Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – GEMENI.Unele evenimente din cartier i-ar putea avea ca actori principali pe membrii familiei. Acest lucru ar putea însemna, echipaje de muncitori care lucrează – sapă pentru canalizare sau refac bordurile, de exemplu, lasă tot gunoiul în mijlocul străzii și vine o ploaie daia mocănească ce face drumul impracticabil. Familia ta va lua atitudine. Nu contează, o vreme, viața va fii un pic mai dificilă, dar va trebui să suporti asta. Între timp, încearcă să-i înveselești pe toți improvizând o petrecere. Acest lucru funcționează întotdeauna!

Dacă ești gata să călătorești, ia în considerare crearea unei liste de priorități. Cu Mercur care revine în mers direct în sectorul drumurilor și a orizonturilor îndepărtate, ai putea uita ceva. Nu pleca de casa fără să te asiguri că ai ls tine pașaportul, biletele, rezervările la hotel și tot ce ai nevoie pentru a fi sigur că drumul este fără probleme.

În același timp, ai putea să te întâlnești cu cineva din trecut, cum ar fi un coleg sau un prieten. Întâlnirea cu această persoană, într-o locație exotică, poate fi o surpriză plăcută, dar ușor șocantă.

Venus este în Casa a 12-a, în sectorul tău spiritual și rămâne aici tot restul lunii, deci este o oportunitate de a te iubi pe tine însuți. Dacă ai fost ocupat, acum ai puțin timp pentru a te răsfăța, decide acum să investești într-o experiență care va face să te simți foarte bine.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Configurația astrală de săptămâna aceasta te ajută să înțelegeți, într-adevăr, unde a fost trasată linia în ceea ce privește o anumită relație care părea foarte strânsă și cât de departe s-ar putea extinde limitele dacă tu și partenerul tău sunteți pregătiți să faceți acest lucru. Nu este necesar să optezi pentru o schimbare totală, dar va trebui să perfecționezi unele dintre modurile în care interacționezi.

Energia adusă de Mercur care revine în mers direct, din Vărsător la începutul săptămânii, este una potențatoare. Știi ce vrei și nu îți este frică să ceri.

Conjuncția Soare-Neptun de la începutul săptămânii aduce schimbări în peisajul romantic, dar ești mai mult decât fericit să navighezi pe un nou teren. Dacă îți asculți instinctul, acesta te va duce acolo unde vrei să ajungi.

Mai există o altă conjuncție, de această dată între Venus și Uranus, care adaugă un plus de agitație romantică pozitivă. Pregătește-te să agiți lucrurile în cel mai bun mod posibil!

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Orice nehotărâre pe care ați simțit-o în ultimele zile a dispărut și ești gata să mergi mai departe. Aceasta este săptămâna pentru a începe noi proiecte. Mergi inainte. Fă primii pași necesari. Te afli într-un nou punct de plecare.

Fă cât mai mult posibil acum și pregătește-te ca lucrurile să încetinească și să necesite revizuire din timp în timp. Vei lucra cel mai bine cu clienții atunci când vei tolera și critica. Ține-ți cumpătul chiar dacă te simți amenințat sau neprecizat. Ai multe calități deoasebite și uneori trebuie să te retragi în cochilie pentru a-ți proteja sentimentele. Oamenii te plac mai mult decât ai crede.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Poate părea că banii dansează în jurul tău acum. Întrucât activitatea astrală pare să afecteze sectorul care guvernează banii sau datoriile altor persoane, poate fi un excelent mod să stabilești un nou plan de plată a facturilor restante sau să cauți bani pentru un proiect de investiții. Dacă încerci să atragi numerar, pune la cale un plan de afaceri solid. Contabilizează-ți abilitățile, pasiunea și – mai ales – cifrele, pentru a-ți arăta valoarea reală.

În această săptămână, cariera ta este în centrul atenției. Poate că ți se cere să îți asumi reponsabilități suplimentare. Ești vocea autorității printre colegi. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile eficient. Felul cum vprbești și îți argumentezi poziția îi  va influența pe superiorii. Realizezi câteva planuri profesionale sau lucrezi la câteva strategii noi. Mulți vor respecta sfaturile tale solide, vor avea încredere și te vor aborda. Multitasking-ul este imperativ acum, deci nu-ți pierde timpul făcându-ți griji. Stai drept cand ai dreptate.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Înhiderea cercului îți  oferă sentimentul realizării. Observi lucrurile pe care le-ai realizat și vei vedea în mod inevitabil modelul de unde ai început, dar cu o mai mare conștientizare de sine. Grija pentru tine și corpul tău este o modalitate de a te adapta constant la schimbare în timp ce saluți noul în mod optimist. Dieta este cea mai bună prevenție împotriva bolilor, exercită cea mai bună influență asupra ta împotriva depresiei și un somn bun, cel mai bun mod de a te simți bine cu adevărat. Concentrează-te pe dezvoltarea acestor abilități și totul va fi ok.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top