Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – FECIOARĂ. Săptămâna este una activă, în care te-ai descurca bine lucrând cu grupuri de oameni. Imaginația ta este deosebit de activă și s-ar putea să te regăsești jucând scene din visele tale. Oamenii din viața ta joacă un rol mai important decât au avut în trecut. Recunoaște și apreciază acești oameni cheie. Lucrează cu ei pentru a ridica vălul de ceață care pare că înneacă totul astăzi.

Mercur, stăpânul tău planetar este în Vărsător, semnul său de exaltare, de unde luni revine în mers direct, este în Casa a 6-a, sectorul stilului tău de viață. În această fază, există potențial de întârzieri și neînțelegeri, motiv pentru care trebuie să fii în continuare atent la locul de muncă și la interacțiunile cotidiene.

Fă-ți copii de siguranță a materialelor importante pe care le ai în computer și pune documentele cheie într-un loc ușor accesibil și ușor de reținut. Cu puțină previziune, nu este nevoie să fii prins nepregătit. Spun asta deoarece ciclul retrogradării se îcheie pe 26 martie.

Dacă îți dorești ca soarele cald să-ți mângâie pielea și nisipul să ți se strecoare printre degetele de la picioare, se poate datora tranzitului lui Venus prin Casa a 9-a, în sectorul tău călătoriilor. Dacă asta înseamnă să te deplasezi către o destinație exotică, du-te. Te-ar putea fascina cineva dar încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ. 

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Este posibil să nu ai nevoie să schimbi preamulte pentru ca relația să funcționeze mult mai bine – doar câteva lucruri minore care, cu toate acestea, ar putea face o mare diferență. Aspectele de săptămâna aceasta, te încurajează să mergi la muncă și să vezi ce se poate realiza printr-o conversație blândă, plină de dragoste și onestă, care îți permite să înflorești în felul tău, dar totuși ține ființa voastră împreună.

Atunci când expertul în comunicare, Mercur revine în mers direct din Vărsător la începutul săptămânii, ești mai dispus să arați părțile extraordinare ale personalității tale. 

Venus este în Taur, unul dintre semnele pe care le conduce, aducând un sentiment de dragoste și armonie. Ești atras de cea mai frumoasă persoană din cameră, așa că de ce să nu afli cine este? Apoi, există o conjuncție Venus-Uranus care aduce speranță într-o situație care are toate șansele să evolueze. Deci, sfatul meu este să nu cedezi niciodată!

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Starea ta generală este destul de bună, oferindu-ți capacitatea de a ieși din situații dificile în culori strălucitoare. Simte-te liber să mergi împotriva „tipilor răi”. Nu există niciun motiv să te temi de situații legate de muncă. Ai ce trebuie pentru a reuși.

S-ar putea să te descurajeze cei care își pun propriile interese personale înaintea demnității, amabilității și valorilor fundamentale. Încercați să nu judeci acești oameni. În schimb, acceptă-i pentru cine sunt și concentrează-te pe construirea propriului tău caracter.

Te poți bucura cu adevărat atunci când progresezi prin orice misiune cu grijă și dăruire de sine. S-ar putea să fie necesar să faci ore suplimentare, dar nu te va deranja. Dacă nu ești angajat în acest moment, este un moment excelent pentru curățenie, sortare și organizare mai bună. Sunt zile bune pentru a solicita ajutor colegilor. Nu te retrage din cauza altora pentru o impresie, care poate fi reală sau imaginară. Paranoia trebuie înlocuită cu considerente practice.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Acum ești într-o perioadă de redefinire financiară, cine ești și cum să te proiectezi în lume. Universul îți cere să acorzi o atenție deosebită carierei. Dacă nu este cea pe care o dorești, acum este momentul să îl schimbi. Nu vei primi mai mult sprijin prea curând.

Trebuie să ajungi la o decizie importantă în această săptămână, probabil una care implică surse de venit. Poate este necesar să renunți la ego și să te angajezi în anumite evaluări de sine, legitime și chiar incomode. Acest exercițiu te va ajuta să iei legătura cu propriile forțe și să cunoști care îți sunt limitele. Vorbește cu partenerul sau cu tovarășii apropiați înainte de a face cumpărături mari. Citește și recitește orice contract sau acord legal. Un nou mediu se revitalizează acum și îți va oferi șansa de a te ridica deasupra crizei politice.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Destul de des se poate auzi că te plângi că nu știi ce voce să asculți. Nu există drept sau greșit, dar, printre alte semne, de multe ori ești păcălit când gândești așa. Aceasta este într-adevăr problema principală pentru tine: acceptarea incertitudinii din viața ta. Pentru a dobândi securitatea de care crezi că ai nevoie în această lume nesigură, este suficient să ai  un regim de exerciții consecvent. Beneficiul este psihologic, dar și fizic. Coerența și disciplina te vor elibera!

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. X

    2020-03-08T19:55:25+02:00 at 19:55

    Aiurea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top