Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – TAUR. S-ar putea să fi planificat o seară captivantă cu prietenii sau cu cineva care ți-a stârnit interesul, dar trebuie să amâni datorită unor evenimente dincolo de controlul tău. Acest lucru s-ar putea dovedi dezamăgitor și frustrant, dar nu vei putea face mai mult. Așa că reprogramează și planifică altceva deocamdată. Detașarea ta poate fi cel mai bun mod de a merge mai departe. 

Ai o grijă la detalii, mai ales că acestea se aplică la muncă, afaceri sau tranzacțiile cheie. Cu o redirecționare logică a lui Mercur revenit în mers direct în sectorul ambiției, ai grijă la erori, mai ales la semnarea acordurilor sau contractelor. Citește de câteva ori, poate doriți să-l verifice un avocat, deoarece ciclul retrogradării se încheieabia pe 26 martie. 

Vei fi în elementul tău de la mijlocul săptămânii, când dulce Venus în domiciliu, va face conjuncție cu Uranus, aducându-te într-o dispoziție relaxată și optimistă. Aceasta poate fi un moment minunat pentru a investi într-o schimbare, mai ales dacă ești dornic să impresionezi pe cineva. În plus, aceasta este o ocazie de a încetini ritmul și de a te bucura de îngrijire de sine. Un masaj liniștitor sau un tratament spa relaxant ar putea fi doar ideal.

În weekend, poți merge cu fluxul în ce privește orice aranjamente sociale sau poți decide să cauți ceva mai palpitant.  

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Ți se poate oferi posibilitatea să pornești într-o aventură, cu pozițiile planetelor din această săptămână. Acest lucru va avea un efect profund asupra ideilor tale, precum și asupra modului în care știi să te apropii de relațiile tale. Puteți rămâne pe drum și să permiți lucrurilor să se desfășoare în același mod vechi sau poți decide să oiei pe un nou drum, adică prima zi interesantă din restul relației tale.

Pătratul stresant dintre conjuncția Venus – Uranus și Saturn te poate face să te îndoiești de sentimentele tale recente. Ai făcut mișcarea corectă? Numai timpul va spune.

Stăpâna ta planetară, Venus este în opoziție cu Scorpionul la mijlocul săptămânii, oferindu-ți o mulțime de idei pentru intimitate. Când vei găsi partenerul potrivit, vei avea toate mișcările corecte la-ndemână!

Începutul săptămânii, aduce o emoționantă combinație Venus-Uranus care îți poate arunca viața amoroasă într-o lumină foarte bună. Dacă a trecut ceva timp de când ai tot aștepat pe cineva, întâlnirea aceasta ar putea fi interesantă! Întâlnești pe cineva care merită să te cunoscă și alături de care să te simți în armonie. 

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Confuzia și indecizia sunt coșmarurile cu care lupți. Presiunea vine din toate părțile și niciuna dintre fapte nu pare să se concretizeze cum ți-ai dori. Un lucru pe care poți conta este însă intuiția ta. Ascultă cu atenție și vei știi imediat cum să procedezi.

Dacă ai norocul să ai un loc de muncă, Universul susține eforturile de echipă și o planificare atentă. S-ar putea să te simți, mai ales acum, competitiv. Fii încrezător în abilitățile tale. Acceptă critica doar ca un instrument pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Ai grijă să faci cea mai bună impresie asupra superiorilor. Poate fi util să îți revizui îndatoririle. Vezi faptele și evităsă te lași atras de bârfe. Uneori este bine să nu pleci urechea la zvonuri. 

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Cu aspecte care îți afectează viața de familie și emoțiile interioare, este posibil să dorești să găsești un buton care să deruleze evenimentele din ulimul an, astfel încât să poți merge înapoi și să corectezi greșelile din trecut. Doar ești aici pentru a învăța, nu pentru a controla. Activitatea din Casa a 9-a, casa călătoriilor, a limbilor străine șia  învățământului superior arată că poți găsi acces sporit la bani atunci când îți exploatezi abilitățile pe alte piețe decât cele naționale. Accesează platforme online pentru a te conecta la noi clienți.

Mintea ta activă îți va servi bine. O idee inventivă s-ar putea să te ajute acum. Ești gata să vorbești și alții sunt gata să te asculte. Un nou subiect te atrage. Nu te teme să acorzi prioritate propriei fericiri. Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să înțeleagă că tot ce faci este spre binele lor financiar. Ia legătura cu cei cu care lucrezi – colaboratori, prieteni sau alții și vei da tot ce ai mai bun de oferit.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Încearcă să conștientizezi orice furie sau nemulțumire pe care o simți. Fii conștient de astfel de emoții și încearcă să accepți mai degrabă, decât să le reprimi și să le forțezi să rămână în interior. Diferența dintre primele și cele din urmă modalități de a le trata poate însemna diferența dintre a fi bine sau de a pierde în materie de sănătate prin suprimarea sentimentelor tale.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top