Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 CAPRICORN – Salt uriaș

31.08.2019
Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 CAPRICORN – Salt uriaș

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Capricorn. Ascultă-ți instinctul. Sentimentul tău este că percepțiile tale îți permit să culegi indicii de la cei din jurul tău. Săptămâna aceasta pare cea mai favorabilă pentru planificarea financiară sau noi strategii. Receptivitatea ta îți va servi bine în chestiuni controversate, inclusiv în conversațiile intime. Chestiunile financiare sunt esențiale acum, deoarece ești interesat să te recreezi cu prietenii. Uită-te la zonele unde sunt probleme pentru tine. Este posibil ca acestea să fie zone care ar putea beneficia de un sprijin suplimentar.

 Ești pregătit pentru noi aventuri? Cele patru planete – Soare, Mercur, Venus și Marte, care au tranzitat sectorul călătoriilor și a orizonturilor îndepărtate, vei fi dornic să lași familiaritatea și să te îndrepți către un nou teritoriu.

Un îndemn la emoție și experiențe inedite te pot împinge să încerci lucruri care sunt diferite de cele obișnuite. Aceasta este o oportunitate excelentă de a experimenta călătorind și învățând în timp ce te duci din loc în loc. Există un potențial romantic concret, conexiuni interesante și întâlniri care pot ridica spiritele și pot face astfel de călătorii cu adevărat demne de a fi o valoare. 

Dacă ești în fază de planificare, uită de trecut și caută activitățile care te pot face să gândești altfel. Vineri, o zi care îți poate fi de ajutor pentru planificarea unei călătorii, începerea unui curs sau a unor acțiuni legale.

Duminică, Venus face un trigon cu Saturn și cu Pluto, aflați în semnul tău, ceea ce sugerează că o discuție de afaceri ar putea duce la o ofertă solidă.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Relațional 

Este timpul să iei o decizie monumentală, poate una despre starea sau viitorul relației tale. Pot fi formulate planuri de căsătorie sau pot fi puse în mișcare alte planuri legale. Poate te gândești la o întâlnire cu partenerul pentru a discuta sincer despre ceea ce căutați amândoi și cum vreți să mergeți mai departe. Este posibil să fie nevoie să discutați despre convingerile vostre religioase sau despre întemeierea unei familii extinse. Călătoria împreună, într-un mediu nou, ar fi sănătoasă pentru relație și ți-ar oferi șansa de a încerca părerile celuilalt.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Când vine vorba despre iubire, oricum ai tendința să fii precaut și această energie lunară te susține atunci când vrei să te exprimi emoțional. Nu există absolut niciun motiv să grăbești lucrurile.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Profesional

 Treci printr-o perioadă destul de ciudată în ceea ce privește cariera ta, iar acest lucru este normal. Nu pretinde că totul este minunat atunci când nu este. C pentru aută la alții ajutor și sfaturi, dar în cele din urmă vei realiza că numai tu te poți bucura.

Ar putea fi frustrat să vrei să glumești iar oamenii din jurul tău sunt serioși și concentrați. Nevoia ta puternică de libertate interioară poate provoca conflict. Cea mai bună utilizare a timpului tău este să pornești într-o delegație sau să cauți oportunități extinse de marketing sau de formare. Dacă este necesar, fă tot posibilul și păstrează-ți părerile pentru tine. Este un moment în care s-ar putea să nu fii deosebit de productiv. Lucrurile se vor îmbunătăți însă, curând.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 FinanciarHoroscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Transformarea carierei este o posibilitate, deși poate provoca o pierdere a veniturilor pe termen scurt. Planifică-ți bugetul în această săptămână. Fă-ți o strategie pe termen lung. A face cercetări ar fi o utilizare productivă a timpului tău. Urmează-ți intuiția când ai de a face cu alții. Caută indicii non-verbale despre ceea ce încearcă unii să îți spună. Chestiunile financiare sunt de maximă importanță acum. Considerațiile de afaceri necesită atenție.

Un aspect puternic îți oferă sprijinul pentru a crea o bază fermă pe care să îți construiești visele financiare. Alt aspect însă, zguduie relațiile cele mai sigure și mai puternice și te obligă să te gândești cum contribuie fiecare la viața voastră. Dacă nu este prea mult, lasă-i pe unii să fie biletul spre o fericire mai mare. Între timp, acceptă ideile, produsele și serviciile către un număr mai mare de clienți. Succesul nu este departe.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Sănătate

Universul te încurajează să pui bani deoparte pentru a avea mai mare grijă de sănătatea ta. Acum este un moment minunat pentru a crea un buget pentru sănătate. Gândește-te să te înscrii la o sală de sport. Analizează coșul zilnic pentru un consum mai sănătos și adoptă mesele hrănitoare și ușor de preparat. Este cea mai bună resursă a ta. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *