Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 VĂRSĂTOR – Ascensiune profesională uriașă

30.08.2019
Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 VĂRSĂTOR – Ascensiune profesională uriașă

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Vărsător. Concurența la locul de muncă poate să te determine să simți stresat sau să îți faci griji pentru reputația ta. În loc să ta lași prins în conflict, continuă să muncești și eforturile tale vor vorbi de la sine. Evită viciile acum și, în schimb, încearcă să te orientezi spre găsirea unei căi pentru perfecționarea de sine, poți întreprinde ceva mai mult pentru educație și învață unele noi abilități. Acest lucru te-ar ajuta în evaluarea performanței. Sfârșitul unor relații te pot face să te simți singur sau ignorat. Împărtășește-ți grijile cu familia care îți va oferi adevărat consolare.

S-ar putea să fii cufundat într-un vârtej de emoții, puternice și intense. Și, totuși, cu Soarele, Marte, Venus și Mercur, toate în aspecte benefice cu Uranus se pot întâmpla multe lucruri bune în urma acestei întâlniri.

Dorințele pot fi mai puternice decât de obicei, și totuși ideile despre cum să le îndeplinești te pot ajuta să vezi o cale de urmat. Așteaptă-te la surprize care să te surprindă într-un mod plăcut, în special în ceea ce privește afacerile și finanțele. Ideile și oportunitățile pot apărea din senin și este posibil să constați că unirea propriilor resurse cu ale altora și calcularea factorului de risc împreună, poate aduce rezultate interesante.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Vărsător Relațional

 Lumea ta socială a fost întoarsă cu capul în jos și nu ești sigur unde te încadrezi sau dacă mai vrei să te încadrezi în ea. O pauză poate fi binevenită chiar și pentru cei care provoacă certuri, mai ales când este vorba despre relația romantică. Ai grijă cu sănătatea ta fizică și emoțională. Partenera/ul trebuie să discute anumite lucruri cu tine sau îți dă informații neașteptatre despre trecutul ei/lui. Arată-i că ești dispus să asculți și să  înțelegi, fiind mai atent în această săptămână.

La începutul săptămânii un trigon Venus – Uranus, îți amintește să ieși din rutina actuală în ce privește relația. Dacă ai una, adică. În orice caz, ești unul dintre cele mai inventive semne, deci probabil nu ai nevoie de un memento pentru a amesteca lucrurile!

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Trigonul Soare-Uranus din cursul săptămânii este, de asemenea, un moment bun pentru a face schimbări legate de dragoste, dar asigură-te că ești gata să le anunți tuturor asta înainte de a face acest lucru. Nu este ușor să te ascunzi în timpul acestui tranzit luminos, dar nici nu ai de ce să-ți fie rușine.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Vărsător ProfesionalHoroscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Ba ai, ba nu tragere de inimă necesară pentru a obține succesul pe care îl cauți. Obiectivele tale sunt, cu siguranță, realizabile și ai sprijinul celorlalți pentru ca aceste obiective să devină realitate. Ai încredere în tine și în ceilalți.

Probabil că acum te vei bucura de un progres constant și continuu. Acesta este un moment pozitiv pentru munca în echipă. Îți va fi apreciată disponibilitatea de a păși și de a ajuta într- o situație complexă. Fii prudent cu privire la sănătatea ta. Limitează-ți întâlnirile cu ceilalți și dormi mult. Energia este bună pentru întreruperea și stabilirea unor obiective specifice pentru viitor. Nu-ți subestima talentele.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Vărsător Financiar

Ești plin de atenții față de ceilalți – și față de tine – săptămâna aceasta, pregătit și capabil să îți dai seama de ceea ce este cel mai necesar și cel mai dorit. Nu amesteca lucrurile dacă trebuie să iei o decizie crucială. Oferă-te să dai o mână de lucru și să te implici angajat în anumite eforturi de cooperare. Pune-ți în ordine contactele de lungă durată. Fă din comunicare un obiectiv în această săptămână, implica-te în PR sau consiliere dacă apare oportunitatea. 

Nu este suficient să salvezi lumea. Ești isteț, uneori înșelător, mai ales când vine vorba de bani. Prin urmare, folosirea aspectului acestei săptămâni devine un lucru important. Menajează-ți cariera și urmărește, în același timp, să profiți de noile oportunități în viața ta profesională. Dar asigură-te că locul de muncă este stabil înainte de a investi totul în el. Uneori, lucrurile se pot schimba atât de repede încât structura unei afaceri nu se poate menține. Protejează-ți interesele cu orice preț.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Vărsător Sănătate

Ai o sănătate bună. Nu lăsa piedicile minore să te oprească, deoarece vor înceta curând. Universul sugerează că ești într-o dispoziție foarte bună, care va susține nivelul tău de energie. Ochii strălucesc și pari să radiezi. Ce ai mai putea dori? Toată lumea vrea să îți cunoască secretul. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI