Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Leu. S-ar putea să te găsești în lumina reflectoarelor, săptămâna aceasta. Este în regulă, deoarece ești privit și te simți minunat. Ești mai plăcut decât de obicei atunci când transmiți  căldură și prietenie. Recunoașterea pentru o activitate artistică sau creativă îți va umple sufletul de bucurie. Orice vei începe săptămâna aceasta are șanse mari de reușită, indiferent dacă este un proiect artistic, o nouă carieră sau un nou proiect. Bucură-te.

Acest lucru s-ar putea datora lui Marte din Casa a 8-a, o zonă mai intensă a temei tale natale, care stârnește emoții și declanșează vechi răni. Dacă ești în conflict legat de cea mai bună modalitate de a rezolva o greșeală și ai nevoie de timp pentru a reflecta, asumă-ți-l. În egală măsură, vorbind cu un prieten de încredere, acesta te-ar putea ajuta să vezi perspectiva, permițându-ți să ai o abordare corectă.

De asemenea, ai putea găsi pe cineva, susținut de un Marte puternic. Cu toate acestea, poate fi orice, dar nu relația pe care o dorești, mai ales dacă ești deja implicat. Cel mai bine ar fi să aflați mai multe despre respectiva persoană, înainte de a te implica în ceva periculos și dezamăgitor, totodată..

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Leu Relațional

Cu influențele planetare de azi, ai șansa de a vorbi cu cineva destul de special. Este posibil ca subiectele conversației să nu fie tocmai ceea ce v-ați imaginat discutând cu ele, dar este un început. Chiar dacă nu simți că ai ceva profund de stabilit, continuă. Te vor observa și vor dori cu siguranță să afle mai multe despre tine. Fii decis în acțiunile tale. 

Soarele este în Gemeni și te ajută să te distrezi făcând orice ai programat săptămâna aceasta. Cu această stare eterică care te înconjoară, este mult mai ușor să faci haz de necaz când lucrurile devin incomode.

Conjuncția Soare-Venus de la începutul săptămânii Gemeni flirt, te face să strălucești și toată lumea știe cât de mult îți place să fii în centrul atenției. Dacă îți place cineva, acesta este un moment bun pentru a-i atrage atenția.

Pătratul Soare-conjuncția Marte-Neptun mută centrul atenției către lucruri care s-ar putea să nu fie chiar atât de pozitive. Dacă cineva te apostrofează vis-à-vis de  comportament, verifică-ți atitudinea. 

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Leu Profesional

Ești deschis și toși știu ce gândești doar uitându-se la fața ta. Din acest motiv, nu are sens să ascunzi emoțiile pe care le ai la locul de muncă. Pune totul pe masă.

Abilitățile puternice, sensibile și hrănitoare sunt fi evidențiate încă de luni, la primele ore ale dimineții. Colegii apelează la tine pentru că știu că pot conta pe tine pentru confort și sprijin. Asigură-te că îți faci timp și pentru tine, nu doar pentru alții.

Îți place ce faci la locul de muncă? Perioada îți oferă timpul pentru a-ți evalua șeful, locul de muncă sau întreaga carieră. Dacă îți urăști jobul sau te confrunți cu oameni ostili, ar putea să fie momentul să iei măsuri. Întreba-ți șeful ce părere are despre munca ta. Evenimentele aduc potențialul unui nou început, în special în ceea ce privește femeile sau orice altceva care încurajează și protejează comunitatea în care trăiești.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Leu Financiar

În această săptămână vă confruntați cu un moment de tranziție. Mintea ta poate fi centrată pe orice, dar funcționează țintit. Este important să reții că, deoarece Universul atinge  sectorul Casei a 5-a, care guvernează romantismul, copiii, familia și distracția, te poți gândi să lucrezi pentru a veni cu produse și servicii noi care să răspundă nevoilor acestor tranziții. 

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Leu Sănătate

În timp ce toți ceilalți se plâng că au o săptămână proastă, tu ai putea fii câștigătorul. Este o săptămână bună, de exemplu, să-ți impresionezi șeful fără să faci cel mai mic efort. De asemenea, posibil să vezi lucrurile care se dovedesc în favoarea ta, fără alt motiv decât norocul. Ai grijă să nu te surprindă atât de mult evenimentele, și să treci cu vederea nevoile tale de bază. Ar fi tragic dacă ai rata dieta, pentru că ai uitat să mănânci prânzul și ai o dispoziție proastă!

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top