Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minreva 8 – 14 Iunie 2020 Săgetător. Intuiția ta poate fi atât de puternică săptămâna aceasta, încât nici măcar nu te vor mai surprinde implicațiile câteva zile. Nu este ceva neobișnuit pentru tine, dar, ca o consecință, este posibil să te simți puțin somnolent și extenuat. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ai mai puțină energie decât de obicei. 

Poți spune multe, dar alegerea cuvintelor potrivite poate însemna diferența dintre a ajunge la un acord cu cineva sau a te confrunta cu o o situație pe care singur ai provoat-o. Deoarece Soarele este în semnul tău opozabil, poate evidenția motivele cuiva. Indiferent dacă ești de acord cu ei sau nu, vei începe să înțelegi mai multe despre asta.

Sextilul Mercur – Uranus poate aduce o oportunitate neașteptată și ai putea dori să profiți de pe urma ei. Poate că trebuie să acționezi rapid, deoarece nu vei avea prea mult timp. Luna în Pești, afectează axa familieie și a carierei și ar putea aduce sentimente cu un ton mai firbinte, în special în ceea ce privește o relație specială. Pe măsură ce Marte face conjuncție cu Neptun, este posibil să fii tentat să îți păstrezi grijile pentru tine. Totuși, sentimentele s-ar putea acumula și o discuție ar putea ajuta la eliminarea oricăror tensiuni.

Pe măsură ce Saturn continuă să se îndrepte spre Capricorn, te încurajează să observi cum acționezi, cu o mică schimbare, poți fi capabil de mult mai mult.

Horoscop Minreva 8 – 14 Iunie 2020 Săgetător Relațional

Nu ai timp pentru gânduri sau emoții în ceea ce privește viața sentimentală. Energia planetară presupune că cineva apropiat nu mai este pregătit să stea și să aștepte. Dacă ești îngrijorat și te expui la emoții reale de frica respingerii, atunci este timpul să le înfrunți și să spui ce este în inima ta.

O conjuncție Marte – Neptun, în Pești, este însoțită de un anumit flirt. Parcă ai juca, țară – țară vrem ostași. Nu ai nimic de pierdut, dacă te joci dar nu uita de Venus retrogradă.

Pătratul Soare-Marte de la sfârșitul săptămânii poate duce lucrurile într-un punct exploziv, dar nu în sensul bun. Este posibil să fii cel egoist, așa că încearcă să nu îi învinuiești pe alții de lucrurile pe care le faci tu.

Horoscop Minreva 8 – 14 Iunie 2020 Săgetător Profesional

Ești priceput când vine vorba despre o anumită abilitate sau comerț. Cunoaști un anumit sector întru totul. Asta nu înseamnă însă că știi totul. Ar trebui totuși să consulți și specialiști când vine vorba de lucruri despre care nu știi nimic.

Ai uraj să faci orice când ești sigur, stăpân pe picioarele tale și întemeiat să faci anumite lucruri. Odată ce vei avea această bază puternică de pe care vei lucra, vei avea siguranță când  te arunci cu capul înainte, în necunoscut. Săptămâna aceasta mintea ta este practică. Vei putea găsi echilibrul dorit.

Fă tot ce poți pentru a economisi resurse. S-ar putea să te simți, în mod special, autoritar cu privire la instrumentele de la locul de muncă sau la proiectele pentru animale de companie, plus că mai este și o perioadă aglomerată. Organizează și planifică totul cu atenție, astfel încât să poți da tot ceea ce aștepți. Nu te oferi voluntar dacă nu ai timp. Problemele legate de management ar putea să te facă să te simți frustrat. Loialitatea față de companie ar trebui să fie reciprocă. Această perioadă îți poate abate atenția la o atracție nerealistă legată de locul de muncă.

Horoscop Minreva 8 – 14 Iunie 2020 Săgetător Financiar

Energia curge ușor acum, fără distrageri sau alte piedici. Deoarece aspectele astrale influențează Casa a 10-a, sectorul carierei, este o veste grozavă. Se pare că există șanse noi de avansare. Faci pasul către promovare și spre o majorare. Este un lucru bun, deoarece visele și ambițiile tale se regăsesc în  casa banilor și valorilor personale. Dar nu cheltui ceea ce nu ai încă.

Horoscop Minreva 8 – 14 Iunie 2020 Săgetător Sănătate

Simți că nu există nimic de care te simți atras săptămâna asta sau că ceea ce te pasionează este prea la îndemână. De ce nu vrei tu să ai satisfația muncii fizice? Fă mișcare, bea multă apă pentru a te simți vioi, mănâncă ușor, astfel incat sa ai multa energie naturala și să stai departe de sare si alimentele grase.

Citește horoscopul săptămâni 8 – 14 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top