Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 RAC - Vești extrem de proaste

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 RAC – Vești extrem de proaste

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Rac. Săptămâna aceasta te preocupă bunurile materiale pe care le ai și obiectele de valoare. Te simți atras de câștiguri și de glorie. Adevărul este că ai obținut cam tot ceea ai căutat și ți-ai planificat. Profită la maxim de noul tău succes. Înțelegi tot ce oferă viața. Finanțele trebuie să se îmbunătățească pe măsură ce reputația ta se impune. În mijlocul acestei prosperități, fii clar în top și lasă probleme cu ego-ul. Acesta este cel mai bun mod de a evita conflictul cu cei dragi. Tăcerea poate fi de aur, așa că mai bine taci sau fii atent la tot ce îți iese din gură, ca să eviți să spui ceva greșit.

Dar este posibil să ai multe de spus săptămâna viitoare, iar unele dintre acelea ar putea fi o surpriză pentru mulți. S-ar putea să arați fapte interesante, pe ici pe colo și puțină bârfă, șansele extraordinare pe care le-ai avut și perspectivele pe care le ai ca să îți faci prieteni și să-ți clarifici cercurile sociale.

În zilele următoare, Uranus, ți-ar putea descoperi oameni care au unele lucruri interesante de spus. Întâlnirile neașteptate și conversațiile spumoase ar putea duce la o nouă cale sau la apariția unei cauze pentru care să lupți.

Și dacă ești în căutarea iubirii, întâlnirile interesante ar putea duce la unele oportunități neașteptate. Ai putea fi răsfățat pentru alegere.

Vineri, poate fi un moment minunat pentru a începe o promoție, o afacere online sau chiar să începi să scrii primul tău roman. Evenimentele ar putea avea un ritm copleșitor, așa că fi gata pentru orice.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Rac Relațional

Profită la maxim de această săptămână. Exprimă-ti dorințele, spune-le  oamenilor importanți din viața ta cum te simți. Vei fi recompensat pentru eforturile tale, atât emoțional, cât și material. Concentrează-te asupra lucrurilor cele mai importante pentru tine. Rămâi deschis spre orice și vei avea o relație pe termen lung. Popularitatea și atracția sunt cele mai plăcute trăiri.

Săptămâna începe cu luna în Balanță, în Casa familiei și ești destul de nesigur pe tine deoarece te poartă pe o pistă rapidă într-o plimbare emoțională asemenea unui cost roller. Nu ești sigur cum să fi un minut cu acea persoană, ceea ce este atât de înfricoșător, dar și încântător.

O trigon captivantă a triplei conjuncții Mercur – Soare – Marte cu Uranus îți oferă multe de gândit. Fiecare opțiune romantică vine cu partea sa de consecințe, deci alege cu înțelepciune.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Rac Profesional

Conectează-te cu oameni care gândesc lucrurile la scară mare. Acestea sunt persoane pozitive, care sunt împăcate cu sine și cărora nu le este frică să-și asume un risc mare. Ei sunt aliații tăi. Aliază-te cu ei în acest moment.

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Dacă lucrezi pentru tine, încearcă să nu îți pierzi încrederea în abilitățile tale. Această perioadă poate coincide cu evenimente care te pot determina să-ți pierzi încrederea în tine. Continuă să ieși din zona de confort și îți va fi bine. Perioada poate aduce unele vise puternice care conțin îngrijorări și limpeziri, inclusiv perspective noi asupra problemelor din carieră. Notează-le. Universul te încurajează să faci compromisuri într-o situație fără ieșire.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Rac Financiar

Anticipezi o revenire financiară în această săptămână. Poate fi, de fapt, una fericită, precum revopsirea unei mașini sau a biroului de acasă. Acum se încheie unele lucrări spre mulțumirea ta. Lucrurile mărunte din viață contribuie acum fericirea generală. Prețuiește timpul alături de prieteni. Savurează compania pe care o ai. Viața poate să fie așa cum ai dorit-o, dar pot apărea unele complicații, e drept pozitive. Continuă să ai mintea deschisă și vei crea conexiuni semnificative.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Dacă în ultima vreme te-ai simțit puțin blocat, există o explicație pentru asta. Te poate scoate din cochilie pe măsură ce te ridici să iei atitudine cu orice ocazie. Influxurile planetare sunt răspuzătoare de ce s-a întâmplat cu stilul tău personal și te îndeamnă să te gândești ca și când ai fi altă persoană când vine vorba despre felul cum te prezințio. A face acest lucru poate însemna diferența dintre a face o impresie grozavă și a fi nevoit să te apreciezi singur.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Rac Sănătate

Este posibil te confrunți cu stres suplimentar. Viața devine mai ușoară. Acest lucru ar trebui să te facă să te simți mai bine și să decontracteze mușchii tensionați. Energia ta se va îmbunătăți dramatic, încurajându-te să faci mai mult. Lucrurile arată minunat! Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top