Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 LEU - Totul merge ca pe roate

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 LEU – Totul merge ca pe roate

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Leu. Este timpul să te examinezi ca persoană, sănătatea și chiar limbajul corpului. Analizează modul în care te proiectezi în public. Fă față conștiinței tale. Într-adevăr, este timpul să îți examinezi situația financiară, inclusiv banii câștigați. Analizează-ți relațiile, inclusiv căsătoria. S-ar putea să fii fericit dacă găsești ce cauți. Nu lăsa emoțiile să te guverneze acum. Crearea unui program ferm te va ajuta să atingi un echilibru mai bun între muncă și familie.

S-ar putea să se deschidă o perioadă de mai multe săptămâni în care să faci bani din această săptămână. Este vorba despre asumarea unor riscurilor calculate mai degrabă, decât pentru a face mișcări impulsive. Dacă ai lucrat constant pentru a-ți îmbunătăți cariera sau profilul de afaceri, atunci lucrurile pot demara în zilele următoare.

Dacă te afli într-un cadru adecvat, poți ieși în evidență din senin. Cu toate acestea, dacă te te macini și te cerți în sine și te concentrezi pe dificultățile pe care le poți întâmpina, poți evolua iar succesul să fie asigurat. Este posibil, de asemenea, ca acestea să te stimuleze și vei putea cu ușurință să detectezi potențialul din ele.

În cele din urmă, în zona financiară, ziua de vineri, este un moment bun pentru a crea un buget sau un cont de economii.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Leu Relațional

Relaxează-te și fii tu însuți. Nu este momentul potrivit pentru a căuta o legătură anume. Lasă lucrurile să meargă de la sine și du0te pur și simplu cu fluxul. Privește în interiorul tău și rezolvă lucrurile din mintea ta înainte de a te asocia cu altcineva. Nu este nevoie să cucerești lumea, chiar dacă pentru tine nu ar fi atât de greu. Unele autoevaluări te pot ajuta în carieră, în echilibrul emoțional și investiții. Mergi constant în direcția pasiunilor tale și caută să înțelegi rezultatele obținute. Pe moment, intimitatea poate să mai aștepte. Fă-ți timp pentru a înțelege care este diferența dintre poftă și iubire.

Poți aștepta cu nerăbdare să ai mai multă încredere în tine cțnd luna tranzitează semnul tău la mijlocul săptămânii. Nu te lăsa în planul secund, ești fabulos! Uită-te în oglindă dacă ai nevoie de o a doua opinie.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Trigonul dintre tripla conjuncție Mercur – Soare – Marte și Uranus aduce schimbări pozitive în viața sentimentală de la sfârșitul acestei săptămâni, dar este posibil să nu fi pregătit să ajustez deocamdată, ceva. De ce îți este frică, nu scapi, așa ca mergi înainte și fă-o cu îndrăzneală și vei ajunge acolo unde nu te-ai gândit niciodată. 

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Leu Profesional

Ia în considerare înscrierea într-un grup de specializare sau la un curs în urma căreia te vei alege cu o diplomă. Specializarea superioară este în mintea ta așa cum ar trebui să fie. Dacă te angajezi să educi într-un fel sau să formezi tineri, acum este momentul. Combinați toate opțiunile.

Pari să fii concentrat pe valorificarea abilităților creative și să le folosești pentru a explora idei și proiecte noi. Ai o abilitate nativă de consilier și psiholog. Poate te gândești să faci din aceste noi abilități o carieră. Oamenii vin la tine pentru ajutor și după ce îl primesc pleacă plini de încredere. Acest lucru îți va spori și ție încrederea.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Leu Financiar

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

În timp ce autoanaliza este necesară, este posibil să sari și calul. Încearcă să îți îmbunătățești percepția de sine. Definește-ți cele mai bune caracteristici și valorifică-le. Încearcă să te vezi pe tine însuți/însăți, așa cum te văd ceilalți, deschiși către prieteni și familie. Păstrează relațiile profesionale deschise pentru a evita complicațiile dezordonate. Concentrează-te asupra obligațiilor care contează cel mai mult pentru tine. Poate dura timp pentru a te angaja și pentru a-ți îndeplini responsabilitățile. Pașii mici și precauți în muncă vor duce la rezultate pozitive.

Acum este imperativ să te comporți cu diplomație și bine țintit, mai ales că lucrurile ar putea fi instabile și imprevizibile. Între timp, este afectată situația ta sentimentală, viața de familie și capacitatea de a te distra. Deși ești isteț nu riști securitatea pe termen lung pentru plăcere ape termen scurt sau vei avea de suportat consecințele. Și nu vrei asta.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Leu Sănătate

Acesta este un moment bun pentru a-ți lua un abonament la o sală de masaj. Poți absorbi multă energie vindecătoare de la cei care îți sunt aproape. Se spune că iubirea este cel mai mare vindecător, așa că poți aduce mai multă iubire în viața ta care nu face altceva decât să te ajute. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top