Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Capricorn. Astăzi s-ar putea să auzi despre oportunități care vin dintr-o sursă neobișnuită și să analizezi cum să profiți de ele. Valorile iau o direcție mai spirituală pe măsură ce obiectivele materiale sunt atinse. S-ar putea să-ți faci planuri să participi la activități spirituale de tipul rugăciunii, meditației sau alte activități cu accent metafizic și pe care le aștepți cu nerăbdare. Cineva ți-ar putea recomanda câteva cărți interesante.

O ciocnire între două personalității diferite ar putea îngreuna continuarea a ceva și reușita unui proiect. Cu excepția cazului în care unul dintre voi este pregătit să facă un compromis, ar putea fi dificil să îți dai acordul pentru etapelor următoare. Consjuncția lui Marte cu Neptun, te încurajează să fii cel flexibil, pentru că vei avea numai de câștigat dacă depășești diferendul personal.

Vineri ar putea fi o zi foarte agitată și emoțională, deoarece sextilul lui Mercur cu Uranus sugerează că poți petrece relaxat cu cineva a cărui companie este ca o gură de aer curat. Nu ești interesat să te implici în problemele comunității în care trăiești. Dar ar putea ieși ceva dintr-o conversație care se dovedește profund inspirată.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Capricorn Relațional

Nu îți fă prea multe griji dacă nici tu, nici iubita/ul ta/tău nu aveți un indiciu despre ceea ce se întâmplă cu adevărat între voi. Influxuril planetare de săptămâna aceasta, creează, în mod normal probleme cu discuțiile vagi și iluzorii, astfel încât să poți simți că nu mai înțelegi care este mersul situației. Lucrurile vor fi diferite în câteva zile; între timp nu lua măsuri decisive pe baza impulsului de moment.

Probabil vei simții că stăpânești situația săptămâna aceasta datorită Soarelui în Gemeni și nu-ți faci griji. Dacă lucrurile s-au încins prea tare între cu cineva nou, nu pune nicio presiune asupra relației pentru a o trece la nivelul următor. Toate se fac la timpul lor.

Conjuncția Marte – Neptun din Pești, de la mijlocul săptămânii îți aduce șansa distracției și a flirtului dar și de a ieși să te joci. Folosește tehnologia virtuală cu avantaje maxime.

Problemele care țin de control pot transforma o situație bună într-una neplăcută în timpul pătratului dintre Soare și Marte din weekend. Dacă nu vrei să strici lucrurile bune, fă un pas înapoi, înainte de a înrăutăți situația.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Capricorn Profesional

Renunți la o idee veche. Este posibil să lucrezi pornind de la o premisă care este depășită. Abandonează această idee și găsește ceva nou. Cere și altora părerea despre asta. O perspectivă nouă îți va face bine, nu îți fie teamă să aprofundezi. 

Probabil că azi te vei împiedica atât de mult de muncă, încât vei fi copleșit. Poate că nici nu îți dai seama, dar în profunzime, emoțiile dificile se acumulează. Până către sfârșitul zilei se tot adună și este posibil să devii o epavă emoțională.

Este o perioadă cu energie mare. Te vei bucura să vorbești despre anumite lucruri cu oamenii. S-ar putea să te enervezi că unii nu sunt deschiși la punctul tău de vedere. Dacă ai mai multe de făcut și nu ai timp să le faci, adoptă un plan și apoi spune-i șefului ce se întâmplă. Nu îți ascunde temerile. Cere ajutor din timp. Proiectele care implică femei, proprietatea, alimentația sau imobiliarele sunt munci pentru persoanele care știu să conducă.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Capricorn Financiar

Un aspect frumos susține axa financiară. Deși Universul poate face să nu remarci propria valoare, fii convins că toți ceilalți o văd. Deși unii ar putea vedea ce proiectează că vor să vadă, alții sunt foarte atenți. Aspectele aduc echilibru în casa studiului, arătând că este posibil să fii în top atât timp cât ești dispus să îți extinzi orizonturile.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Capricorn Sănătate

Vestea bună este că te vei simți foarte bine săptămâna aceasta! Strălucirea de pe chipul tău vine dintr-o sursă interioară misterioasă, sau cel puțin așa o percep ceilalți. Cu toate acestea este posibil să nu te simți bine echilibrat în interior, dar cu siguranță te bucuri că ți se spune că arați excelent! Mergi mai departe și îmbunătățește-ți prezența printr-un nou look sau petrecând ceva mai mult timp în baie.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top