Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Rac

Horoscop Saptamanal

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – RAC

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Rac. S-ar putea să comunici cu unele persoane noi care par interesante și îți incită curiozitatea. Conversațiile spirituale sau metafizice ar putea avea loc la telefon sau online. Conceptele pot fi profunde, înălțătoare și inspiratoare, dar aduc mai multe întrebări decât răspunsuri. Cărțile cu acest subiect s-ar putea dovedi edificatoare. Este posibil să dorești chiar să îți scrii gândurile sau să le memorezi printr-o schiță pe hârtie. 

Mercur în semnul tău te poate face dornic să te exprimi și să-ți împărtășești gândurile și ideile cu alții. Dacă până acum ți-a fost greu vorbești despre sentimentele tale, ar putea fi mult mai ușor în următoarele săptămâni.

În plus, cu Venus și Soarele în Casa a 12-a, o zonă sensibilă, săptămâna aceasta și chiar și în următoarele săptămâni, s-ar putea să pornești într-o călătorie a descoperirii de sine. Este momentul să îți explorezi, mai profund, convingerile, mai ales că Marte conjunct cu Neptun, în Casa a 9-a, a drumurilor lungi și a studiilor academice, ar putea agita lucrurile în această zonă. S-ar putea să începi să pui la îndoială lucrurile pe care le-ai luat de bune până acum. Nu ar fi surprinzător dacă ai lua unele decizii cu privire la programul de lucru.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Rac Relațional

Energiile actuale oferă din perspectivă romantică, o oportunitate reală de a înflori acolo unde până nu demult nu se întâmpla nimic. Fie că sunteți amândoi dispuși să vă oferiți mai multe șanse, fie vedeți ceva unul în celălalt pe care nu l-ați observat niciodată dar există potențialul de a fi lovit de săgeata lui Cupidon când te aștepți mai puțin. Asta în cazul că nu ești căsătorit sau într-o relație.

Deși îți dorești securitate emoțională, Soarele în Gemeni sugerează ar trebui să te lupți pentru a găsi drumul de mijloc. Te întrebi, dacă are vreun rost să începi o asociere cu cineva care nu îți împărtășește obiectivele relaționale, pe termen lung. Ai vrea să faci câteva lucruri sălbatice, dar intuiția te reține. Cu toate acestea mingea este în terenul tău.

Pătratul Soare-Marte de la sfârșitul săptămânii face să nu simți diferit ca până acum, ca și cum ai fi lipsit de compasiune, așa că lucrurile ar putea să nu fie chiar ceea ce vrei. Nu da impresie greșită.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Rac Profesional

Părinții tăi, în special, mama, joacă sau a jucat un rol semnificativ în viașa ta. Posibil să fii moștenit înțelepciunea ei, și îți aduci aminte de asta atunci când cauți soluții legate de muncă.

Mergi parcă, de-a lungul unei poteci înguste, dar, deocamdată, gestionezi destul de bine lucrurile. De regulă, te simți nesigur dimineața, dar în momentul în care lucrurile încep să-și intre în rutină te simți perfect armonizat cu lumea din jurul tău.

Așteaptă-te la câteva coincidențe fericite. Este un moment minunat pentru a fi activ și a contacta persoane interesate de tine. Va fi important să ai oameni la locul de muncă care se simt bine în compania ta. Cu cât ai mai mulți prieteni la birou, cu atât vei fi mai fericit. Este ușor să îți dorești ca oamenii să fie interesați de tine. Faci eforturi pentru a-i înțelege pe ceilalți dar pentru a-ți îmbunătăți șansele de succes. Este un moment bun pentru o mutare în carieră.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Rac Financiar

Influxurile astrale influențează Casa a 6-a, sectorul muncii și sănătății. Este important să fie viitoare în comunicarea de afaceri. Te învârți în jurul mesei, de teamă că nu te vor promova sau plăti. Ți-aș sugera, să rămâi diplomat și evită să fii strident sau solicitant. Prea multe dintr-un foc nu poate fi chiar atât de bine.  Este vorba despre echilibru.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Rac Sănătate

Ai putea fi incredibil de stresat săptămâna aceasta. Uneori ești terapeutul tuturor. Oamenii vin la tine și vorbesc despre întristările și preocupările lor, dar ești un prieten prea bun pentru a-i respinge atunci când au nevoie. Dacă este cazul și trebuie să devii indisponibil atunci, fă ceva special și pentru tine. Micile lucruri pe care le faci pentru a te simți bine poate să nu fie lux, ci mai degrabă necesitate, având în vedere săptămâna pe care ai avut-o. E în regulă să îți dai singur câte un impuls, din când în când!

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top