Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SĂGETĂTOR - Noi orizonturi

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 SĂGETĂTOR – Noi orizonturi

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019  Săgetător. Nu te mulțumești să te concentrezi pe treburile lumești și practice acum, mintea ta se orientează către viziuni, gânduri și idealuri mai mari. Ești dispus să îți extinzi baza de cunoștințe în această săptămână. Comunicările de la sau cu cineva îndepărtat pot face parte din imaginea generală. 

Ești înclinat să vorbești despre filozofie pentru că te gândești la imaginea de ansamblu. Ai o mulțime de angajamente și programări de gestionat, astfel încât să rămâi concentrat. În această săptămână sunt multe lucruri care îți sunt puse la dispoziție și ai destul de mult timp pentru a le face față și pentru a încerca să le experimentezi, simțind că trebuie să le guști pe toate, dacă nu le poți savura. Nu fi un manager de timp, fii un manager de priorități.

Cu toate acestea, cu planetele personale Soare, Venus, Marte care se conectează la energicul Uranus, nu simți că trebuie să rămâi cu doar cu încercarea ci și să ai încredere. Adoptarea unei noi abordări este ca o gură de aer curat.

Pe măsură ce Mercur se deplasează prin aceeași zonă, ai șansa de a crea conexiuni cu oameni care te pot ajuta să îți atingi obiectivul.

Vineri, este o zi perfectă pentru lansarea unei idei de afaceri, pentru a solicita un nou loc de muncă sau pentru a face următorul pas în carieră.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019  Săgetător Realtional

Ești gata să îți întinzi aripile, să ajungi la ceva mai măreț și mai îndrăzneț. Implică-te la un nivel intelectual mai cu putere și vei constata că dorințele tale sunt mai profunde. S-ar putea să fie momentul să readuci pe cineva în viața ta, cineva cu cine nu te-ai mai văzut de mult timp. Cauți o legătură mai profundă, așa că mergi mai departe și urmărește una. Alege pasiunea care contează cel mai mult pentru tine și dezvăluie-te.

Bucură-te de viața unică la un anumit nivel, în timpul trigonului Marte-Uranus, dar tot îți dorești și o legătură fizică. Doar nu bloca pe cineva dacă ești interesat doar de acest lucru.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Luna din Capricorn de duminică te invită să renunți toate reacțiile legate de întâlniri, așa că șterge aplicația de întâlni pe care nu o mai folosești sau încarcă lucrurile unei foste/fost și sună-l/-o să vină după ele. Odată ce ai scăpat de lucrurile vechi, ai loc pentru ceva nou!

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019  Săgetător Profesional

Astăzi are loc o schimbare planetară majoră care va stabili tonul pentru următoarele săptămâni. Poți fi sigur că această schimbare va fi în bine. Vitalitatea este puternică și încrederea este sporită. Vei face pași mari în carieră.

Fă tot posibilul să termini cu toate misiunile restante. Petrece ceva timp concentrându-te pe detalii, în special pe cele financiare. Cu cât vei curăța mai mult spațiul de lucru, cu atât vei fi mai eficient în următoarele luni. Atenție, la ciocnirile de temperament. Este posibil ca cineva să se simtă mulțumit cu sine, în timp ce o alta pur și simplu nu poate lua în serios o situație. Energia aduce o ocazie neașteptată legată de perspectivele de carieră.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019  Săgetător Financiar

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Privește lucrurile în perspectivă acum, modul în care deciziile tale se raportează la consecințele cu care te confrunți zilnic. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uitați de micile detalii care sunt necesare pentru ca această imagine mai mare să prindă viață. Fii punctual și păstrează-ți prioritățile în ordine. Cu un nivel adecvat de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Situația financiară poate să nu fie tocmai ceea ce îți dorești să fie acum, dar un aspect interesant îți sporește moralul în această săptămână. Un accent pus pe trecut și pe conștiință te îndeamnă să fii atent la modul în care te porți când ești singur, mai ales când vine vorba despre cuvintele care vă pot răni grav. Între timp, banii intră atunci când exploatezi investiții și proprietăți în care nu ești singur.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019  Săgetător Sănătate

Dorești să știi mai multe despre problemele de sănătate care te provoacă sau te interesează. Universul te încurajează să te cufunzi mai profund în ideea de alimentație și exerciții fizice sau să cauți online modalități de a rămâne în în continuare activ. Nu trebuie doar să citești despre ele, ci va trebui să ieie și măsuri. Creează un plan și stabilește câteva obiective de sănătate. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top