Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 VĂRSĂTOR. Interesul pentru anumite subiecte în afara normalului poate fi încurajat atunci când ești angajat într-o conversație cu cineva care împărtășește gânduri similare. Poate că faceți schimb de idei despre OZN-uri, multivers sau viața pe alte planete. Dintr-o dată îți privești viața de parcă ai fi un personaj dintr-un roman science-fiction. Faeți schimb de cărți și te angrenezi în literatura unei mentalități similare. Poate nu ești singurul care crede că teoria conspirației funcționează.

Având în vedere că Mercur va reveni în mers direct din semnul tău, ar fi la fel de bine să ai grijă atunci când semnezi o hârtie importantă, un contract sau cumperi ceva scump. Orice ai face, citește printre rânduri și tu și păstrează documentele de achiziție și chitanțele.

Pe măsură ce Venus a intrat în Casa a 4-a, sectorul originilor și familiei, prezența ei te poate inspira să îți înfrumusețezi casa. Indiferent dacă ai nevoie doar de o zugrăveală sau dorești să faci modificări ample, vei fi în elementul tău și vei iubi în fiecare moment. Până când termini, te vei simți foarte mândru de ceea ce ai realizat.

Totuși, ia-o ușor cu cheltuielile în weekend, deoarece conjuncția Soare -Neptun te poate găsi descoperit la capitolul cheltuieli și intri în banii rezervații pentru problemele altora.  

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 VĂRSĂTOR Relațional

Dezvoltarea unei relații este un proces continuu de învățare și ești destul de des atras de cei care ne pot învăța cel mai mult despre noi înșine. Atmosfera astrală înseamnă că ai șansa de a descoperi mai multe despre motivul pentru care te-ai implicat în relația actuală și despre ce ar trebui să înveți din ea. Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, să răspunzi la o altă întrebare importantă care ți-a venit recent în minte.

 Primele întâlniri sunt ca o adiere, în timp ce Mercur revine în mers direct în semnul tău. Poți face cu ușurință o primă impresie bună, deoarece poți să dialoghezi aproape cu oricine!

Ești dispus să lași deoparte căile experimentale, suficient de mult pentru a explora relațiile tradiționale, acum când Venus este în Taur, dar căsătoria și angajamentul pe termen lung ar putea să nu fie pentru tine. 

Ești mai fericit să amesteci lucrurile, la sfârșitul săptăânii, în timpul conjuncției Venus-Uranus. Îți place să privești iubirea ca pe o aventură spontană, trăind fiecare moment la maxim.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 VĂRSĂTOR Profesional

Puteți merge cu valul de șanse săptămâna aceasta, dar numai dacă ești în stare să îi ignori pe cei care continuă să aibă o atitudine negativă cu privire la situația ta. Nu te preocupa de ideile lor nesănătoase și de lipsa de perspectivă.

Oricum vei ajunge la o răscruce. Poate ar trebui să iei în considerare schimbarea locului de muncă în favoarea a ceva care îți pune la lucru imaginația sau care te ajută să îți exprimi compasiunea, celorlalți. Ai abilități puternice de mediere și de consiliere, chiar dacă acest lucru nu face parte din jobul tău. Încrede-te în intuiția ta. Poți fi de mare ajutor în crearea unei armonii mai mari între colaboratori. Vizualizează abundența și ai încredere că lucrurile vor începe să funcționeze în favoarea ta.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 VĂRSĂTOR Financiar

Această perioadă aduce câteva aspecte prietenoase pentru tine. Un Univers echilibrat și liniștit aduce mult curaj pentru a face față unor probleme existente legate de datorii precum și abilități de negociere pentru a obține o eșalonare a plăților care ți-l poți permite. O parte dintre voi vor crede că nu o să o faceți poate niciodată, dar aspectele arată că ești foarte conectați la înțelepciunea ta interioară.

Analizează fluxul de numerar. Evaluează valorile și banii și asigură că exploatezi căile legale pentru obținerea lor. Ideile noi, care îți pot aduce bani, în curând sunt pe drum. Dacă ai prezentat o propunere în urmă cu ceva timp, acum poate fi momentul în care să vorbești. Vino cu o propunere. Rămâi practic și asigură-te că că știi clar ce dorești și ce ai nevoie. O comunicare clară, de afaceri, cu ceilalți, te va ajuta să te stabilizezi și să îți atingi obiectivele. Ai grijă de sănătatea ta și fii atent la atitudine ca rămâi concentrat și optim. Ia doar ceea ce știi că dă rezultate.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 VĂRSĂTOR Sănătate

Vei avea energie în această săptămână, potrivitp să aducă multă plăcere. Este o săptămână bună pentru socializare sau întâlniri sau pentru a face ceva fizic ori senzual cum ar fi dansul sau gătirea unei mese minunate. Fă-o pentru ceea ce merită – amintește- i că senzualul este o lume în sine și nu trebuie neapărat să aibă conotații romantice. Folosește această energie pentru a-ți arăta iubirea, pur și simplu, celor pe care îi îngrijești. Dă și primește într-un mod sănătos, simplu.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top