ce îți place. Organizează lucrurile de bază de care îți pasă și lasă lumea și problemele ei să îți iasă din minte și urmează-ți programul. Mese regulate, cât mai multă apă, cafea fără cofeină, culcat la aceleași ore.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI