Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 CAPRICORN. S-ar putea să te afli într-o situație dificilă când te confrunți cu o persoană care nu acceptă neapărat modul în care te comporți. S-ar putea ca cineva să interpreteze greșit una dintre observațiile tale, iar acum să reacționeze excesiv. Ai grijă, mușcă-ți limba decât să faci observații caustice care nu ar putea decât să agraveze situația și să o ridice  lucrurile la nivel de dușmănie. Cuvintele tale vor fi luate mai în serios decât crezi.

S-ar putea să fii animat în planurile și obiectivele tale de speranțe mai mari decât te așteptai și să te bucuri de bunătatea și bunăstarea pe care Jupiter o aduce semnului tău. Și cu Marte aici, este posibil să ai curajul să ieși din zona de confort și să explorezi noi posibilități.

Ia-o ușor cu finanțele, deoarece Mercur revine în mers direct Casa a 2-a, în sectorul banilor și valorilo personale, dar ciclul retrogradării se încheie abia pe 26 martie. Dacă trebuie să cumperi ceva scump, păstrează chitanțele și documentele pentru că nu știi niciodată când vei avea nevoie de ele.

Dragostea ar putea pluti în aer, pe măsură ce Venus intră în Casa a 5-a a iubirii și a creativității și face din acest moment, unul minunat pentru a pleca undeva cu partenerul. Dacă ai nevoie de o pauză romantică în doi, acesta este momentul perfect.

Dacă nu ești într-o relație, dragostea ar putea bate la ușă la sfârșit de săptămână și ar putea aduce o întâlnire dinamică și chimie amețitoare. 

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Dacă relația pare să se fi cristalizat într-un model previzibil, atunci profită la maxim de aliniamentul planetar de săptămâna aceasta, deoarece oferă șansa de a explora ceva mai flexibil și mai aventuros.

Dar trebuie să vezi și dacă schimbarea este cel mai bun și cel mai potrivit răspuns și, de asemenea, să iei măsuri pentru a face acest lucru posibil.

Pătratul dintre conjuncția Uranus – Venus și Saturn de la începutul săptămânii poate pune presiune serioasă asupra vieții sentimentale. Ar fi bine dacă nu ți-ar păsa, dar rare ori poți trece cu vederea ingratitudinea unora. Pe urmă, Venus este în Taur, cel care iubește frumusețea și banii, dar și mâncarea în aceeași măsură și îți oferă posibilitatea de a admira cu adevărat atributele fizice ale altcuiva, într-un mod respectuos, desigur. 

Conjuncția Venus-Uranus te inspiră să faci anumite schimbări pe termen lung și să te îndepărtezi de modalitatea cum ai făcut lucrurile în trecut. Creșterea poate veni din obținerea unei noi perspective sentimentale.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Ambiția ta este puternică acum. Evenimentele ar putea creea o problemă stresantă care să te aduce la o răscruce. Continuă perioada în care forțe puternice pot aduce provocări. Vei obține recunoașterea pentru simțul tău practic. Abilitatea de a înțelege și de a conexa subiectele tehnice va fi deosebit de apreciată. Colaboratorii ar putea avea nevoie de asistența ta.

Pe de altă parte, sunt zile norocoase pentru delegații sau pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de angajare dacă vrei să schimbi locul de muncă. Fă-ți legături în orice domeniu de interes. Dacă ne gândim bine, ar putea fi un moment bun pentru reuniuni profesionale. Momentul este excelent pentru a planifica evenimente viitoare sau relansa subiecte de marketing.

Ai putea fi catalizatorul oricărei schimbări importante și chiar necesare sau un avocat pentru drepturile și interesele muncitorilor. Poți fi provocat pentru felul în care faci lucrurile. O abordare mai flexibilă este mai bună decât să insiști ​​să ai întotdeauna dreptate. Sunt favorizate delegațiile și dezvoltarea contactelor la distanță.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Trebuie să te gândești la angajarea ta. Deoarece aspectele afectează locul de muncă, mediul de lucru, șeful și colaboratorii, este timpul să acorzi atenție fiecăruia dintre aceste domenii. Întreabă-te dacă te simți bine aici, dacă vrei să rămâi sau să schimbi locul de muncă.

Un șef sau cineva cu autoritate este gata să îți asculte ideile. Este un moment norocos pe care îl folosești în avantajul tău, în timpul unei prezentări de lucru, a unui apartament sau a unui teren de vânzare. Comunică eficient prin toate mijloacele disponibile. Lasă-ți creativitatea la vedere, ca să spun așa. Începe adevărata transformare a carierei.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Intuiția ta poate fi atât de puternică săptămâna aceasta, încât nici nu vei surprinde implicațiile are urmează. Nu este extrem de neobișnuit pentru tine, dar, drept rezultat te vei simți puțin mai somnolent. Acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să ai mai puțină energie decât de obicei. Este absolut important să rămâi activ fizic atunci când ai câteva zile de „ceață” emoțională intensă. Dacă este posibil, fă o plimbare în timpul pauzei de prânz. Orice poți face pentru organismul tău este un bine făcut și altora care îți vor urma exeplul.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top