Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BERBEC - Încep o relație nouă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 BERBEC – Încep o relație nouă

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Berbec. Ești gata să mergi într-o direcție nouă. Consolideazaă-ți efortul printr-un nou efort. Pot apărea probleme legale sau alte conflicte. Romantismul și distracția sunt momentul principal al săptămânii. Manevrarea inteligentă a unei situații ar putea fi crea momente sumbre sau explozive. Lucrezi neprecupețit, la birou și acasă, pentru a gestiona toate situațiile cu care te confrunți. Relațiile și finanțele se adaugă nivelului de confort. Lucrează să îi faci fericiți pe cei care înseamnă cel mai mult pentru tine. Crucea în semne mutabile te-ar putea destabiliza însă, emoțional.

Dacă te întrebi când se vor schimba lucrurile, săptămâna aceasta ai putea înregistra multe progrese. Pentru că ești angajat pe acest drumn de ceva vreme, noi oportunități, clienți sau oferte vor apărea din senin, trebuie doar să fi în locul potrivit pentru a le antama.

În plus, s-ar putea să fi preocupat de anumite oferte profitabile, chiar dacă acestea conțin și un nivel oarecare de risc. Cu toate că acest lucru poate sau nu merită atâta efort, îți poți îmbunătății fluxul de numerar. În acest timp, ești mobilizat interior să  gândești lucrurile mai neortodox, experimentând alternative, fără să urmezi aceeași rutină veche de zi cu zi.

Vineri este o zi perfectă pentru a începe un nou proiect la locul de muncă, să îți găsești un alt loc de muncp, să închizi o afacere sau pentru a adopta câteva obiceiuri noi mai sănătoase.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Berbec Relațional

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Horoscop Minerva săptămână 2 – 8 septembrie 2019 – Zodiile la un pas de dezastru

Te implici într-o nouă aventură, o nouă relație, o nouă situație romantică. Ceva interesant apare de unde nici nu te gândeși. Există destule lucrui și evenimente în exterior pentru a te menține ocupat. Ia-ți ceva timp și pentru tine. Bucură-te de un concert, de o petrecere sau de o excursie la teatru. O schimbare de peisaj te va ajuta să te reorientezi și să te regrupezi. Ai capacitatea de a transforma lucrurile și de a reveni pe calea cea bună.

Luna creativă din Balanță, în prima parte a săptămânii, aduce idei romantice grozave. Este ușor să stabiliți o comuniune de spirit intimă atunci când ești cu cineva care te place cu adevărat.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Mercur într-un trigon ciudat cu Uranus mai târziu peste săptămână oferă un fundal interesant pentru experimente de legate de întâlniri, mai ales dacă poți ieși din propria cochilie. Nu este momentul să fii timid!

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Berbec Profesional

Starea generală s-a schimbat de la exclusiv la incluziv, iar acesta este un lucru bun. Prosperitatea va veni către tine ca urmare a acestei schimbări de atitudine. Deschide-te la mai multe idei de această natură și vei avea succes și la locul de muncă.

Îi poți ajuta pe alții să se descurce acum. Oferă-ți ajutorul tuturor celor care par să se fi împotmolit sau au renunțat să lupte. Ar putea exista o dramă sau un conflict care face ca toată lumea să fie nefericită. Nu faceți situația mai grea. Ai șansa de a cimenta o prietenie cu un coleg de muncă. Energia este bună pentru luarea unei decizii care să creeze un echilibru mai bun între responsabilitățile profesionale și cele de familie.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Berbec Financiar

Alege o nouă direcție în viață. Schimbarea ar putea fi mai mult decât necesară. Ai grijă la comunicare. Fii conștiincios chiar dacă nimic nu este greșit. Pot apărea conflicte juridice sau de afaceri, dar ar trebui să poți lucra prin intermediul lor. Călătoriile de serviciu fac parte din viitorul tău imediat. Bucură-te de orice ocazie pentru a fi activ și a obține îngrijirea de sine de care ai nevoie. Bazează-te pe propria intuiție, pe tact și fii calm pentru a dezamorsa orice situații tensionate.

Dacă problemele financiare te-au tulburat recent, un aspect extraordinar te va ajută să scapi din această ruletă rusească. Evenimentele ar putea zgudui viața de familie și viața emoțională. Sentimentele par că vin de nicăieri. Dar totul este clar, astfel încât să îți poți limpezi viața financiară. Vorbește cu mintea și nu cu inima la locul de muncă. Nu lăsa pe altcineva să solicite sprijin pentru munca ta.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Berbec Sănătate

Cum viața socială este ocupată, ar trebui să fii atent și să te gândești la sănătatea ta și ia măsuri pentru a fii în formă maximă. Asta presupune să nu bei prea mult alcool, să eviți mâncarea grasă, să bei multă apă și să dormi suficient. Dacă mai faci și exerciții fizice zilnic, vei putea să ai grijă de corpul tău și să elimini toxinele astfel încât să rămâi și într-o formă mentală bună. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top