Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Taur. Claritatea este un lucru necesar pentru a face față afacerilor bănești, iar în această săptămână este posibil să ai nevoie de și mai mult discernământ în gestionarea unor astfel de probleme. Cineva cu care ai relații financiare ar putea face o greșeală sau poate exista confuzie cu privire la o tranzacție. Nu accepta nimic la prima vedere. Fii atent la detalii.

Cu Venus retrogradă este un moment bun pentru a analiza veniturile și cheltuielile tale. Depărtarea Soarelui de Venus sugerează să iei în calcul cheltuielile și să te uiți la conturile pe care le ai la diverse bănci sau instituții financiare. 

Mercur stăpânul comunicări, este în Rac și se pregătește ca săptămâna viitoare să rerogradeze. Deocamdată el este în sextil cu Uranus, așa că este momentul să acorzi atenție problemelor de securitate. Dacă există o modalitate fiabilă de a te proteja pe tine și pe cei dragi, este posibil să o iei în calcul.

Venus retrogradă ar putea aduce o problemă de relație, iar banii ar putea fi, de asemenea, implicați. Evită să iei decizii majore până când poți privi lucrurile cu calm, după 11 iulie.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Taur Relațional

Energia actuală ar putea face minuni pentru viața ta amoroasă dacă nu te grăbești. În prezent există o căldură stimulatoare, care ajută oamenii să se deschidă unul către celălalt și încurajează comunicare cu toată lumea. Dacă îți dorești acea persoană specială, concentrează-te pe ceea ce ai de dat, mai degrabă decât pe ceea ce poți obține. Acest lucru face minuni.

Lasă Soarele din Gemeni să îți ajute viața sentimentală în această săptămână. Ai tendința de a deveni de a face o obsesie atunci când îți place cu adevărat cineva, dar să dai un pas înapoi acum poate face diferența pozitivă. Sfârșitul săptămânii îți oferă ceva ce aștepți cu nerăbdare. Fă ceva neașteptat și aventuros.

Trigonul dintre conjuncția Marte -Neptun scoate în evidență latura competitivă, dar nu trebuie să îi lași pe alții să câștige. Sensibilitatea ar trebui să fie prioritatea ta.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Taur Profesional

Fii atent la sfaturile care vin de la frații tăi sau de la prietenii care îți sunt ca frații. Acești oameni te cunosc bine și au multe de spus despre cariera ta. Ei pot vedea aspecte ale muncii tale pe care tu nu ești în stare să o faci.

Ai putere, dar reține, totuși, că doar pentru că ai forță nu înseamnă că te îndrepți către propriile obiective personale. Greșelile din timpul zilei vor face ca energie să se îndrepte spre  îndreptarea lor.

Parteneriatele și impresia bună pot dura ceva să le construiești pentru că ai nevoie de timp și de diplomație. Lucrurile pot deveni complexe acum. Politica de la locul de muncă ar putea să te situeze într-o poziție deloc liniștitoare între două persoane cu putere. Unii se vor simți dați la oparte, în timp ce alții se vor călca în picioare ca să-și apere poziția. Acest tip de conflict poate fi motivul să vorbești cu cineva de la resurse umane sau să faci o mutare curajoasă în carieră, spun asta deoarece perioada aduce potențialul unui nou început.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Taur Financiar

Perioada se referă la banii altora. Dacă încerci să strângi o parte dintr-un mic capital pentru o nouă afacere, este timpul să te gândești la modul în care produsul sau serviciul respectiv va modifica peisajul câmpului de acțiune în jurul tău, nu doar zgomotul de fond. Înseamnă mai mulți bani pentru tine și pentru afacerea ta și nu este deloc rău. Fii activ în ce privește scrierea, vorbirea și mesageria. Nu aștepta ca succesul să vină la tine, creează-l.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Taur Sănătate

E timpul fii atent la afecțiunile tale! Dacă ai probleme fizice sau emoționale, îți recomand să te întinzi pe podea și să încerci să faci extensii ale coloanei vertebrale – cu siguranță te poate ajuta. Gândește-te la coada unui leu, imaginar, că este atașată de coloana vertebrală. Orice sentiment reprimat, emoțional sau fizic, se va disipa cu o lungă întindere. Dacă nu o poți face pe podea, atunci ridică-te în picioare, apoi pe vârfuri întinzându-te cât de mult poți. Fă treaba aceasta de cel puțin zece ori, în repre de câte trei, de trei ori pe zi. Nu uita să bei întotdeauna multă apă după ce faci extensii de coloană deoare crește flexibilitatea acesteia.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top