Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 FECIOARĂ - Încrederea în sine si voința revin

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 FECIOARĂ – Încrederea în sine si voința revin

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Fecioară. Totul în viață înseamnă echilibru. Ești echilibrat atât mental, cât și emoțional acum. Unele lucrări pot necesita o perspectivă calmă și pozitivă asupra vieții. Depărtează-te de situații cu bârfe sau conflicte. Fii atent cum îți alegi cuvintele. Rămâi cu picioarele pe pământ și astfel păstrezi liniștea acasă și la serviciu. Petreci de la o vreme mult timp singur ceea ce îți va permite să iei legătura cu partea ta spirituală și creatoare. Caritatea și comunitatea în care trăiești fac un apel la tine pentru că ești în ton cu universul și mai conștient de sinele tău interior.

Ești cu adevărat în elementul tău și vrei să mergi pe drumul ales de tine săptămâna aceasta. Cu o linie amplă de planete în semnul tău și cu Mercur, stăpânul tău planetar, care se deplasează viguros prin Casa 1 a personalității, este oportunitatea ta de a te bucura de viață pentru că este o săptămână a descoperirilor. Trigoanele dintre Marte și Soare cu Uranus aflat în sectorul orizonturilor îndepărtate și a călătoriilor, a studiului și învățământului academic, te pot conduce pe cărări interesante. S-ar putea să fii invitat să mergi într-o călătorie, să participi la un curs sau la un atelier de specialitate sau să explorezi idei care pot spori încrederea în sine și voința. Pe scurt, acesta este un moment numai bun așteptat de mult timp.

Vineri aș spune că este cea mai bună perioadă a anului pentru tine și o oportunitate interesantă pentru a-ți stabili intențiile. Concentrează-te pe obiectivele mari la care visezi de ceva vreme. Este timpul să începi de undeva.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Fecioară Relațional

Te simți bine cu tine însuți/însăți și asta și arați. Carisma ta atrage un fan care te urmărește de ceva vreme. Ascultă-i pe cei care îți doresc binele și pleacă urechea la câteva idei noi. Deși te simți sufletul petrecerii și ești pregătit fii pe cai mari și în grupuri sociale noi, nu-ți neglija cealaltă latură semnificativă. Fă-ți timp pentru o mică schimbare de peisaj. O escapadă îți va repune pe roate relația și te va face să te simți mai fericit și mai împlinit. Acordă atenție bunurilor materiale de valoare pentru a evita furtul.

Joci un joc interesant – Adevăr sau Minciună alături de prietenii tăi în timpul trigonului Venus-Uranus-Saturn la începutul săptămânii. Sigur ceva surprinzător va fi dezvăluit!

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Stăpânul tău planetar Mercur petrece timpul în semnul tău și săptămâna aceasta, așa că nu vei întâlni pe nimeni cum ți-ai dori. Ai un standard foarte ridicat și, dacă nu te distrezi, probabil că nici nu pierzi timpul pentru a cunoaște mai bine o persoană.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Fecioară Profesional

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Intențiile tale sunt bune și ești pe drumul cel bun, dar, în același timp, este posibil să ai și o privire ageră. Trebuie să gândești lucrurile pe termen lung. Extinde-ți modul de a gândi lucrurile. Acesta este un moment numai bun pentru a face o impresie extraordinară în același timp. În același timp, este posibil ca un coleg să aibă nevoie de tine pentru a prelua o sarcină și a te ocupa de ea. 

Energia la locul de muncă ar trebui să fie mai relaxată și să susțină eforturile de cooperare. Extinderea orizonturilor poate duce la o ofertă de muncă nouă sau mai bună.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Fecioară Financiar

Cauți echilibrul, acum. Lucrează pentru a păstra un echilibru adevărat în gândurile și viața ta. Evită bârfele și rămâi în afara afacerilor altor oameni. Comunicați cu grijă și nu te concentra să fii sincer într-o conversație. 

Faci incursiuni în relațiile profesionale și personale, dar economisești mult timp pentru auto-reflecție. Încerci să identifici acei indivizi din viața ta care îți oferă cel mai mult. Săptămâna aceasta veți câștiga mai mult spiritual decât material. Ajută-i pe ceilalți ca să te ajuți pe tine, astfel încât să îți oferi voluntar timpul sau resursele pentru acte de caritate sau munca în comunitatea în care trăiești. Folosește acest timp de calm și liniște pentru reflecție și pentru a favoriza creșterea și a te angaja în îngrijirea de sine.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Fecioară Sănătate

Este un moment minunat pentru a experimenta diferite forme de exercițiu. Concentrarea pe zona de sănătate poate însemna și faptul că dansul te atrage. Dansul este excelent pentru a întării abdomenul, precum și pentru flexibilitate generală. Încercă un stil care te ajută să eliberezi emoțiile. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top