Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – LEU. Proiectele personale sau profesionale la care lucrezi s-ar putea să se miște puțin mai încet săptămâna aceasta și să te facă să te simți mai puțin confortabil. Te poți întreba dacă acest lucru nu se datorează cumva faptului că nu faci ceva corect. Nu este cazul. Este, fără îndoială, doar un decalaj energetic, care ar trebui să se echilibreze rapid. Calmează-te, termină ceea ce trebuie și nu te necăji peste asta. Lasă-te dus de val.

Există un accent major pe Casa a 7-a sectorul tău partenerial, care va continua încă ceva timp, așa că este o oportunitate de a analiza obiceiurile și care sunt cele care te ajută și cele care te împiedică. Cu Marte și Jupiter în acest sector, te-ai putea simți inspirat de ideea că mici schimbări repetate zilnic pot duce la mari rezultate în timp. În acest fel, poate fi mai ușor să te încadrezi, să slăbești sau să atingi un alt obiectiv fără să simți că trebuie că obosești ca să faci acest lucru. Micile schimbări în programul zilnic te pot ajuta să ajungi acolo unde trebuie să fi. Și acolo unde ajungi ar putea fi un loc foarte bun, într-adevăr.

Dacă ești gata să dai bine în cărțile bune ale cuiva, Venus este în domiciliu, în Taur, în Casa a 11-a, sector social, prieteni și mediul în care te învârți, într-o zonă mai evidențiată, așa că abordarea potrivită te poate ajuta să reușești. 

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Planetele te încurajează să te desprinzi când vine vorba despre relațiile apropiate. Dacă ai urmărit pe cineva cu un anumit scop, bine determinat, și nu ai ajuns nicăieri, atunci înseamnă că îți este suficient de bine singur și ai să îți încerci norocul în altă parte. Singura problemă este că îți va fi greu să te desprinzi. 

Nu te simți prea bine în timpul energiei instabile generată de pătratul dintre conjuncția Uranus – Venus și Saturn de la începutul săptămânii. Fă o pauză de la întâlniri, timp de câteva zile până când te vei simți mult mai bine.

Când Venusul este în domiciliu, adică în Taur, te poți simți răscolit de ochii ai cuiva pe care îl vezi întâmplător și cu care vei dori să vorbești. Ai răbdare, va veni și rândul tău!

Soarele stăpânul tău planetar, este în conjuncție cu Neptun, făcându-te să eziți cu privire la o anumită situație sentimentală. Vestea bună este că nu trebuie să iei nicio decizie concretă în acest moment.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Cineva te presează să faci ceva special la locul de muncă, dar nu poți. Un șef te reține. Există un conflict de interese dificil și ești prins la mijloc. Onestitatea este cheia în aceste momente.

Ai răbdare. Este posibil să lucrezi eficient cu cineva chiar și atunci când ai diferențe de opinie. Începe cât mai devreme. Evită responsabilitățile suplimentare, deoarece timpul tău este drămuit. Nu ezita să soliciți ajutor dacă este necesar. Acțiuni din trecut ar putea aduce recompense financiare. Simțul nativ al responsabilității poate acționa împotriva ta acum. Fii prudent cu promisiunile mai mult decât poți oferi.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Banii pot fi un punct de aderență pentru tine. Pe de o parte, dorești securitate financiară, pee care o aduc banii, pe de altă parte, vrei să te simți că ai controlul, iar banii sunt rareori controlabili. Vestea bună este că există multă energie pozitivă concentrată pe axa financiară la tine. Cu intuiție și noroc, ar trebui să fie mai ușor să câștigi bani în acest moment.

Acordă o atenție deosebită celor din jurul tău. Ești mai intuitiv în această săptămână și poți să vezi indiciile subtile. Fă-ți timp pentru planificarea financiară și, altfel, ordonează-ți viața. Acesta este momentul ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții doresc să vorbească cu tine, dă sfaturi raționale și solide. Nu uita să păstrezi confidența discuțiilor. Este posibil să nu te simți pregătit să îți faci probleme cu banii, dar este nevoie de atenție. Deși propriile finanțe sunt confortabile, cele ale afacerii pot avea nevoie de o anumită atenție. Împarte cu alții acum și te vei bucura de un plus de fericire și o companie bună.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Nu este niciodată prea târziu să mergi în direcția în care vrei. Aliniamentul planetar de săptămâna aceasta luminează calea pe care o ai de luat și chiar o persoană ca tine poate fi inspirată să se îndrepte și să-și croiască drum spre o nouă oportunitate. Vocea interioară îți va spune ceva în cadrul acestui tranzit și este în interesul tău să asculți. Exercițiul te va calma și relaxa. Fitness, Pilates, sală, ridicarea greutăților – orice ți se pare că te motivează. De asemenea, sunt recomandate băile calde.

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top