Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BALANȚĂ - Ești printre premianți

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 BALANȚĂ – Ești printre premianți

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Balanța. Mintea ta este strălucitoare, alertă și activă în această săptămână. Ai capacitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor tale cu ceilalți este un interes primordial. Ești adeptul conversațiilor, gata să asculți și să argumentezi prezentarea sugestiilor tale. Alții apreciază abilitatea ta de a fi cu picioarele pe pământ și empatic. Ai în minte doar fericirea personală și obiectivele pe termen lung. Oferă căldură și prietenie. În același timp, pătrunde în interiorul tău, căutându-te pe tine, departe de orice pretenție și artificiu.

S-ar putea să fii într-o fază mai liniștită și mai odihnitoare în acest moment, cu un accent puternic pe un sector subtil și spiritual al graficului tău. Cu o puternică linie de planete aici și care îți stârnește psihicul, visele ar putea fi sugestive, iar unele pot aduce orientări și idei creative în calea ta.

În ceea ce privește aspectele care aduc energia uraniană în sectorul schimbării și transformării, ai, de asemenea, posibilitatea de a obține o perspectivă asupra problemelor și relațiilor personale. Acționând după sugestiile unora te-ar putea ajuta să te eliberezi de emoții care te-au ținut captiv ceva timp.

Vineri, aspectul spiritual anunță că este una dintre cele mai bune perioade pentru a începe o practică spirituală precum rugăciunea, meditația sau gimnastica spirituală care îți poate oferi o mai mare liniște sufletească.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Balanța Relațional

Relațiile acum se pot dovedi enervante sau te stârnesc. Oricum, încerci să păstrezi cât mai mult entuziasm și pasiune. Abilitățile de comunicare îți vor fi testate acum. S-ar putea să constați că tu și oamenii importanți din viața ta, nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Încerci să depășești conflictele și să îți păstrezi intimitatea. În romantism și prietenii, efortul depus nu este irosit. Săptămâna este una amuzantă dacă ne gândim la Luna  din Balanță care face ca întâlnirea să fie ceva așteptat cu nerăbdare. Du-te și fă ceva cu o întâlnire care atrage atenția asupra ta sau asupra amândurora de parcă ați fi un cuplu. Este distractiv să fii în centrul atenției!

Luna se mută în semnul tău echilibrat la mijlocul săptămânii, deci prioritățile tale ar putea avea nevoie de rearanjare. Ai făcut destul pentru dragoste sau ai muncit prea mult? Există destul timp pentru ambele.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Balanța Profesional

Fricțiunile pe care le-ai avut cu cineva sau cu o organizație, în ultimele patru săptămâni dispar. Relațiile se vor schimba într-un mod mai atent și mai sensibil, permițând o comunicare mult mai clară între voi. Creșterea profesională este la îndemână.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

S-ar putea să ai un motiv ca să te simți mândru. Ai avantajul de a găsi modalități de a îngriji de tine li de familia ta chiar și în perioadele grele. O situație te poate provoca să te deplasezi într-o direcție mai clară și mai independent. Pauza pentru a trece în revistă acțiunile trecute și a face câteva planuri pentru lunile următoare este necesară. Cu cât este mai specific ceea ce îți dorești, cu atât șansele de succes sunt mai bune.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Balanța Financiar

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Ai muncit iar eforturile tale au atras atenția șefilor. Mintea ta activă ți-a servit bine. O idee inventivă s-ar putea să te ajute în afaceri acum. Ești gata să vorbești și alții sunt gata să te asculte. Te atrage un nou subiect. Nu te teme să acorzi prioritate propriei fericiri. Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să te înțeleagă. Un spectacol de căldură te va ajuta să te conectezi.

Săptămâna aceasta, primești vești bune dar și mai puțin bune despre viața ta financiară. Dacă ai fost fidel obiectivelor și te-ai mișcat în limitele bugetului, ți se oferă noi oportunități de a câștiga mai mulți bani. Dacă l-ai depășit în schimb, pot avea loc schimbări bruște și poate neașteptate, în sectorul carierei și care ar putea însemna că lucrurile pe care ai contat pentru a acoperi facturile este posibil să nu mai existe. Economia face parte din această perioadă viitoare.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Balanța Sănătate

Ai putea fi foarte conștient de aspectul tău acum și inspirat să începi să faci mai multe eforturi pentru a-ți tonifica anumite zone ale corpului care ar putea avea nevoie de o susținere suplimentară. Fă acum asta și vei fi mândru de realizările tale în doar câteva luni. S-ar putea să fii tentat să te bucuri de o alimentație vicioasă pentru că este la-ndemână, așa că ți-aș sugera să reziști. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top