Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – RAC

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – RAC. Bucură-te de o săptămână plină de spirit în care vei face tot ceea ce inima ta dorește. Imaginația ar putea să te ducă pe un tărâm cu totul nou în care să joci rolul principal. Trăiește aceste fantezii. Amintește-ți că dacă poți visa, înseamnă că o poți face, așa că gândește lucrurile la scarămare. Focul din interiorul tău este puternic, așa că folosește-te bine de această putere înainte de a fi risipit de altcineva care trage sforile.

Prezența Soarelui în Casa a 9-a sectorul călătoriilor și a aventurilor poate fi un apel pentru a-ți urmări inima. Este timpul să pornești într-o călătorie fascinantă și relaxantă și poate să te și bucuri de o oportunitate la care să reflectezi în liniște. 

Financiar, ar fi înțelept să păstrezi documentele asociate cu orice tranzacție, mai ales dacă aceastea implică mulți bani. Cu Mercur revenind în mers direct, în Casa a 8-a, sectorul de afaceri și finanțe, există potențialul unor neînțelegeri sau confuzii care s-ar putea dovedi costisitoare. Verifică aceste detalii și nu pune pixul pe hârtie decât dacă ești complet mulțumit de ce citești.

Și viața socială decurge ca o promisiune. Venus este în domiciliu, în Taur, sporindu-ți șansele de a găsi dragoste și prietenie. Și cum această planetă care face conjuncție și cu Uranus, să nu îți fie frică să experimentezi.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Îți place să fii implicat atât de ușor în orice situație romantică și nu apreciezi tipul de abordare care nu ține cont de sensibilitățile tale. Cu toate acestea, cu alinierea planetară de săptămâna aceasta, te poți pomeni că dorești să fii sedus de cineva incredibil de special. Vei uita de standardele tale obișnuite de comportament în dorința ta de a experimenta cam cum este să ții în brațe o asemenea persaonă.

Singurătatea se instalează în timpul pătratului conjuncției Uranus – Venus cu Saturn la începutul săptămânii, mai ales dacă ești înconjurat de cupluri. Va veni rândul tău, stai liniștit. Încearcă să ai răbdare.

Mercur revine în mers direct din Vărsător, în același timp, așa că ar trebui să fii capabil să interacționezi cu ușurință în conversații cu persoane necunoscute. Dacă poți ieși din zona de confort, nu vei fi singur mult timp.

La sfârșitul săptămânii există o conjuncție Soare – Neptun care sporește sensibilitatea, astfel încât s-ar putea să iei comentarii făcute pe social media mai personal decât ar trebui. Încercarea de a clarifica anumite postări s-ar putea întoarce împotriva ta.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

În loc să stai să păzești și să protejezi ceea ce ai, ar trebui să vezi că acesta este un moment pentru tine, să ieși și să găsești ceva nou. Mergi mai departe. Întinde-te dincolo de limite. Vei fi sprijinit și susținut pe parcurs. Trebuie doar să faci primii pași.

În comunicare pot exista dificultăți dacă nu ești calm, concis și clar. Cineva apropiat vrea probabil să îți testeze răbdarea, așa că păstrează-ți simțul umorului! Începe cât mai de dimineață. Lucrurile pot dura mai mult sau pot solicita o examinare atentă. Evită să devii prizonierul sentimentelor de furie. Păstrează-ți clar obiectivele personale și ai încredere în tine.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Ar putea părea că atenție îți revine la aspectele din casa Casa a 2-a, a banilor și valorilor proprii. S-ar putea să ai banii în minte, dar lucrurile continuă să întârzie sau abia sunt pe cale să se producă. Este înnebunitor și, din fericire, temporar. Vestea bună este că îți e mai ușor să comunici în toate domeniile vieții tale odată cu revenirea lui Mercur în mers direct. Dacă ai nevoie de un împrumut bancar, adună documentele de care ai nevoie și depune dosarul.

Privește lucrurile în perspectivă, modul în care deciziile tale au impact și consecințele cu care vă confrunți zilnic. O discuție pe teme financiare și buget ar putea avea loc vineri, în ultima zi a săptămânii. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uitați de micile detalii care sunt necesare pentru ca această imagine mai mare să prindă viață. Fii punctual și păstrează-ți prioritățile în ordine. Cu un nivel adecvat de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Atmosfera săptămânii oferă multă energie și arată că trebuie să îți angajezi mintea pentru a putea să îți controlezi corpul. Gânde-te la mintea ta ca la un creuzet care în care boloborosesc cele mai nobile metale și din când în când mai sar scântei. Focul are foarte multe calități, de aceea trebuie să știi cum să îl folosești. Disciplina este numele jocului acum. Folosește-ți mintea pentru a te apuca de alergat, să pregătești o cină sănătoasă sau să mai bei un pahar cu apă.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top