Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – SĂGETĂTOR. Efortul, energia și entuziasmul pe care l-ai depus în diverse proiecte de afaceri sau personale, în trecut, ar putea fi, în sfârșit, aduse la zi, săptămâna aceasta. Nu te mira dacă ești lăudat sau ți se recunoaște pe neașteptate munca depusă. Prietenii și cineva special, sunt foarte mândri de tine, așa că nu te mira dacă primești o mulțime de complimente și felicitări. Ieși și sărbătorești.

Deoarece Mercur revine în mers direct din Vărsător, în Casa a 3-a, în sectorul comunicării, ar fi bine să ai grijă atunci când semnezi ceva important. Cu această planetă plină de viață încă în faza de trecere dintre retrograd și direct, până pe 26 martie când se încheie de fapt, ciclul retrogradării, există un potențial crescut de eroare.

Asigură-te că ești atent la detalii și nu te angaja în nimic până nu ești sigur că este potrivit pentru tine. Și chiar dacă mergi mai departe, dăinuie încă probabilitatea unor schimbări neașteptate, așa că fii pregătit pentru acest lucru.

Dacă dorești să îți schimbi obiceiurile alimentare, prezența lui Venus în Taur în Casa a 7-a, sector partenerial ar putea îngreuna rezistența la ispită. Cel mai bine ar fi să îți menții așteptările la un nivel scăzut. Chiar și așa, conectarea cu prietenii care au aceeași părere ca tine, îți pot oferi sprijinul de care ai nevoie în momentele de slăbiciune.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Alinierea planetelor înseamnă că ai șansa de a recâștiga persoana pe care unul dintre prietenii tăi buni părea că ți-a suflat-o dând dovadă de șiretenie. Te simți într-o dispoziție îndrăzneață, afirmativă și deloc timidă să le reamintești cât de mult îți place să te distrezi și că ești mult mai atractiv decât credeau.

Pătratul dintre conjuncția Uranus – Venus și Saturn este unul spiritual dar nu va dura mult timp. În timpul acestuia este posibil să nu îți dorești să întâlnești persoane noi. E bine să îți asumi o perioadă de timp pentru a-ți explora sentimentele.

Dar ai putea flirta atunci când Mercur revine în mers direct din Vărsător și îți este ușor să vorbești cu oricine despre orice. Lasă personalitatea ta să se exprime.

Ești o persoană foarte înțelegătoare în timpul conjuncției Soare-Neptun, așa că dacă ați discutat, stând în picioare nu te va înțelege cu adevărat. Sau atâta timp cât persoana cu care treuia să te întâlnești, a avut un motiv întemeiat pentru a nu apărea, fii dispus să îi oferi o a doua șansă.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Vei cheltui mai multă energie și mai multe resurse încercând să eviți confruntarea decât dacă ar fi să o iei în piept. Oricât de mult îți place armonia cu oamenii din jur, astăzi poate fi un rău necesar. Fă față problemelor dificile.

Ai un talent natural pentru predare. Caută modalități de a folosi acest talent acum. Acesta ar putea fi un moment puternic pozitiv. Fă tot posibilul să rămâi organizat atunci când te confrunți cu mai multe solicitări.

Cere sfaturile unui expert pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și performanțele. Poți străluci în eforturi de marketing sau în sesiunile de pregătire a angajaților. Acestea sunt zile numai bune pentru cercetare. Evenimentele ți-ar putea oferi o platformă pentru a vorbi și a împărtăși idei.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Acum ai o mulțime de activități financiare inter- departamentale. Ești împins într-un mod, nu atât de subtil pe cât ai vrea, să tratezi cu ceilalți. Formarea de noi relații și cultivarea celor existente vor oferi răspunsurile pe care le cauți.

O schimbare de poziție profesională sau de statut, îți oferă autoritate executivă mai mare. S-ar putea să constați că acest lucru coincide cu unele complicații la locul de muncă, implicând, probabil, planuri de șantier sau construcții noi pe terenuri la fel de noi. Mulți admiră abilitatea ta de a apela la tot felul de subterfugii pentru a gestiona ceea ce trebuie făcut.

Performanțele tale sunt în curs de evaluare, deci asigură-te că continui să oferi totul. Perfecționează-ți anumite abilități prin intermediul unor cursuri de specializare, dacă este nevoie. Deși planurile și obiectivele profesionale au rolul central, nu neglija familia care ar putea avea nevoie de sfaturile tale vizând o reparație sau o achiziție.

Profită de această perioadă de concentrare maximă. Solitudinea poate fi necesară pentru ca să lucrezi prin gândurile tale.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Este un moment minunat pentru a investi în sănătatea ta, fie că îți cumperi o carte, echipament de gimnastică acasă sau devi membru unui club de sănătate. Orice efort pe care îl depui pentru a te menține sau pentru a te educa în legătură cu procesul de sănătate. A arăta bine începe din interior spre exterior. Sănătatea se citește pe chipul omului, indiferent de forma corpului său.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top