Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Fecioară. Întreprinderile importante care se concentrează la nivelul Casei a 8-a, a investițiilor pe termen  lung, ar putea fii foarte energice în următoarele zile. Mulți oameni ar putea veni și pleca din viața ta. Poate te muți într-un loc mai frumos sau poate tranzacționezi o mulțime de afaceri de acasă. Orice ar fi, este posibil să producă rezultatele pe care le speri. Muncește din greu și profită la maxim.

Ai potențialul de a aduce o contribuție la consolidarea carierei tale, în special cu Soarele din Gemeni, în Casa a 10-a, a carierei. Este șansa ta de a ieși în evidență și de a-ți prezenta talentele și abilitățile.

În același timp, cu Venus retrogradă fii atent, cineva poate încerca să-ți submineze planurile. Și, în timp ce poate părea că te susține, ar putea totuși să încerce să te saboteze, chiar șiîn lucrurile mărunte. Săptămânile următoare îți pot permite să vezi anumite relații în adevărata lor lumină și care ar putea acționa ca un catalizator al schimbării. Abordarea ta, față de anumiți oameni, s-ar putea să aibă nevoie de schimbare, fie că înseamnă să te distanțezi de ei, fie să îi cunoști mai bine.

Problemele de familie ar putea ajunge în vârful agendei, vineri. Dacă trebuie să iei o decizie majoră, asigură-te că toată lumea înțelege ceea ce vrei să faci.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Fecioară Relațional

Ar putea avea loc o bătălie între rațiune și simțire. Interacțiunea energiilor astrale poate indica faptul că intuiția îți spune să mergi înainte și să te angajezi într-o anumită direcție, în timp ce inima îți spune altceva. Deși este adevărat că trebuie să te gândești clar la modul în care îți poți atinge obiectivele, numai inima îți poate spune ce este adevărat.

Poți să te luminezi puțin, săptămâna asta, cu ajutorul Soarelui din Gemeni. Amestecarea rutinelor aduce unele avantaje pe termen lung.

Luna în Pești, la sfârșitul săptămânii, te încurajează să îți deschizi mintea și să îți forțezi limitele, așa cum îți dorești pentru persoana potrivită.

Ar putea avea loc mici explozii între voi datorită pătratului dintre Soare și Marte în weekend, dar de obicei nu ridici vocea decât dacă ești provocat să o faci. Dacă simți că îți sare țandăra, încearcă să ieși în aer liber și să te calmezi, înainte de a începe țipetele.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Fecioară Profesional

Întrebă-te ce poți face pentru a fi mai mult în slujba celorlalți. Acum este timpul să lucrezi pentru alți oameni, nu doar pentru tine. Aceste acte de generozitate îți vor liniștea sufletească de care ai nevoie. Folosește-ți timpul și energia pentru asta.

 Momentele cele mai bune au loc în cursul dimineții cu rezultatele scontate, după-amiaza. Tot ce nu ai înțeles se va înțelege și te vei simți de parcă te-ai întoarce, în cele din urmă, la locul unde trebuie să fii și știi ce trebuie să realizezi.

S-ar putea să ai impresia că unii colegi sunt temperamentali sau foarte spirituali. Cel mai bine este să ignori comportamentele iritante ale acestora. Este o perioadă bună și ar trebui să te simți deosebit de energic. De asemenea, este un moment minunat pentru construirea de prietenii care îți sprijine interesele în carieră. Săptămâna este bună pentru orice este legat de fotografie, mass-media sau publicitate care să ajungă la un public numeros. Evită amestecul între afacere și politică.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Fecioară Financiar

Ai încrederea că îți vei pune ideile în aplicare, într-un mod nou. Cei din jur te percep ca profesionist de invidiat și nu le este frică să îți spună ce simt. Între timp, influența lui Uranus este puternică  la nivelul Casei a 9-a, a călătoriilor, educației, învățăturii și spiritualității, încurajându-te să îți conservi talentele tale într-un atelier de creație. 

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Fecioară Sănătate

Vei fi inspirat astăzi, iar lucrurile îți vor veni ușor. Asigură-te că nu mănânci compulsiv și ai grijă să stai departe de consumul de alcool. Orice faci este o parte din rutina care ține de sănătate. Nu ar strica să faci puțină mișcare iar dacă nu ai chef să te plimbi, apucă-te de exerciții ușoare, eventual la o sală de fitness. Ai grijă de sănătate și apreciază confortul din viața de zi cu zi.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top