Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – BERBEC. Sănătatea ta a strălucit în ultimele săptămâni, dar astăzi este probabil să simți altfel, nu fiindcă ai fi meteo-sensibil, ci din cauza stresului. Ai muncit mult și te-ai concentrat asupra a ceea ce ai făcut, așa că organsimul tău începe să se revolte. Ai nevoie de odihnă. Fă-ți timp și pentru tine și relaxează-te puțin. A, și nu te mai simți vinovat pentru asta. Chiar și șeful are nevoie să petreacă ceva timp singur.

Chiar dacă se concentrează foarte multe sectorul obiectivelor și carierei, există o parte din tine care ar prefera să se retragă și să reflecte în liniște, mai ales că se pot completa reciproc, deoarece în liniște puteți găsi răspunsurile la problemele profesionale în curs dar și la alte probleme.

În plus, există probabilitatea de a te întâlni cu cineva din trecut. Ar putea fi un prieten, un fost iubit/ă sau un dascăl. Pe măsură ce Mercur revine în mers direct, în sector social, o întâlnire ar putea aduce un potop de amintiri. S-ar putea să coincidă chiar și cu o reconciliere dacă vrei.

Ești gata să încetești și să adulmeci aroma cafelei? Pe măsură ce Venus face o conjuncție puterică cu Uranus în semnul Taur, este timpul să îți simți senzațiile cum lucrează. În graba de a ajunge undeva, poți să ratezi atât de multe. În sfârșit, weekend-ul ar putea aduce o întâlnire interesantă care are potențial de suflet.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Relațional

Configurația planetară actuală sugerează faptul că este un moment destul de special, când dragostea și romantismul devin o aventură în adevăratul sens al cuvântului. Dacă ai făcut recent primii pași într-o relație nouă, atunci vei trăi săptămâna aceasta va face să vezi că ai reușit să aduci pe cineva foarte special în viața ta și ești pe cale să faci și câteva descoperiri uimitoare.

Ai o conversație ușoară în timp ce Mercur revine în mers normal la începutul săptămânii. Pregătește-să faci o primă impresie excelentă asupra unui vecin sau a unui coleg de muncă.

Venus este conjunctă cu Uranus în Taurul încă de la începutul săptămânii, așa că vei dori să ai rapid un contact fizic. Respectă limitele altor persoane, în timp ce anunță-i că ești cu siguranță interesat de mai mult.

Conjuncția Soare-Neptun evidențiază partea ta sensibilă și intuitivă și îți reamintește să iei noua relație pe îndelete. Lucrurile bune merită să aștepte.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Profesional

Mergi săptămâna aceasta, fără a privi înapoi. Acțiunile tale pot părea nechibzuite pentru alții, dar nu îți face griji. Ei vor fi cei cărora le va părea rău la sfârșitul zilei, când tu ți-ai asumat locul iar ei nu au realizat nimic.

Este o perioadă aglomerată. Fii amabil cu cei stresați. S-ar putea să te simți copleșit de toate domeniile pe care ești chemat să le gestionezi. Creează liste și stabilește priorități pentru a fi mai eficient. Nu ezita să ceri ajutor. Ia măsuri imediate dacă lucrurile amenință să iasă din standardele obișnuite. Încearcă să adaugi unele de mers la rutina obișnuită dacă munca cere să stai peste program.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Financiar

Banii sunt o modalitate de a găsi securitatea pe care o cauți. Vei observa probabil că părțile tale masculine și feminine sunt destul de echilibrate. Buna treaba! Deoarece acestea sunt cele care răspund de angajarea, sănătatea și activitățile banale, de munca de zi cu zi. Faci o impresie grozavă asupra șefilor. Dacă vrei să faci un pas mai departe, fă voluntariat pentru a conduce un proiect special. Reacția ta va fi uimitoare!

Te simți consumat de chestiuni private. Lăsă-le și mergi mai departe cât de repede poți. Cuvintele pot fi o armă acum. Vin la tine încet și te simți nerăbdător să iei lucrurile pe rând. Profită la maxim de orice mediu în care te afli. Acum ești mai interesat de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, departe de ochii celorlalți. Unele lucruri, sau chiar oameni, și-au subliniat utilitatea pentru tine. N-ai de ce să te simți vinovat și nu lăsa trecutul să îți determine viitorul. Fii sensibil în stabilirea obiectivelor, înfruntarea limitărilor și economisirea banilor pentru cele mai demne proiecte. Indiferent ce provoacă stres, nu uita că și acest lucru va trece.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 Sănătate

Oricare ar fi sursa de disconfort în viața ta, săptămâna îți oferăo oportunitate de a pune degetul pe rană. Poate fi un tranzit planetar frustrant pentru alții, dar pentru tine un tranzit care te va lumina sau chiar amuza. Deschide-te pentru a schimba și a te elibera din strânsoarea lucrurilor care știi că ar trebui să se cam ducă. Este vorba despre obiceiurile alimentare nesănătoase și lene. Corpul tău guvernează modul în care te simți în formă, deci acordă-i respectul pe care îl merită!

Citește horoscopul Minerva 9-15 martie pentru zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORN  – VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top