Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – BALANȚĂ. Încercarea de a învăța un nou program de calculator sau de a manipula o altă formă de echipament de înaltă tehnologie pot părea lucruri în van. S-ar putea să ai tendința să te îndoiești de capacitatea ta de a o face și, astfel, să te simți frustrat. Cu toate acestea, păstrează-ți calmul. Nu ai nevoie decât de o mică concentrare, cunoaștere și insistență. De asemenea, ai putea să ceri ajutorul cuiva care știe mai multe despre toate acestea.

Săptămâna aceasta încă este concentrată puternic asupra Casei a 4-a, a familiei. Și cu Jupiter și Marte în această zonă, ai putea simți că, în sfârșit, ajungi undeva cu privire la o problemă cheie. Atitudinea ta poate fi mai detașată datorită influenței expansive a lui Jupiter care te încurajează să te ridici deasupra tuturor și să găsești o altă cale.

Chiar și așa, cu Mercur care revine în mers direct din Casa a 5-a, a creativității, ar fi la fel de bine să fii atent la mesajele pe care le primești. S-ar putea să crezi că cineva are ochi doar pentru tine, dar poate sunt prietenoși cu toată lumea. Cel mai bine este să nu sari prea repede la concluzii.

În plus, odată cu Venus care este în Taur, în Casa a 8-a, într-o zonă mai intensă a temei natale, viața ta amoroasă ar putea fi mult îmbunătățită. Acest lucru se poate produce atunci când treci de la platonic la personal.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Energia săptămânii poate însemna că trebuie să faci mai mult zgomot decât este normal pentru ca persoana la care te gândești să te remarce. Nu trebuie să te îngrijoreze și nici să te jeneze acțiunile tașe. Ești atât de sigur, de o întâlnire, încât această relație are potențialul de a te face cu adevărat fericit și ești dispus să îți riști imaginea pentru a fii asigur de asta. Fii îndrăzneț și curajos!

Pe măsură ce stăpâna ta planetară, Venus este în conjuncție cu Uranus și face un pătrat cu ambițiosul Saturn, la începutul săptămânii, ești hotărât să îți atingi obiectivele romantice. Problema este că nu poți face pe nimeni să simtă ceva ce nu simte.

Pede altă parte, Venus este în celălalt domiciliu, în Taur, determinându-te să joci după propriile reguli și nu după ale altora. Vrei să te distrezi sau să îți păstrezi în continuare manierele? Dacă da, atunci este unul din punctele tale forte!

Dacă intuiția te împinge într-o direcție sau alta, în timpul conjuncției Soare-Neptun, acordă-i atenție. Primul instinct este de regulă cel adevărat.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Energia ta se potrivește extrem de bine cu energia celorlalți, creând scena pentru relațiile de bună colegialitate. Vei face progrese extraordinare în orice vei întreprinde. Încrederea ta este ridicată, iar antrenamentul fizic în forță.

 Cineva cu o viziune mai tradițională a modului în care ar trebui să funcționeze lucrurile creează oarecare dificultăți spe sfârșitul săptămânii, pentru că dacă dorești să conduci și să extinzi anumite laturi ale proiectului ca să avansezi creativ această persoană va încerca permanent să îți pună frână. Găsește o soluție de compromis, deoarece confruntările pot avea un rezultat nedorit. Sunt în joc interese și forțe puternice și cel mai bine este să fii prudent și diplomat. 

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020  Financiar

Această perioadă vizează noile oportunități financiare care vin din viața profesională. Te poți aștepta la orice, mai ales că Universul te susține dar nu lucrează în locul tău. Trebuie să cauți modalități de creștere a veniturilor, fie prin adăugarea unei noi activități secundare, fie prin acceptarea de prouecte independente. Ești în căutare de idei pentru produse sau servicii care vor vinde.

În același timp este un moment ideal pentru a ține cont de viață și de prioritățile tale. Decontează tot ce este de decontat, plătește facturile, fă-ți liste de acțiuni. Toată această activitate îți va oferi sentimentul direcției și de realizare. Ia lucrurile la pas. Atitudinea bine intenționată îți va servi la locul de muncă. Deprinde o nouă abilitate sau cultivă un hobby. Oamenii vor observă etica muncii și activitățile depuse și îți apreciază talentele și valorea. Totuși, ai grijă să nu exagerezi. Fă-ți timp pentru tine si pentru cei dragi.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020  Sănătate

Vei fi inspirat astăzi, iar lucrurile vor veni ușor. Asigură-te că nu supralicitezi și ai grijă să stai departe de alcool. Orice vei face este o parte din rutina ta de sănătate și se va îmbunătății. O clasă de fitness, de t ai chi sau de qi-gong, te poate ajuta să redescoperi în tine, încredere și calm. Fii cu ochii pe sănătatea ta și apreciază confortul de fiecare zi. Este o săptămână în care să te vei simți pe deplin în viață!

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top