Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 TAUR – Remușcările te acaparează

31.08.2019
Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 TAUR – Remușcările te acaparează

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Taur. Înveți câteva lecții de care aveai nevoie și crești spiritual și material. Situația financiară este bună, solidă și te servește cum nu se poate mai bine, ceea ce face să fii mai practic. 

Adevărata bucurie și siguranță în mediul familial adaugă o notă profundă de împlinire vieții tale. Ar fi bine să îți planifici energia de care dispui. Ai dobândit – și încă o formatezi – o adevărată mentalitate a ceea ce se numește succes. Ai crescut intelectual și emoțional. Abilitățile cognitive și interpersonale au sporit.

Săptămânile următoare v-ar putea să își fortifici latura creativă și expresivă și să îți prezenți abilitățile ca să te bucuri de oportunități romantice. Casa familiei este încărcată și susținută de o serie de aspecte benefice dar și mai puțin benefice, mă refer la crucea mutabilă care te face să cauți ceva și, de fapt, să nu știi ce îți dorești. Ai însă șanse să explorezi o serie de hobby-uri și pasiuni care te vor reîncărca emoțional și te vor reîmprospăta. Timpul zboară fără să îți dai seama și s-ar putea să constați că timpul se grăbește atunci când te apleci asupra talentelor și abilităților tale naturale.

Dacă ai ocazia să îți expui munca într-un târg de artizanat sau să îți arați talentele într-o expoziție, un concert sau chiar într-o competiție în arena sportivă competitivă, atunci șansele de a fi cunoscut așa cum ești în realitate vor fi maxime. Lucrurile ar putea face clic în zilele următoare. Dacă adunic ceea ce crezi a fi firimituri, acestea ar putea duce la o oportunitate interesantă.

Luna în zona intimității și a manipularii veniturilor altora, de vineri, îți poate fi de ajutor pentru a atinge un nou nivel.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Taur Relațional

Cauți securitate emoțională. Totuși te simți obligat să și scuturi lucrurile. Acesta este un semn bun. Fericirea de acasă este esențială pentru tine. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor. Prin ei găsești bucurie și împlinire. Eforturile depuse pentru atingerea fericirii casnice nu se pierd niciodată. Orice gând neplăcut care îți subminează încrederea în tine ar trebui abordat rapid pentru că faci față situației actuale. Excelezi la nivel intelectual.

La mijlocul săptămânii trigonul dintre Uranus, Mercur și Marte te încurajează să gândești în afara casei. Nu te simți confortabil în roluri netradiționale, dar există atât de multe opțiuni pe care trebuie să le iei în considerare acum încât nu ai de ce să te temi.

Luna din Scorpion de mai târziu îți va aminti că poți face mai multe lucruri deodată. Întâlnirea perfectă de dragoste este cu cineva care caută o relație de lungă durată și nu doar un flirt.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Taur Profesional

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Gândește-te la ce poți aduce la locul de muncă în loc să vezi ce ai putea lua de la el. Împărtășește-ți cunoștințele și inspirația în loc să-i epuizezi pe alții. Dacă vrei să faci ceva bun pentru toți analizează de două ori înainte de a tăia. 

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Taur Financiar

Ești extrem de conștient de rolul financiar pe care îl ai, ceea ce te încurajează să lucrezi de două ori mai mult. Este un moment excelent să vii cu idei pentru noi fluxuri de venituri și proiecte de afaceri interesante. Este posibil să fiți nevoit să abandonezi o relație de afaceri. Cu toate acestea, este posibil să te gândești la crearea unui parteneriat cu cineva mai compatibil.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Comunică atent și te vei prezenta bine la sesiunile de achiziții și la întâlnirile de lucru. Fii diplomat și deschis la compromis în timp ce lucrezi cu diferențe de opinie profesională sau doar dintr-un birou dezordonat. Cheltuiește banii pentru reparații sau cumpărături necesare. Înainte de a lua decizii pe scară largă, cere sfatul unui expert. Acest lucru poate fi favorabil pentru a începe o carieră nouă sau pentru a avansa în cea pe care o ai. Tot ce trebuie să faci este dă fii sincer cu tine însuți/însăți. Aspectele care afectează comunicarea te fac un pic ciudat dar unic. Să nu-ți pese ce cred alții despre tine, vezi-ți doar de drumul tău și totul va fi bine. 

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Taur Sănătate

Sauna este o modalitate de a elimina toxinele din organism, la fel cum este exercițiul zilnic. De asemenea, poți beneficia de un consum de alimente sănătoase – legume, fructe și sucuri, câteva zile pe lună. Nu numai că dorești să te simți mai bine ci vrei să fie în ordine și sistemul imunitar. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Comentarii
  • Amalia spune:

    Atenție la scrierea cu doi „i” : în articol „că devi conștient”, „să te abți”, corect „că devii conștient”, „să te abții”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *