Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Vărsător. Deși problemele legate de afaceri și bani continuă să te preocupe, unele știri sunt destul de neliniștitoare pentru finanțele tale sau pentru economie, în general. Cu toate acestea, nu accepți ca adevărart orice auzi până nu verifici faptele. Energiile planetare se conjugă și ajută la răspândirea zvonurilor, a bârfelor și a dezinformării. Este cu siguranță săptămâna în care îți dorești să fii obiectiv.

Este posibil să apreciezi șansa de a te implica mai mult în diverse hobby-uri și pasiuni, dar ce se întâmplă cu partea financiară a lucrurilor? Venus în pătrat cu Marte aflat în Casa a 2-a, banilor, sugerează că ar fi timpul să te gândești la modalități în care te poți bucura în continuare, fără să te coste prea mult. Cu puțină căutare online, poți găsi tot felul de sfaturi și trucuri care să îți facă viața mai ușoară, mai puțin costisitoare și mai plăcută.

Luna în Pești de vineri arată că este posibil să fii atras de cineva până peste cap. O creștere a energiei emoționale ar putea face această persoană să pară irezistibilă. Eu zic că ar fi bine să nu îți pierzi capul ci să îți acorzi mai mult timp. Permite acestei relații să se maturizeze încet deoarece ar putea deveni tot ceea ce speri că poate fi.

În plus, sextilul dintre Mercur și Uranus, îți poate aduce jucăria electronică dorită sau  achiziționarea unor echipamente pentru exerciții fizice ar putea face o diferență vizibilă între sănătate și stilul de viață.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Vărsător Relațional

Săptămâna ar putea fi destul de plăcută, deoarece aspectul actual sugerează că trebuie să petreci un timp și cu o persoană iubită, care își face planuri și să iei anumite decizii. Trebuie să dai o formă aranjamentul vostru actual, astfel încât să începeții să progresați și să vă atingeți scopul. Cu cât te apleci mai atent la detalii, cu atât mai bine.

Luna în Pești, la sfârșitul săptămânii, face să devii intensă, așa că fii pregătit să vă dai drumul la ceva sau…la cineva, spre binele tău. Unele lucruri nu sunt menite să dureze o veșnicie.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Vărsător Profesional

Ai ajuns la un capăt de drum și te simți ca și cum ai fi suspendat în aer. Cu cât lupți mai mult, cu atât vei fi provoca o situație în care nu te simți confortabil. Lasă controlul și ai răbdare. Așteaptă, va veni și timpul tău.

Oamenii depun un efort suplimentar pentru a te contacta și ar trebui să faci la fel. În multe feluri, te străduiești sî âți aperi independența, atunci când de fapt, trebuie să urmărești să fii interdependent. Ai nevoie de colegi, acceptă acest adevăr și lucrează la acest obiectiv.

Este posibil să fii destul de ocupat și pe alergătură acum. Stresul ar putea declanșa o escaladare a unei situații frustrante care refuză să se îmbunătățească. Este mai bine să faci față oricăror greșeli pe care le-ai făcut sau problemelor pe care le ai. De multe ori există probleme la locul de muncă asupra cărora nimeni nu poate avea control. Politicile companiei, cerințele clienților sau cerințele șefului pot însemna mai puțin timp personal sau familial. Fă tot posibilul să fii relaxat.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Vărsător Financiar

Ești mult mai destresat din acest punct de vedere. Te concentrezi într-un nou mod la eforturile necesare pentru o strângere de fonduri pe care o ai în minte de ceva timp. Indiferent dacă este pentru afaceri sau pentru plăcere, este timpul să faci jocul în favoarea ta. Între timp, influxurile astrale îți măresc capacitatea de analiză și intuiția, așa că poți cumpăra un bilet la loto. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla!

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Vărsător Sănătate

S-ar putea ca balamalele să nu te susțină săptămâna aceasta, așa cum ți-ai dori, dar sunt destul de bune atunci când știi că trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Este important să încerci să obții măcar o mică perspectivă asupra lucrurilor. Gândește-te la aspectul tău, dar la un singur lucru! Ai o mulțime de făcut când vine vorba despre aspectul tău și trebuie să îți amintești că cele mai importante lucruri de care trebuie să ai grijă, suntîn interiorul corpului.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top