Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – SCORPION. Săptămâna ar trebui să te găsească lucrând pentru construirea unei cariere care îți place și pentru alte obiective importante. Dacă ești implicat într-o relație în prezent, evenimente neașteptate te-ar putea mult mai aproape de partener. Dacă nu ești implicat, poți întâlni pe cineva interesant, prin intermediul unor activități de grup. De asemenea, ai putea vedea un prieten vechi, brusc, într-o lumină nouă. Orice ar fi, așteaptă-te la câteva evoluții interesante.

Soarele este în Casa a 5-a, sectorul creativității și a romantismului, așa că, acum, ai ocazia să-ți explorezi talentele naturale și să le duci mai departe. Dacă ai talent în artă, meserii, muzică sau orice altceva, folosește-ți imaginația pentru a-ți îmbunătăți ideile căci te-ai putea descurca foarte bine. Acesta este un moment foarte bun pentru a-ți prezenta munca. Nu știi niciodată cine ar putea dori să cumpere ceva creat de tine.

Viața amoroasă pare destul de bună, pe măsură ce Venus se mișcă în Casa a 7-a, casă relațională din tema natală. Prezența ei aici poate ajuta la rezolvarea oricăror dificultăți și îți va permite să te relaxezi în prezența altora și să te simți în largul tău. Și dacă ești în căutarea iubirii, acesta poate fi un moment excelent pentru a începe din nou să te întâlnești cu anumite persoane. S-ar putea deschide multe oportunități pentru tine.

Weekend-ul poate aduce întâlniri care te fascinează și te surprind, totodată, dar una dintre ele va ieși probabil mai mult în evidență.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

De obicei, ești destul de reținut când vine vorba despre viața ta sentimentală.  Dar, cu aspectele planetare de săptămâna aceasta, nu vei simți nicio reacție la ceea ce simți. Ce poate produce o astfel de schimbare în felul tău de a fi? Gândul la o anumită persoană te conduce și stimulează dorința și, nu-ți pasă dacă să spui totul în față și sincer.

Pătratul dintre conuncția Uranus – Venus și Saturn la începutul săptămânii este un moment prielnic pentru a sta singur și pentru a te gândi la viitor. Nu trebuie să cunoaști fiecare detaliu, dar să ai un plan general în minte care să te ajute.

Venus este deja în Taur, ceea ce te face să vrei să ai ultimul cuvânt în aproape fiecare conversație. Dacă faci acest lucru de la prima întâlnire, este posibil să nu mai ai alta.

Conjuncția Venus – Uranus ar putea aduce cheia unei iubiri adevărate. Atâta timp cât îți păstrezi mintea deschisă, posibilitățile sunt nesfârșite.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Asumă-ți un rol mai decis cu oamenii pe care îi întâlnești. În caz contrar, vei fi împins de la spate și vei ajunge să fii pion în jocul altcuiva. Energia ta este prea valoroasă. Nu cădea în această capcană. În schimb, continuă să te concentrezi asupra ta.

Intuiția este foarte puternică. Acesta ar putea fi un moment stresant pentru alții dar tu ești în situația de a ajuta. O situație dificilă sau stresantă te poate obliga să îți regândești propria situație. Este deosebit de important să nu manipulezi evenimentele din culise. Dacă știi că cineva cu care ai lucrat nu este cinstit sau corect, ar fi mai înțelept să rămâi calm, cel puțin pentru moment.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Acum ai activitate în Casa a 5-a, a creativității, care, în timp, va schimba radical modul în care câștigi bani. Deși poate simți că unele surse de venit sunt departe de tine, în final totul va fi bine. Uită-te la Casa a 8-a, care este și o casă a datoriilor, deoarece te ajută să identifici ce trebuie plătit.

Simți că poți să dai expresie unor idei și să fii inventiv. Înainte de a-ți prezenta ideile, formulează-ți cu grijă cuvintele. Trebuie să vinzi planurile altora. Ceilalți vor fi prea distrați ca să  mai și gândească, așa că au încredere în tine. În timp ce te afli în această dispoziție, creează-ți câteva direcții de acțiune și de petrecere a timpului liber alături de cei dragi, copii sau un partener. Încearcă o rețetă nouă, fă câteva călătorii sau ia măsuri pentru materializarea unei idei pe care ai tot amânat-o. Fii spontan. Încearcă o nouă abordare. Fii încrezător și vei obține ceea ce vrei.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Dorința de a face ceva poate fi deosebit de puternică săptămâna aceasta. Înseamnă că mental, emoțional, precum și fizic ești într-o stare excelentă. Încercați să nu renunți la acest sentiment și, în schimb, fă un pas înapoi și observă pentru ce dorești să o faci: tendința de a te stăpâni greu atunci când lucrurile sunt confuze sau copleșitoare. Ceea ce trebuie să faci este să bei o ceașcă de ceai sau să faci un pic de mișcare revigorantă și multă odihnă. Este o modalitate de a-ți acoperi adevăratele emoții.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top